מאפה זיווה במילוי פטריות וגבינות
מירב שיינר נזכרת ברגעי האושר של ילדותה עם מאפה עגול ומושלם של בצק עלים הנכרך מעל מילוי עשיר של פטריות וגבינות
מירב שיינר נזכרת ברגעי האושר של ילדותה עם מאפה עגול ומושלם של בצק עלים הנכרך מעל מילוי עשיר של פטריות וגבינות
לכבוד שיא עונת התותים, קבלו מתכון קצרצר ופשוט להכנת מאפים חמים וטעימים: ריבועי בצק עלים עם גבינת שמנת והמון תותים שמוכנים תוך 20 דקות, כולל זמן האפייה
ויש גם טיפ קטן אך ממזרי שיעזור לכם להתמודד עם אורחים קצת ספונטניים מדי
עוגיות בצק עלים מגולגלות עם חמאה, סוכר, קקאו וקינמון שתמיד גונבות את ההצגה, לא משנה כמה מתוקים יהיו על השולחן
זהובים, מתפצחים, עם מילוי עסיסי של בשר טחון. כל מה שאנחנו צריכים בחיים בכיסון בצק אחד
השף קונדיטורית ענת קורוטיץ' במתכון למאפה בצק עלים במילוי תפוחים וקינמון שמכינים צ'יק-צ'ק בטוסטר משולשים. מושלם לערבי החורף הקרים
מתכון מעולה לתקתק ארוחה שלמה וטעימה, ועל הדרך לזכות בקריאות התפעלות
אנחנו דאגנו לכסות את כל עולמות התוכן הבצקיים ותתי-הז'אנר העדתיים, אתם תדאגו לביצה קשה ולכורסה נוחה אחר כך
מירב שיינר חוגגת את החג האחרון בהחלט לתקופה זו עם עוגה עונתית ומשגעת של בצק עלים פריך, קרם שקדים מתקתק ותפוחים שמשלימים את כל הטוב הזה
כשבורקס הבשר של יום שישי והפסטייה המרוקאית נפגשים, האורחים שלכם בחג יכולים רק להתעלף
כן כן, אותו מאפה שהיה להיט בניינטיז, מקבל אצלנו גרסה ביתית וקלילה, מלאה בגבינות שבטח גם ככה יש לכם במקרר
מדובר במתכון קל עד מצחיק, שמורכב משלושה אויבים גדולים: בצק עלים, סוכר וחמאה. אז סליחה מראש
זהובים, מתפצחים, עם מילוי עסיסי של בשר טחון. כל מה שאנחנו צריכים בחיים בכיסון בצק אחד
תומר טל עשה לנו ארוחת חג כל כך מושקעת, שבסוף היה מתבקש ללכת על קינוח זריז וקליל
מחפשים להיט בטוח לשבועות? המתכון הזה בשבילכם - בצק עלים זהוב ופריך, מצופה חמאה וגרגרי סוכר ובפנים קרם וניל ומסקרפונה. קינוח קיצי, אישי ויפיפה, שממש אין צורך לחלוק
השף קונדיטורית ענת קורוטיץ' במתכון למאפה בצק עלים במילוי תפוחים וקינמון שמכינים צ'יק-צ'ק בטוסטר משולשים. מושלם לערבי החורף הקרים
תחתית בצק עלים חמאתי, שכבת ריקוטה מתקתקה מתובלת קינמון והרבה תפוחים מזוגגים בג'ינג'ר. אמנם מדובר במאפה מרשים, אבל הוא ממש פשוט להכנה ולא דורש הרבה עבודה
תחתית בצק עלים חמאתי, שכבת ריקוטה מתקתקה מתובלת קינמון והרבה תפוחים מזוגגים בג'ינג'ר. אמנם מדובר במאפה מרשים, אבל הוא ממש פשוט להכנה ולא דורש הרבה עבודה
כשהיא נראית ככה, לא משנה איך בדיוק אתם מעדיפים לקרוא לה
בשביל המנה הזו הזמין אבי ביטון את נוף עתאמנה אסמעיל, כי יש פלאים במטבח ששמורים רק למי שמנוסה בבישול - אבל אל חשש, דאגנו לכם למתכון מדויק וגם לסרטון
ליאת שירית לוקחת השראה מ"משה בתיבה" ומוציאה מנה קלה, ביתית וחגיגית
בלי התפחות ועניינים, סבינה ולדמן מכינה מאפה בצק עלים עם עגבניות לחות, בזיליקום, זיתים ומוצרלה פרסקה. או בקיצור - פופ אוברס טעימים עם נשמה ים תיכונית, שמכינים בכמה רגעים
