כפיים: הממרח היווני שהעיף אותנו
השבוע אבי ביטון מגיע למסעדה היוונית השמחה גרקו. שם הוא פוגש את השף מאיר קלדרון והבעלים צביקי עשת שמלמדים אותו להכין את הממרח המפורסם שאף טברנה אינה שלמה בלעדיו
השבוע אבי ביטון מגיע למסעדה היוונית השמחה גרקו. שם הוא פוגש את השף מאיר קלדרון והבעלים צביקי עשת שמלמדים אותו להכין את הממרח המפורסם שאף טברנה אינה שלמה בלעדיו
האלופה האולימפית הפרטית של ערן ירוחם היא בשלנית יוונייה שהגישה לו פעם בפארוס צלי טלה שהוא לא ישכח לעולם. שבוי בנימוחות הבשר, הוא נזכר במנה ומוסיף עוד כמה מתכונים יווניים