השיטה שתגרום לכל בצל להחזיק מעמד לנצח - או לפחות להרבה מאוד זמן
מומחי תזונה טוענים שיש דרך להאריך את חייו של כל בצל - והיא לא כוללת את הכנסתו למגירה, למקרר או עטיפתו בנייר. בעזרת השיטה הזו תוכלו ליהנות מבצל טרי גם חצי שנה לאחר קנייתו
מומחי תזונה טוענים שיש דרך להאריך את חייו של כל בצל - והיא לא כוללת את הכנסתו למגירה, למקרר או עטיפתו בנייר. בעזרת השיטה הזו תוכלו ליהנות מבצל טרי גם חצי שנה לאחר קנייתו
שפית חשפה בטיקטוק טריק שיאפשר לכם לחתוך בצל לחתיכות קטנות, מבלי שהן יתפזרו לכם לכל עבר. רוצים ללמוד איך עושים זאת? הסרטון בפנים
לחמניות רכות רכות מתובלות בבצל מטוגן ומגולגלות לקרואסונים קטנים, שימלאו את כל הבית בריחות אפייה נעימים
יש חומרי גלם שהכי כיף לאכול כשקצת מתחיל להתקרר, ועוד יותר כיף להכין מהם מרק סמיך, עשיר ומהביל. בדיוק בשביל זה אספנו לכם 3 מתכוני מרקים שכולם עושים כבוד לעונה הקרירה
חיתוך בצל זו אחת המטלות השנואות ביותר במטבח, אלא שלינדזי ג'יימס חשפה דרך לעשות את זה בקלות רבה ביותר שחוסכת הרבה זמן ודמעות. צפו בטריק המפתיע שלה
ליאת שירית לוקחת את הטארט המפורסם לטיול צרפתי נינוח מאוד ומשוחרר מאוד, והתוצאה מדהימה
כן, זו לא בדיחה. חנות זרעים ניסתה לשווק את בצלי וואלה וואלה (שאין להם קשר אלינו) ונדחו כי האלגוריתם של פייסבוק החליט כי מדובר בחזה חשוף של אישה. בפייסבוק כבר התנצלו
דיוויד פרנקל מכין סיר צמחוני של בצלים ממולאים בתרד ושלושה סוגי חיטה, מושחמים בתנור עם יין לבן ושום. מחפשים מתכונים בריאים, מחומרי גלם לא יקרים? זה האחד בשבילכם
השף הנודע שיתף באינסטגרם טריק פשוט שהוא משתמש בו בבישול עם בצל שיעדן את המרירות שלו וישדרג מאוד את הטעם של התבשיל - ובעיקר של הפסטה שתכינו - ותתפלאו כמה זה פשוט
הם מופיעים כמעט בכל מתכון של תבשיל שתמצאו, אבל השום והבצל הם גם בעלי תכונות בריאותיות. כעת, מסתבר שיש סיכוי שמתכון של תרופה שנמצא בספר עתיק בן אלף שנים יכול לפתור את אחת הבעיות הבוערות בעולם הרפואה
הדרך היעילה ביותר לקילוף בצל בלי לדמוע למוות היא גם הדרך הכואבת ביותר שיכולנו לחשוב עליה - אבל לפעמים עדיף לכאוב מלבכות, אלא אם כן הבכי הוא מכאבים
בשביל הפשטידה הזו אתם ממש לא חייבים להיות טבעונים. פאולה רוזנברג מלמדת כיצד להכין פשטידת בצלים עשירה בערכים תזונתיים והכי חשוב טעימה יותר מכל פשטידת גבינות שאתם מכירים
בשיתוף רמי לויאנחנו בוכים מלא מעט הרבה סיבות - שמחות, עצובות, אפילו מילים טובות יכולות לגרום לנו לפרוץ בבכי. אבל אין ספק שאחת הסיבות השכיחות והמוזרות ביותר היא חיתוך בצל. שאלנו את רופא הבית שלנו למה זה קורה
אתם רגילים לאכול את הירקות האלה דווקא מבושלים, אבל חבל, בצורה הזו אתם מאבדים את מרבית היתרונות הבריאותיים שלהם. אז איזה ירקות נמצאים ברשימה ולמה אתם חייבים לפתוח קצת את הראש?