כבר הרבה זמן ששמנו עין על המאפים של מאפיות הבוטיק ג'ייקובס, אז הצטרפנו אל טל סאסי, האופה הראשי שלהם, ליום במטבח, ויצאנו עם ארבעה מתכונים שווים וקלילים, הראשון בסדרה הוא מתכון למקלות גאודה ופרמזן נהדרים באופן מתריס, שעשויים מארבעה מרכיבים בלבד
אלדד שמואלי השיק לאחרונה באלחנן קולקציית מאפי הדרים משגעת, אחרי שסחטנו ממנו את המתכון לטארט קלמנטינות, נותרנו עם טעם של עוד, ואחרי מו"מ ארוך השגנו גם את המתכון לשוסון א פום - נעלי בית עם תפוחים, וכן, זה מפנק כמו שזה נשמע
איך אפשר שלא להיזכר בגעגוע במאכל הילדים הממכר משה בתיבה - מינימום עבודה ומרכיבים ומקסימום הנאה לכל המשפחה. זה הזמן לשדרג את המאכל האהוב ולהתאים אותו לימינו עם אצבעוף במקום נקניקיות עטופות באותו בצק עלים זהוב ופריך
הביף וולינגטון היא אחת המנות המפורסמות והאהובות בעולם, במתכון הנוכחי החלפנו את פילה הבקר בחזה עוף, אשר ייעטף בפרוסות בקר דקות ובפטריות, וכמובן - בבצק עלים. התוצאה: מאפה בשרי שאי אפשר לעמוד בפניו
למי שמעדיף לנוח בסוף השבוע ולא לעבוד קשה מדי במטבח מקדישה מירב שיינר את המתכון הבא: מקלות מלוחים עם גבינות ופסטו שמנשנשים עם סלט
בצק עלים, ירקות וגבינת עיזים - זה כל מה שצריך למאפה פריך לשבועות שלא ישאיר את האורחים אדישים. אבי ביטון מפרגן לקונדיטוריה מדלן במודיעין ומתקתק בהשראתה מאפה פריך
במקום להזיע על בצק פריך מושלם, מגלגלים אזני המן נהדרות לחגיגות פורים מבצק עלים ובצק פילאס במבחר מליות. חלק שני ואחרון במדריך לבצקים המוכנים
השף איתן ונונו ממסעדת החלוצים אוהב לעבוד עם חומרי גלם עונתיים ומזדרז לנצל את עונתם הקצרה של החבושים, לשמר בסירופ מתובל ולהכין מהם קינוח קל וטעים עם בצק עלים פריך, קרם יוגורט ופיסטוקים
אחרי חודש עמוס בבישולים ורגע לפני שמפרקים את הסוכה, קבלו מתכון קליל לאירוח אחרון בהחלט- מאפי בצק עלים זהובים שמתוכם מבצבץ המילוי - תלולית של תרד וגבינת פטה
איך משדרגים נשנוש ממכר ומוכר לדרגת להיט? ליאור משיח מוסיפה מיסו למקלות הגבינה, המשחה מעניקה טעם אוממי אשר לא ניתן לעמוד בפניו
הטריק באירוח הוא להרשים בלי לעבוד קשה מידי, בדיוק כמו במתכון לטארט סלק עם גבינת פטה ועלי טימין שהשלב הכי מאתגר בו הוא לזכור להפשיר את בצק העלים לילה לפני
המנצחת הגדולה של יורו 2016 היא נבחרת פורטוגל. כמחווה, חברנו לקונדיטורית נטלי לוין (עוגיו.נט) להכנת קינוח פורטוגלי מסורתי: פסטל דה נטה. פשוט ומתוק, ככה אנחנו אוהבים את הניצחונות שלנו
יש רק דרך אחת להתמודד עם החום מבחינתנו והיא גלידה. הרבה גלידה. הטרנד של מילוי מאפים בגלידה כבש גם אותנו והיינו חייבים למלא מאפה בצק עלים בריח קינמון וחמאה בהרבה גלידה
יש טעמים שלוקחים אותנו בבת אחת אל העבר. מירב שיינר נזכרת ברגעי האושר של ילדותה עם מאפה עגול ומושלם של בצק עלים הנכרך מעל מילוי עשיר של פטריות וגבינות ומנקדת אותו בזרעי שומשום זהובים
לכבוד יום המשפחה: חברי המערכת של וואלה! אוכל התבקשו לבחור מתכון מתוק אחד ואהוב במיוחד, זה שתמיד מבקשים מאמא כשרוצים להתפנק. מה המתכון שלכם?
