5 מרקים שמחממים את החורף
עומרי קזל שם סירים על הכיריים, ואנחנו מתפנקים
עומרי קזל שם סירים על הכיריים, ואנחנו מתפנקים
תשכחו מציר שמבשלים על האש במשך שעות, את הראמן הנפלא הזה עושים על בסיס ציר פטריות, שנותן למרק טעם עמוק ועשיר, כזה שבא לצלול לתוכו במזג אוויר סגרירי
זו שעתן היפה של הפטריות והשווקים עכשיו מלאים בהן. זה הזמן להצטייד בכמה סוגים, מוכרים יותר וגם מוכרים פחות ולרקוח מרק עשיר וחורפי
לכבוד המעבר לשעון חורף הכין השף איציק אסולין ממסעדת לולו קיטשן אנד בר ארבעה מרקים צבעוניים שעושים חם בלב: מרק בטטה, פטריות, מרק בצל מוקרם ומרק עגבניות עם תרד וחצילים