תנו לריח להתפשט בכל הבית: בריוש במילוי ריקוטה ותפוחים מקורמלים
הבריוש הזה פשוט צועק "חורף", אז זה הזמן להכניס לתנור ולשים מים לתה
הבריוש הזה פשוט צועק "חורף", אז זה הזמן להכניס לתנור ולשים מים לתה
הם רכים, הם אווריריים והם פשוטים עד כדי כך שהיינו צריכים לבדוק את המתכון
כופתאות ריקוטה בסלסה ירוקה של שמן זית, עשבים ופיסטוק עם גבינת פקורינו מגוררת ורוקט. יוגב ירוס מכין ניוקי ריקוטה שיעיף אתכם לאיטליה בביס אחד
הדיון על מוצרי חלב נוטה לעצבן הרבה אנשים, אבל בשבועות פשוט אי אפשר לחמוק ממנו. השנה בחרנו לבדוק איזו גבינה הכי תורמת לבריאות ומאיזו כדאי להמנע
היא מושלמת באינספור מנות, מצוינת בתוך מאפים, רוקדת עם עוגות ונהדרת סתם ככה על לחם - ועכשיו תומר טל מ"ג'ורג' וג'ון" מכניס אותה למטבח שלכם
גרסה טוסקנית, קלילה ומרעננת של ניוקי המזכירה את המילוי של רביולי הריקוטה, אך ללא הבצק. השם מתאר רק את המילוי ה"עירום" ללא מעטפת הפסטה
תחתית בצק עלים חמאתי, שכבת ריקוטה מתקתקה מתובלת קינמון והרבה תפוחים מזוגגים בג'ינג'ר. אמנם מדובר במאפה מרשים, אבל הוא ממש פשוט להכנה ולא דורש הרבה עבודה
תחתית בצק עלים חמאתי, שכבת ריקוטה מתקתקה מתובלת קינמון והרבה תפוחים מזוגגים בג'ינג'ר. אמנם מדובר במאפה מרשים, אבל הוא ממש פשוט להכנה ולא דורש הרבה עבודה
רולדין חוגגת 30 שנות אפייה עם ספר מתכונים שמגלה את כל הסודות הכי טעימים, והחלטנו להדליף לכם מתוכו את אחד המתכונים הכי שמורים - מאפי תרד וגבינות קטנים ואישיים שקשה לעמוד בפניהם
מבחינת הישראלי המצוי שבועות אפשר לחגוג כל השנה. אבי ביטון מכין בהשראת קפה עץ התות ברחובות את עוגת הגבינה האהובה בגרסה עשירה, מהירה ונטולת גלוטן
המטבח האיטלקי ידוע בפחמימות ובצקים, אבל גם בשימוש בגבינות ושמנת. השף אילן חפץ ממסעדת פורטו מביא לכם 4 מתכונים איטלקיים עם טוויסט שיהפכו כל שולחן לחגיגה
הדבש הוא הממתיק הטבעי והבריא של הטבע, ולכבוד שיא הפריחה של הטבע אספנו את הדבוראי שי ספקטור לשיחה על דבש ואת השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי למתכונים מפתיעים
עוגה מפתיעה גם במתקתקות הגבינה ובחמצמצות הלימון המרעננים, וגם בדרך בה מונח הבצק בתבנית כדי ליצור מאפה שמושכים ממנו חתיכה, ואוכלים, כפי שמרמז שמה
ספגטי עטוף בקרם ריקוטה סמיך ושבבי לחם קלויים שנראים כמו פתיתי שלג. יוגב ירוס מכין מנה כפרית סיציליאנית לארוחה זוגית
למי שלא אוהב מתוק מדי או כבד מדי, יוגב ירוס מכין עוגת גבינת ריקוטה עם אגוזים קלה להכנה ובכלל לא מפונפנת. כמו שפעם היו מכינים
קרספלה הוא שמה של מנה איטלקית שנמסה בפה, ולא רק כמטאפורה. יוגב ירוס מכין קינוח אלגנטי שמגיע ממחוזות רחוקים ודורש קפה משובח לצדו
ערן ירוחם ממלא קנלוני בריקוטה ופקאן קלוי ומגיש ברוטב עשיר של בשמל, פטה וריקוטה פלפלים
ערן ירוחם ממשיך להכין את השולחן לשבועות והיום: כדורי ריקוטה אווריריים ברוטב תותים
ערן ירוחם ממשיך לבשל לקראת שבועות והפעם מכין עוגת ריקוטה קרה ולא משמינה על בסיס של ביסקוויט