מרקים וברקים: 7 מתכונים לסופ"ש חמים
לקראת הסופ"ש הסגרירי הצפוי לנו, החלטנו שלא כדאי להשאיר אתכם לבד בגשם והכנו לכם אוסף מחמם במיוחד של מתכונים למרקים טעימים ומנחמים
לקראת הסופ"ש הסגרירי הצפוי לנו, החלטנו שלא כדאי להשאיר אתכם לבד בגשם והכנו לכם אוסף מחמם במיוחד של מתכונים למרקים טעימים ומנחמים
מרק הבצל הצרפתי לא מצריך הרבה מרכיבים, אבל בזכות טכניקה נכונה של קרמול הבצל בחמאה ותוספת פריכה של לחם כפרי קלוי עם גבינת גרוייר עשירה, זה הולך להיות המרק שיעשה לכם את החורף הקרוב טעים יותר וחמים הרבה יותר
השף איתן ונונו ממסעדת החלוצים 3 במתכון למרק הכי חורפי שיש. לבצלים המקורמלים הוא מוסיף יין ועצמות מח שחומות שיוגשו עם באגט קלוי
הגולש רן ניסה להכין מרק בצל צרפתי וגילה שבמקום לעבור קירמול הבצל מתבשל. מאמן המטבח מסביר איך מקרמלים כמות גדולה של בצל כמו צרפתים
לכאורה הוא מרק כפרי צרפתי ופשוט ממרכיבים ספורים. למעשה, יש לא מעט סודות שיהפכו את מרק הבצל שלכם לשוס של החורף. שי דובלרו ממסעדת פיאצה חושף את כל הטריקים
לכבוד המעבר לשעון חורף הכין השף איציק אסולין ממסעדת לולו קיטשן אנד בר ארבעה מרקים צבעוניים שעושים חם בלב: מרק בטטה, פטריות, מרק בצל מוקרם ומרק עגבניות עם תרד וחצילים
הגשם והקור עושים חשק חזק למרק. איזה מרק הכי מחמם לכם את הקיבה ואת הלב? הצביעו לתשובה שלכם
תתכוננו עם קרוטוני הקשקבל. הגשם בדרך