קלאב טרופיקנה: טארט קוקוס ואננס קפוא ללא אפייה
הטמפרטורות נסקו, הקיץ כבר כאן, ולנו לא נותר אלא להכין לו קבלת פנים צוננת עם עוגה קפואה בטעמים טרופיים של קוקוס ואננס
הטמפרטורות נסקו, הקיץ כבר כאן, ולנו לא נותר אלא להכין לו קבלת פנים צוננת עם עוגה קפואה בטעמים טרופיים של קוקוס ואננס
עינת רגב, השפית של שגרירות קנדה בישראל עם מתכון לטארט בהשראת חטיף הנאנימו הקנדי - המבוסס על תחתית פריכה של פירורי ביסקוויט, אגוזים וקוקוס, קרם וניל וציפוי שוקולד, אנחנו כ"כ הולכים להכין את העוגה הזאת בסופ"ש הקרוב
עוד מתכון בסדרת מתכוני הפרג שלנו עם קונדיטוריית ביסקוטי לכבוד פורים, והפעם - טארט משגע עם קלתית בצק פריך זהוב במילוי קרם פרג ושקדים עם אגסים שלמים מבושלים בסירופ
מירב שיינר-דנצ'נקו מפנקת אותנו עם מתכון קליל לטארט על בסיס עשיר של אגוזים ומעליו מלבי קר ומענג עם סירופ מייפל ופירות יער שירעננו לכם את הסופ"ש הלוהט
לכבוד שבועות יערכו היום ביקב תשבי יריד צבעוני ומלא בטעמים, בין דוכניו יהיה גם דוכן טארטים פירותיים ומשגעים, קבלו טעימה מתוכו עם שני מתכוני עוגות נהדרים - לקראמבל תפוחים ולעוגת גבינה עם שוקולד לבן ופירות העונה
אין דבר כיפי יותר מעוגה בחושה, היא גם טעימה נורא וגם קלה להכנה, לא סתם הקדישה אפרת ליבפרוינד את ספרה החדש לעוגות בחושות בלבד במגוון גרסאות. קבלו את המתכון לטארט הפיסטוק המרשים של אפרת בגרסה לעצלנים, מתוך הספר
קבלו את המרענן הרשמי של עולם הקינוחים - השף קונדיטור האיטלקי של מסעדת נונו, דוידה דורביני, חושף את המתכון שלו לטארט לימון עם בצק צרפתי חמאתי, זהוב ורך, שהופך את הטארט לפשוט יותר להכנה, ובינינו - גם יותר טעים
השף-קונדיטור אלדד שמואלי משיק באלחנן שלו קולקציית הדרים משגעת, שעושה המון כבוד לשפע החורפי שמניבים עצי ההדר בעונה זו של השנה, אנחנו לא יכולנו להישאר אדישים לטארט הקלמנטינות ומיד ביקשנו את המתכון
למרות שמה המפוצץ של העוגה, מדובר בטארט פשוט להכנה שישדרג כל סיום ארוחה חגיגית או סתם כפינוק מושלם ליד הקפה. השומשום השחור בעל הארומה המיוחדת משתלב נהדר בקינוחים, בזכות צבעו המיוחד וטעמו המפתיע
אנחנו רגילים לפגוש את הטארט הזה רק בגרסתו הצרפתית עם תפוחים ותחתית בצק פריך, אבל אתם חייבים לתת צ'אנס לגרסא הזאת - עם בננות מקורמלות ותחתית בצק עלים שהופכת אותו לנגיש וקל יותר להכנה (ובינינו, גם להרבה יותר טעים)
אין חובב קינוחים שלא מכיר את ויטרינת העוגות של מגזינו, הקונדיטור ברק כהן מפתיע שם עם מבחר עוגות שאין באף מקום אחר; בהפקה מיוחדת לוואלה! אוכל ישתף כהן בכל שבוע מתכון לעוגה שאפשר להכין במטבח הביתי, והשבוע - טארט מייפל ואגוזים עם בצק פריך מושלם ומילוי עשיר