אוהבים לנגב את החומוס שלכם עם בצל, אבל משלמים על זה מחיר כבד אחר כך? חולים על שום, אבל מתייסרים שעות אחרי הארוחה מהטעם והריח שדובקים בכם? אנחנו יודעים למה זה קורה ומה הדרך היעילה ביותר להתמודד עם זה
התקופה הזאת בשנה עוררה אצל מירב שיינר -דנצ'נקו געגוע, שבא לידי ביטוי עם קרעפלך במילוי תפוחי אדמה, שאף אחד לא יכול להישאר אדישים אליהם, והפעם זאת לא קלישאה
מחקר חדש בדק את ההשפעה של ירקות כמו כרישה, בצל ירוק, שום ועירית ומצא כי הם תורמים להפחתת הסיכון לחלות בסרטן המעי הגס והחלחולת שנחשבת למחלה הממאירה השנייה בשכיחותה בישראל. אז כמה פעמים בשבוע צריך לאכול מהם?
מה זה קצת ריח מהפה ביחס ליתרונות בריאותיים כמו השמדת תאי סרטן, הפחתת כולסטרול וסוכר ואפס אחוזי שומן? כל הסיבות להתחיל לאכול בצל בלי להתבייש
משרד החקלאות טוען כי החקלאים מעלים את מחירי הבצל בצורה מלאכותית ואף פתח את השוק ליבוא. בפועל המחיר היקר נובע ממחסור עולמי ומהצורך של החקלאים להתפרנס בשוק החופשי. דעה
הסוד לכל מנה טובה מתחיל בבצל. כל מה שצריך בשביל בצל מקורמל מושלם, בעל טעמים מתקתקים וגוון שחום זה הרבה סבלנות. ככה עושים את זה
במסעדות גרקו מספקים בריחה קטנה ליוון על הטברנות הצבעוניות שלה והאוכל הים תיכוני השמח. השף אליאב גולדנברג ממלא את הבית באותם ריחות וטעמים עם תבנית בצלים ממולאים אורז ובשר שנצלים בתנור ברכז רימונים ויין
השף ברק יחזקאלי מקבל השראה מהטבע ומוסיף לשולחן החג רעננות פראית עם סלט בצלים צלויים בשלושה צבעים מתובל באגוזי מלך ומיץ הדרים
נכון, זה לא בהכרח יקרה לכל אחד, והרבה תלוי בגוף שלכם, אבל יש כמה מאכלים שבכל זאת משאירים את חותמם בצורה דומה על רובנו. וכשאנחנו אומרים חותם - אנחנו מתכוונים לזה
לארוחה מזינה של אמצע השבוע מכינה אורלי פלאי מנה צמחונית של בצלים ממולאים באורז אדום המשתכשכים ברוטב חמוץ מתוק. ויש גם אופציה בשרית
למי שמיצה את המאפים המלוחים הבסיסיים, מציע רן פולק את השלב הבא: טארט שמשלב בתוכו בצלים ממולאים, שיסחוט את מקסימום המחמאות מהסועדים
ארוחת ערב נעימה שכוללת סטייק, אספרגוס ובירה? פחות. למה המאכלים האלה יכולים להוריד לכם את החשק במיטה ואיך הם משפיעים על הגוף שלכם בצורות אחרות, פחות נעימות
חוקרים מקנדה בדקו זנים שונים של בצל וגילו שאחד מהם מכיל ריכוזים גבוהים במיוחד של תרכובת שנלחמת בתאים סרטניים והורגת אותם. אז איזה בצל ממש לא כדאי לכם להגלות מהסלט שלכם? כל הפרטים בפנים
אחרי כל החגים מתחשק נשנוש כיפי ולא מזיק מדי - שירה עזרא קיסוס מעניקה מתכון ללביבות ללא גלוטן, שכיף לנשנש בקיץ בליווי יוגורט קר