לכבוד שבת אפשר להכין מלבן בצק עלים ולהעמיס עליו כל מה שטוב בעונה הלוהטת. נעמה נויהאוז נפרדת מהקיץ ומפירותיו במאפה משגע, מלוח-מתוק, מושלם לאירוח בסוכה
כשסוף השבוע מגיע ואין כח לאפייה מירב שיינר מחזיקה אצבעות שיש בצק עלים במקפיא ומתקתקת מאפים בצורת פרח במילוי גבינות, עגבניות מיובשות ואורגנו אם לסבתא היה בצק עלים במקפיא
קינוח פשוט כל כך להכנה. אופים בצק עלים קנוי, מכינים את הקרם בכמה דקות, וקיבלתם מנה יפה מתוקה שמהנה להכין ומהנה עוד יותר לאכול
מגיעים פתאום אורחים? הילדים רעבים למשהו קצת שונה? נעמה נויהאוז אופה בצ'יק צ'ק שבלולי פיצה כיפיים שנגמרים לפני שהם מספיקים להתקרר
תפוחים עם בצק וקינמון הם תמיד שילוב מנצח. במקרה הזה משבצת נעמה נויהאוז את התפוחים בבצק עלים ומגישה בצורת שושנים ענוגות
כדי להמתיק את משלוח המנות כראוי אופה אורלי פלאי בקלי קלות צמת בצק עלים חגיגית. בתוכה, מסתתרת מלית מתוקה של שקדים ומרציפן , שעושה כבוד למסורת
בטור חדש יטפל עז תלם בחרדות המטבח שלכם ויוביל את הגולשים צעד אחר צעד בדרך אל התוצאה המושלמת. השבוע - איך עובדים עם בצק עלים?
אחד הבצקים השימושיים ביותר, בסיס למאפים מתוקים ומלוחים, הוא בצק העלים. מוטי חיימוביץ' ממאפיית לה מולאן בת"א מלמד איך להכין ממנו מגוון נשנושים טעימים לשולחן החג
לא רק עוגות ומתוקים אלא גם מאפים שמנמנים מלאי גבינות וטעמים. בני סיידא נותן שלושה מתכונים קלים ופשוטים להכנה
בקלילות וללא כל מאמץ מיותר תוכלו גם להכין עוגיות פשוטות מבצק עלים הקונדיטורים גלית והנס ברטלה מקונדיטוריה גאיה נותנים 3 מתכונים זריזים
מאפים מבצק עלים הם פתרון מושלם וקל למי שרוצה עוגות מהירות ומרשימות. אורן דגן-כפיר נותן שלושה מתכונים לעוגות על בסיס הבצק בעל אלף העלים
כדי להכין בצק עלים אמיתי ומלא חמאה, לא צריך להיות קונדיטורים אלא רק אנשים עם סבלנות. הקונדיטור אורן דגן-כפיר מדגים צעד אחר צעד איך מכינים את הבצק בעל אלף העלים
יורו 2012 עומד לספק הרבה שעות צפייה בטלוויזיה לצד בירה קרה. 3 מתכונים פשוטים להכנה שישתלבו בצורה נפלאה בסלון שלכם