עונת התאנים כאן לעוד רגע קט, וזה תזמון מושלם לנצל אותן לטארט תאנים ופיסטוקים משגע של השף קונדיטור מיקי שמו. שלושה מרקמים שונים שמתחברים יחד לביס המושלם
למי שמיצה את המאפים המלוחים הבסיסיים, מציע רן פולק את השלב הבא: טארט שמשלב בתוכו בצלים ממולאים, שיסחוט את מקסימום המחמאות מהסועדים
למי שמרגיש בשל לצאת מאזור הנוחות של עוגות התפוחים והשוקולד, השף נמרוד נורמן ממסעדת אנה בירושלים מלמד לאפות במתכון לטארט לימון משגע, כמו של המקצוענים
לשנה מתוקה במיוחד מגישים לאורחים שלכם קינוח מפנק של טארט דבש ותפוחים, עשיר בממרח חמאה, ששווה להשקיע עבורו
טארט במילוי קרם שקדים, משובץ תאנים מקורמלות. קינוח חגיגי, מרשים ועונתי. סיום מושלם לארוחת החג
סוגתבחגים כיף לשבור את השגרה עם קינוח מרשים, בדיוק כמו הטארט הזה שממולא בתמרים שלמים מכל סוג שתרצו. טיפ: הכינו את המאפה בחדר קר
מה יותר טוב טעים ובריא משום? תוספת של גבינת עיזים משובחת. השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר מציע לכם מתכון לטארט שיגרום לאורחים ללקק את האצבעות
חריפות של בצל שוכנת ביחד עם מתיקות התאנים וגבינת גאודה יוצרות טארט נהדר לחג השבועות, לפי מתכונו של השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר. צפו כיצד עושים זאת שלב אחר שלב
מירב שיינר מכינה את המאפה היחיד שיגרום לה להגיע למדורת ל"ג בעומר - קיש גבינות וירקות קלויים. מיטיבי לכת יוכלו לסיים את הכנתו במדורה עצמה, עם צליית הירקות על אש המדורה ופיזור גבינה מלמעלה
קיש בצלים וגבינת שמנת בתוך קלתית פריכה הוא פתרון קלאסי לכל אירוח וכמובן לחגיגה הגדולה של שבועות. כך עושים את זה כמו המקצוענים
טארט זה דבר טעים, טארט פירות אקזוטיים זה דבר טעים במיוחד. צפו במתכון שמתאים לשבע מנות, ויעזור לכם לקטוף מחמאות בפעם הבאה שתארחו או תתארחו
כך תכינו בקלי קלות טארט לימון מסורתי, שישאיר את כל מי שטועם ממנו המום. צפו בהכנת המתכון
הטריק באירוח הוא להרשים בלי לעבוד קשה מידי, בדיוק כמו במתכון לטארט סלק עם גבינת פטה ועלי טימין שהשלב הכי מאתגר בו הוא לזכור להפשיר את בצק העלים לילה לפני
המטבח האיטלקי ידוע בפחמימות ובצקים, אבל גם בשימוש בגבינות ושמנת. השף אילן חפץ ממסעדת פורטו מביא לכם 4 מתכונים איטלקיים עם טוויסט שיהפכו כל שולחן לחגיגה
בצק פריך ומלית קרם לימון נפלאה ללא ביצים. רות אוליבר אופה טארט מעלף ביופיו שמשתלב מצוין עם פירות יער, קצפת ונשיקות מרנג
למה לאפות רק טארט טאטן מתוק? במתכון הזה נעשה שימוש בשיטת הקרמול במחבת, והעוגה המפורסמת הופכת למאפה מלוח עם מתיקות עדינה שמעניקים בצלי השאלוט ועגבניות השרי
