מרק בצל מושלם
מרק הבצל הצרפתי לא מצריך הרבה מרכיבים, אבל בזכות טכניקה נכונה ותוספת פריכה, זה הולך להיות המרק שיעשה לכם את החורף טעים יותר וחמים הרבה יותר
מרק הבצל הצרפתי לא מצריך הרבה מרכיבים, אבל בזכות טכניקה נכונה ותוספת פריכה, זה הולך להיות המרק שיעשה לכם את החורף טעים יותר וחמים הרבה יותר
מרק בצל אמיתי של ממש, עם המון בצל מקורמל שהופך להיות מתקתק ופרוסות בגט מוקרמות. בול מה שאנחנו צריכים
עומרי קזל שם סירים על הכיריים, ואנחנו מתפנקים
הגעגועים לפריז הביאו אותה לאחת המסעדות התל אביביות הכי חמודות שאתם לא מכירים. הגעגועים לרמת הגולן הביאו אותה לפתוח בקבוק יין או שניים. טליה לוין מסכמת עוד שבוע טעים
מהביל, מאכיל ומפנק, מרק הבצל הזה הוא כל מה שצריך בחורף, למרות ואולי הודות למרכיבים הכה מועטים ופשוטים שלו
לכאורה הוא מרק כפרי צרפתי ופשוט ממרכיבים ספורים. למעשה, יש לא מעט סודות שיהפכו את מרק הבצל שלכם לשוס של החורף
הגיע הזמן לשלוף את מתכוני המרקים הכי שווים שלנו, הכנו לכם אוסף מחמם ומהמם שילווה אתכם כל החורף
השף איתן ונונו ממסעדת החלוצים 3 במתכון למרק הכי חורפי שיש. לבצלים המקורמלים הוא מוסיף יין ועצמות מח שחומות שיוגשו עם באגט קלוי
הגולש רן ניסה להכין מרק בצל צרפתי וגילה שבמקום לעבור קירמול הבצל מתבשל. מאמן המטבח מסביר איך מקרמלים כמות גדולה של בצל כמו צרפתים
לכבוד המעבר לשעון חורף הכין השף איציק אסולין ממסעדת לולו קיטשן אנד בר ארבעה מרקים צבעוניים שעושים חם בלב: מרק בטטה, פטריות, מרק בצל מוקרם ומרק עגבניות עם תרד וחצילים
הגשם והקור עושים חשק חזק למרק. איזה מרק הכי מחמם לכם את הקיבה ואת הלב? הצביעו לתשובה שלכם
תתכוננו עם קרוטוני הקשקבל. הגשם בדרך