בלי בושה: השף הסלבריטאי חושף איך הכין עוגה במיקרוגל
כן כן, אתם קוראים נכון. שף מפורסם שדוגל בהכנת סוגים רבים של מאכלים במיקרוגל לא התבייש להראות כיצד הוא מכין לא פחות מעוגה ליום ההולדת של בנו הקטן באמצעות המיקרוגל: "זה מכשיר מדהים, פשוט מדהים"
כן כן, אתם קוראים נכון. שף מפורסם שדוגל בהכנת סוגים רבים של מאכלים במיקרוגל לא התבייש להראות כיצד הוא מכין לא פחות מעוגה ליום ההולדת של בנו הקטן באמצעות המיקרוגל: "זה מכשיר מדהים, פשוט מדהים"
אישה אחת ניצלה את מסיבת יום ההולדת של בתה כדי להציג את השיטה הייחודית בה היא חותכת עוגה. חלק מהאנשים התאהבו ברעיון, חלק הזדעזעו ושאלו כמה שאלות נוקבות
מתוקה, ריחנית ורכה - חלת הקינמון של תומר אומנסקי היא כל מה שצריך כדי לקבל את פני השבת
בשיתוף סוגתמעשה נדיב עם כוונות טובות וטעימות הידרדר במהירות עד לגובה פחי הזבל ברחוב, ואנחנו עדיין לא מבינים למה
עם בוא החורף יש לנו צורך עז לאפות עוגת תפוחים חמה וריחנית, אבל זה לא אומר שצריך לעבוד קשה בשביל זה
היא הומצאה בתקופת מחסור וצנע והפכה עם השנים לעשירה ומפנקת, אבל מירב שיינר מצאה עוד כמה דרכים לשדרוג
רגע לפני שנדע מי ינצח בבחירות בארה"ב, תנו לנו להרגיע אתכם עם שלושה מתכונים אמריקאים שאתם חייבים להכיר - דיפ דיש פיצה ללא שמרים משיקאגו, סלופי ג'ו שאתם הולכים לאמץ לארוחת הצהריים ועוגת סטיקי באנז במילוי קינמון ופקאן עם רוטב טופי מעל. ושהטוב ביותר ינצח
במזג אוויר הפכפך שכזה כל מה שצריך להרמת מצב הרוח הן עוגות פאדג' שוקולד אישיות. ההכנה שלהן קלילה וזריזה והתוצאה טעימה עד מסוכנת לחובבי השוקולד, ולא משנה אם הן מוגשות במצב קר או חם
מתכון פשוט ונהדר לעוגת בננות בחושה, טעימה ומרשימה, עם שיבולת שועל ושוקולד מריר, ללא תוספת של סוכר ואפילו ללא גלוטן. לא מאמינים? קבלו
עוגת עקיצת הדבורה, שנקראת גם ביננשטיש, דורשת לא מעט השקעה, שתשתלם לכם ברגע כשהאורחים בראש השנה ילקקו את האצבעות ויחסלו את הקינוח המופלא עד הפירור האחרון
יום הבננות הבינלאומי שחל היום הוא תירוץ מושלם מבחינתנו לאפות משהו עם פצצת האנרגיה הצהובה והכי שווה בסביבה. אספנו 5 מתכוני בננות שאנחנו אוהבים במיוחד, קבלו
ליאת שירית לוקחת את מאפה הסטיקי באן הכה אמריקאי, ואת שבלול השמרים הקינמוני הכה ישראלי, ומאחדת אותם לשבלול ענק, בציפוי של טופי ופקאנים. זאת ללא ספק הולכת להיות העוגה שלכם בסופ"ש הקרוב
עוגה נפלאה של שמן זית ארומטי עם שוקולד מריר, נטולת גלוטן או מוצרי חלב, קלה לעשייה, זריזה, ואפילו לא מלכלכים יותר מדי כלים, אז איפה הקאץ'? אז זהו שאין
בלי להתחכם, בלי לעבוד קשה - עוגת פיסטוק בחושה ללא חלב או ביצים, בקיצור - מושלמת לכולם
עוגה זריזה, טעימה ומספקת, שעושה את השילוב האהוב ביותר של שוקולד ובננות, עם קראסט שאי אפשר לעמוד בפניו, ומראה שגונב את ההצגה. אתם עוד פה?
