כבדים צלויים ברוטב יין אדום עם בלסמי ודבש
כבדי עוף צלויים עם הרבה בצל מטוגן ורוטב יין אדום מתובל. מתכון פשוט וקל למנה כמו במסעדה, שלוקחת פחות מ-20 דקות הכנה
כבדי עוף צלויים עם הרבה בצל מטוגן ורוטב יין אדום מתובל. מתכון פשוט וקל למנה כמו במסעדה, שלוקחת פחות מ-20 דקות הכנה
שלפנו מהארכיון מתכון של שרי אנסקי למעדן אמיתי המשלב בין כבד קצוץ, חציל קלוי והרבה בצל מטוגן
כזה באמת עוד לא פגשנו, אבי ביטון עם מנת האושפיזין האולטימטיבית - כבדי עוף עטופים בלחמניות שמרים, שמכינים על המחבת. תכפילו כמויות, כי הן הולכות להיחטף עוד לפני שתשימו לב
15 דקות על השעון ויש לכם ארוחת ערב חגיגית ומרשימה: כבדי עוף מוקפצים עם המון בצל מטוגן וחוויאג' שמוגשים על מצע חומוס
אבי ביטון מסביר לכם את אומנות סלט הטאבולה ומראה איך להימנע מהטעות הכי נפוצה בתהליך ההכנה. סלט ירקרק ובריא שאפשר להגיש בארוחה חגיגית או להביא לעבודה
בניגוד למה שחושבים, ילדים אוהבים כבדי עוף, בייחוד אם הם מגיעים עם רוטב מתקתק, עגבניות ופסטה ליד. גולן גורפינקל ממסעדת דלאל מתקתק ארוחה זריזה וטעימה למשפחה
לפעמים המאכל הפשוט והסטנדרטי ביותר, יכול גם לרגש. השף שאול בן אדרת מכין ריבה, ממולאים וכבדים עם בצל
במדור חדש יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - מנות ראשונות מהמטבח ההונגרי