חריפות של בצל שוכנת ביחד עם מתיקות התאנים וגבינת גאודה יוצרות טארט נהדר לחג השבועות, לפי מתכונו של השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר. צפו כיצד עושים זאת שלב אחר שלב
קיש בצלים וגבינת שמנת בתוך קלתית פריכה הוא פתרון קלאסי לכל אירוח וכמובן לחגיגה הגדולה של שבועות. כך עושים את זה כמו המקצוענים
מסתבר שלא רק הצבע של השתן יכול להעיד על הבריאות שלכם, אלא גם הריח שלו. הנה חלק מהסיבות שעלולות לגרום לריח שתן חזק במיוחד. או סתם מוזר
ארז קומרובסקי מארח את הבשלנית המרוקאית יונית צוקרמן שמלווה אתכם צעד צעד עד שמתקבלות לחמניות מרוקאיות חמות ומטריפות בשני מילויים: מילוי בשר צבעוני ובמילוי בצל ממכר
בשיתוף סוגתולא, אנחנו לא מדברים על הריח שיוצא לכם מהפה בבוקר. איזה מחלות עלולות לגרום לריח חריף מהגוף? האם ריח גופם של צמחונים טוב יותר משל הקרניבורים? ואילו מאכלים יגרמו לכם להסריח?
פברואר עוד רגע נגמר, ואתו החורף והתירוץ לזלילה משוללת כל רסן. אז מהרו והכינו כנפיים ברוטב צ'ילי, חלת בצל, קריספי תפוחי אדמה בשמנת חמוצה ופהיטה - ארוחת רטרו מושחתת של רשת עד העצם
צהוב, סגול או ירוק: הבצל מככב אצלנו במטבח עוד מימי התנ"ך, ועז תלם עושה עושה קצת סדר בעובדות. איך בוחרים בצל, איך באמת מפסיקים את הדמעות והאם יש הבדל בין הבצל הסגול, הלבן והצהוב?
אנחנו משתמשים בהם כמעט בכל מתכון, אבל האם אנחנו באמת יודעים איך הכי נכון להשתמש בהם? מהן תכונותיהם? ואיך שומרים עליהן בבישול? כל השאלות והתשובות על שום ובצל במטבח
טבעות בצל הן אחת מהתוספות האלו שבקלות גונבות את ההצגה מהמנה העיקרית. כל הטיפים לגילטי פלז'ר האולטימטיבי
אחת מהפעולות הבסיסיות ביותר במטבח, תמיד גורמת לנו לבכות. אז איך בכל זאת קוצצים בצל בלי לדמוע ולגרות את העיניים? כל השיטות
כל כך פשוט, כל כך טעים וזה אפילו טבעוני. חלת הבצל של אגאדיר היא משהו שכל המשפחה תשמח לזלול בחופש הגדול, אבל תיזהרו כי קשה להפסיק לנשנש
זאת לכאורה הפעולה הכי טריוויאלית שיש במטבח - קיצוץ בצל. בפועל, יש למקצוענים דרך עבודה אחת שנחשבת לנוחה, נכונה והטובה ביותר לקיצוץ
חשבתם שכבר ראיתם מתכונים קלים בחייכם? מירב שיינר שוברת שיאים חדשים של פשטות ואופה טארט טאטן מלוח עם גבינה ובצל מקורמל על בסיס בצק עלים
חי, מטוגן, מבושל או צלוי, בצל הוא הפקעת הכי נפוצה בכל מטבח. השף דודי בן דוד מוויקי כריסטינה בתל אביב, והחקלאי רביבו שרלי, מספרים על הבצל ומסירים שכבה אחר שכבה
לפעמים המאכל הפשוט והסטנדרטי ביותר, יכול גם לרגש. השף שאול בן אדרת מכין ריבה, ממולאים וכבדים עם בצל
שילוב של טעמים מתוקים ומלוחים מרקיד ללימור תירוש את הנשמה, לכן היא דואגת למלא אותה בקיש בצל
הילה קריב מכנסת במטבח מפגש משמח בין בצק פיצה, בצל, בייבי פורטובלו וקרם פרש ביתי