דיל מתוק של עוגה רכה ואוורירית, עם תחתית של פודינג לימוני, קינוח עדין ומושלם לסופ"ש קייצי
רגע לפני שעונת המשמשים הקסומה נעלמת כלא הייתה, זה הזמן להכין איתם עוגה בחושה, משגעת וקלה להכנה, שמדגישה נהדר את טעמו הקייצי והחמצמץ של הפרי הכתום
ליאת שירית פותחת לנו את השבוע עם עוגה בחושה אוורירית ועשירה, עשר דקות עבודה, והתוצאה - יפיפיה
עכשיו כשכבר אפשר לחגוג יום הולדת, בחיק המשפחה או בגן, אין צורך לשבור יותר מדי את הראש על איזו עוגה להכין - הנה 4 עוגות שוקולד שתמיד מנצחות
ליאת נעמי שירית לוקחת את עוגת הגבינה היפנית שכבשה את הרשת, ונותנת לה טייק היסטרי כשהיא אופה אותה בתוך סיר ג'חנון, התוצאה: עוגה אוורירית, רכה, לא דחוסה או כבדה, ענן קטן מתוק וענוג
לעוד יום לוהט מכינים טירמיסו איטלקי משודרג כולל מתיחת פנים קלה והידוק במקומות הנכונים שיהפכו אותו לעוגת גלידה מרעננת, שאפשר לאכול ישירות מהתבנית עם כף או להגיש פרוס באלגנטיות
מסיבת יום הולדת היא אירוע משמח ומרגש לילדים ולהורים ועוגה מושלמת היא חלק נכבד מהאירוע - ההכנה לא חייבת להיות מסובכת
בשיתוף השף הלבןאוכל עשיר בערכים תזונתיים יכול להיות גם מאוד מפנק. תשאלו את פאולה רוזנברג שמכינה עוגת שוקולד מענגת במיוחד מקמח כוסמין עם פירות יער, צ'אנקים של שוקולד מריר וקרמבל
בשיתוף רמי לויעינת רגב, שפית המעון הרשמי של שגרירות קנדה בישראל, עושה כבוד למייפל, אחד הסמלים המזוהים ביותר עם המדינה. הפעם היא משלבת אותו בפאי מטריף, עם תחתית פריכה, ומילוי מייפל ממכר. כזה עוד לא אכלתם
לכבוד יום העצמאות, אשת ראש הממשלה שיתפה את עם ישראל במתכון לעוגת הביסקוויטים האהובה על הנתניהו'ס, בסרטון שהפך מהר מאוד לויראלי ובעיקר הותיר אותנו עם חשק לעוגת ביסקוויטים קרה, אמיתית ושמנתית
אם גם אתם בונים על הכנת עוגה לחג השני שחל השבוע, או סתם בשביל להמתיק את השהות בבית, אבל נתקעתם בלי ביצים, וגם הקמח מחוץ לתחום, הנה כמה טריקים שיעזרו לכם להתגבר על החוסרים
השנה עושים תיקון לקינוחים של פסח והופכים את עוגת המצות המסורתית לטירמיסו חגיגי שאפשר להתענג עליו עם קצת פחות ייסורי מצפון
בשיתוף רמי לויבספר המתכונים החדש של נטלי לוין "הכי טעים בבית" מצאנו מתכון נפלא לעוגת קרמבו חגיגית - עם עוגת שוקולד בתחתית, מוס חלבה באמצע ועוד קצת שוקולד מלמעלה, והשוס - היא אפילו כשרה לפסח!
לא משנה מאיזו סיבה - קורונה או מזג האוויר הסגרירי - הסופ"ש הקרוב זה הזמן להתכנס בבית, לשלוף את חבילות הפרג שצברנו בחג ולהכין רולדות פרסבורגר מפנקת
חברנו לקונדיטוריית ביסקוטי לפרויקט פרג משגע - עם ארבעה מתכונים לכבוד פורים, והפעם - עוגת פרג בחושה וחגיגית, שתמשיך ללוות אתכם גם הרבה אחרי החג
אופים עוגה פשוטה ורכה בציפוי קרם שוקולד וקפה וסוף השבוע כבר יחייך אליכם, באחריות. מירב שיינר חוזרת לעוגה של ילדותה עליה נאמר "זה נמס בפה כמו עננים"
תיעוד מלחיץ של החתן המצוברח בעולם הפך השבוע לויראלי. בסרטון נראה החתן מפיל את הסכין במהלך טקס חיתוך העוגה בחתונתו, מאבד שליטה ומגיב באלימות כלפי האורחים שלו
אם יש עוגה שאנשים לא יוכלו לסרב לה היא עוגת נוטלה - וגם אם לא אפיתם עוגה בחייכם, את זו תוכלו להכין בלי מאמץ ובלי כל ידע באפייה. מתכון חדש לעוגת נוטלה מטריף את הרשת וכל מה שאתם צריכים אלו 2 מרכיבים פשוטים ופחות מ-30 דקות מזמנכם
עונת התותים החלה והם כבר מופיעים על המדפים במלוא תפארתם האדומה והחגיגית. אז כדי להזכיר לכם את הדברים הנפלאים שאפשר להכין מהם, בחרנו כמה מתכונים קלים ומופלאים מלאים בתותים