מירי ארזי משתעשעת עם קרם פטיסייר ומוסיפה לו שידרוג מופלא, ומגישה אותו כטארטלט אישי על גבי בצק פריך, מקושט בפירות חורף
גם פיליס גלזר חוטאת במתוקים מדי פעם, ומציעה לכם שני מתכוני קינוחים עם ממתיקים טבעיים שיפחיתו את נקיפות המצפון: בראוניז ללא גלוטן וטארט פירות חגיגי
למי שלא רוצה להסתבך עם קינוחים ארוכי הכנה, מציע אוראל קמחי ממסעדת פופינה לאפות קינוח פשוט וקל - מתכון לטארט פקאן מהיר ואלגנטי
חשבתם שכבר ראיתם מתכונים קלים בחייכם? מירב שיינר שוברת שיאים חדשים של פשטות ואופה טארט טאטן מלוח עם גבינה ובצל מקורמל על בסיס בצק עלים
בשיא הקיץ והשרב מומלץ לעבוד מהתבשילים הכבדים למנות קלילות וכיפיות. קבלו 4 מתכונים טעימים ופשוטים עם נקטרינה, המרענן הרשמי של הקיץ
גראטן עשיר, דלעת ערמונים ממולאת בגבינת המאירי, ולקינוח: טארט שקדים ודלעת. השף גיא גמזו והקונדיטור עומר זרניצקי ממסעדת אריה משתעשעים עם הכתום הכתום הזה
אחד השילובים הקלאסיים בעולם הקונדיטוריה הוא שוקולד עם אגוזים. ברי סייג, שף קונדיטור ראשי "טאטי לחם", מעניק שני מתכונים לעוגות שוקולד-אגוזים, שבאות
צהבהב וזהבהב, וכל כך מנחם. השף נעם דקרס מליליות מעניק את המתכון לקינוח הכשר והמושלם מכולם
השנה אתם משקיעים בקינוח של ראש השנה או מתקתקים אותו? הקונדיטורית נעמה יצחק מאידלסון 10 מראה איך אפשר להכין עוגות תפוחים מהקלה ביותר ועד כזו כמו בקונדיטוריה
טארט אפרסק וקרם שקדים, קראמבל מהיר או סלט אנדיב מריר-מתוק. השף ארז שבו מכרמא הירושלמית מכין מנות עסיסיות עם אפרסק
בתור קינוח מפונפן וקל להכנה או כפינוק לצד הקפה - הקונדיטור אורן בקר מלמד כיצד להכין טארטים טעימים ומרשימים במהירות
מחפים אירוח מלא רושם אבל במינימום זמן ומאמץ? אורלי פלאי-ברונשטיין אופה בחצי שעה טארט מבצק פילאס עם בצל שיש בכל בית
הכינו קונפי עגבניות מפנק ושדכו אותו לחלה טריה, והרי לכך טוסט משודרג לאירוח קליל ומהיר
אם אתם אושפיזין, אז לפחות תביאו משהו שווה. הנה כמה מנות פשוטות שאפשר להכין כשבאים לסוכה
להיט בראש השנה: הגפילטע של חיים כהן, הכבד הקצוץ של ארז קומרובסקי, האורז של ניר צוק ועוד המון מתכוני חג בשיגעון
בופאלו, תאו או ג'מוס - לא משנה איך תקראו לו, כל עוד תנסו את החלב הנהדר שלו. רון ביאלה קופץ לחוות הבופאלו
עם משמעת השקייה רופפת, מנסה דנה מלמד לתחזק גינה במרפסת. הבזיליקום שקם לתחייה באדנית נבלע בטארט גבינות
באמצע השלג ותוך כדי נסיעה, הילה קריב לא מצליחה להתאפק, קונה תפוחים ומכינה טארט טאטן מפנק ליום שישי
דנה מלמד מארחת את הקונדיטור ההורס שי דובלרו לטארט תפוחים שמצליח להוציא ממנה את המרה השחורה
טארט אספרגוס ירוק, לצד טרין חציל וסלט טאבולה של מסעדת אלבאבור - שפים מרכיבים ארוחה צמחונית