מסעדת גרקו חוגגת את המסיק הים תיכוני עם תפריט מיוחד רווי בשמן זית שיוגש בכל יום ראשון בחודשיים הקרובים, ואנחנו השגנו את המתכון שלהם לרוואני - עוגת סולת מסורתית ועסיסית, שתוגש במסגרת החגיגות
מירב שיינר דנצ'נקו מלמדת אותנו להכין קינוח אנגלי (וולשי ליתר דיוק) נהדר, בלי מיקסר ובלי תנור ועם הרבה טעם
מריר, חלב, לבן, פולים או אבקה. שוקולד הוא הדבר הטוב ביותר שקרה לאדם מאז גן עדן, אז הרשו לנו לפנק אתכם לקראת הסופ"ש בשלושה מתכונים לעוגות שוקולד פשוט מעולות
השף קונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו שאפשר להכין עוגה מעולה, מתוקה ונימוחה עם רכיב קסם שיגרום לנו לקצת פחות ייסורי מצפון ופחמימות ריקות
בשיתוף סוגתאנחנו מודים שיש לנו חולשה לעוגות פיסטוק, בעיקר לזאת של השף קונדיטור אייל רווח ממסעדת לה-רפובליקה, אז לא ויתרנו עד שהשגנו ממנו את המתכון לעוגה משובחת וקלה להכנה, ללא קמח ועם הרבה אהבה
הקונדיטורית הצעירה והמוכשרת נעה עינת נותנת לנו את הסוד לעוגת שמרים שוקולד ממכרת שלא תוכלו להפסיק לאכול וגם תגלו שדי פשוט להכין
בשיתוף סוגתהפשטות והמהירות של עוגת הביסקוויטים הופכת אותה לפופולארית גם בקרב החוששים מאפייה, עבורנו היא זיכרון מתוק, וגם לילדים שלנו מגיע לקחת חלק בחגיגת הנוסטלגיה הזאת, נכון, זו בסך הכל עוגת ביסקוויטים, אבל אף אחד אף פעם לא יוכל לסרב לה
השפית והמתכונאית מאיה דרין משיקה ספר מתכונים חדש "דיסקו מתוקים" - הכולל מגוון עוגות, עוגיות ומאפים כיפיים וקלילים לפנק את המשפחה בלי הרבה מאמץ, קבלו מתוכו עוגת שוקולד ללא קמח שמכינים בקערה אחת
אפרת ליבפרוינד, בספרה החדש המוקדש כל כולו לעוגות בחושות משודרגות - מציגה את עוגת האביב המושלמת - תמורה משתלמת לעבודה לא רבה - שילוב נפלא של בסיס שקדים פריך עם עוגה נימוחה מאוד בעלת טעם וארומה אגוזית, המתמזגים נפלא עם חמיצות הפטל. אל תחמיצו
אין דבר כיפי יותר מעוגה בחושה, היא גם טעימה נורא וגם קלה להכנה, לא סתם הקדישה אפרת ליבפרוינד את ספרה החדש לעוגות בחושות בלבד במגוון גרסאות. קבלו את המתכון לטארט הפיסטוק המרשים של אפרת בגרסה לעצלנים, מתוך הספר
רק מערבבים את כל המרכיבים בקערה ולתנור - בסבוסה היא אחת העוגות הקלות ואולי הטעימות שבהן. בזכות תוספת של יוגורט לבלילה היא גם הולכת להיות אוורירית וקלילה במיוחד
בשיתוף שטראוסאין דבר טעים וכיפי יותר מעוגה בחושה, לא סתם השף קונדיטורית אפרת ליבפרוינד בחרה להקדיש ספר אפייה שלם לעוגות בחושות בהגשה עכשווית, קבלו מתכון מתוכו לעוגת שמנת עם שוקולד חלב ופקאנים - עוגת כיף שמכינים ב-5 דקות
חג פורים זה החג בו הדמיון והיצרתיות עובדים שעות נוספות - ולכן זה נראה לנו כמו המועד האולטימטיבי לשתף אתכם במתכון של שירה נוסביום ("מנסה במטבח") לעוגת פנקייקים היסטרית, עוגת שכבות שעשויה מפנקייקים, קלה להכנה, שתרגש כל ילד, אבל מבוגרים לא פחות
בשיתוף סוגתחודש אדר מסמל יותר מכל את פורים, ולנו באופן אוטומטי זה עושה חשק למאפי פרג מפנקים, השבוע מירב שיינר-דנצ'נקו משלבת את הזהב השחור בעוגת בננות בחושה עם קרם שוקולד לבן - מינימום מאמץ, מקסימום רושם
למרות שמה המפוצץ של העוגה, מדובר בטארט פשוט להכנה שישדרג כל סיום ארוחה חגיגית או סתם כפינוק מושלם ליד הקפה. השומשום השחור בעל הארומה המיוחדת משתלב נהדר בקינוחים, בזכות צבעו המיוחד וטעמו המפתיע
לכבוד יום האהבה, שחל אתמול, מירב שיינר-דנצ'נקו מכינה פאי דובדבנים איטלקי פשוט, מתקתק, כייפי וממכר. בבצק יש טריק נהדר שהופך אותו לסופר פריך. ההשקעה היחידה כאן היא הלבבות הקטנים שיזכירו לכם שלפעמים הקלישאות נכונות והאוכל הרבה יותר טעים כשעושים אותו באהבה