חציל במיסו שהוא ארוחה שלמה
ישר ממסעדת וואט סאנג היפנית, מתכון חובה למעריצי החצילים באשר הם, שעובד לצד אורז לבן כארוחת צהריים קלילה
ישר ממסעדת וואט סאנג היפנית, מתכון חובה למעריצי החצילים באשר הם, שעובד לצד אורז לבן כארוחת צהריים קלילה
מרק מיסו יפני דורש בסך הכל כמה דקות הכנה. כל מה שצריך לעשות הוא לבקר בחנות המתמחה במוצרים מהמזרח הרחוק ולהתחיל במלאכה
כשמקהלת טעמים חוצת יבשות נפגשת על הכיריים במטבח לתבשיל חורף אולטימטיבי
מרק מיסו יפני עם קוביות טופו מתובלות, אטריות ופטריות שיטאקי, בלא יותר מ-10 דקות הכנה, מושלם כשאין זמן ורוצים ארוחה מהנה ומושקעת
באמצע שבוע, בסוף שבוע ואפילו בחג הקרוב, מנת הדגים הזאת כל טעימה ופשוטה להכנה, שאתם הולכים להתמכר אליה
פרגיות צלויות בתנור עם ירקות צבעוניים ברוטב טעים של מיסו, מייפל ולימון
במטבח הישראלי הוא פחות בשימוש, אבל לפי המחקר הזה - כדאי לנו לשנות את זה. חוקרים בדקו למה יפנים חיים יותר שנים, ומצאו את התשובה בקערת מרק
בדיוק בשיאו של החורף, העיר אשדוד חוזרת לחגוג את פסטיבל המרקים המסורתי, במהלכו יגישו מבחר מסעדות בעיר מרקים שונים ב-10 שקלים. השף מתן דהן של מסעדת החצר האחורית משתף אותנו במתכון למרק מיסו נהדר, אותו יגיש במסגרת הפסטיבל
כן, יש פה יוגורט, אבל גם עוד 5 מאכלים שלא הייתם בהכרח חושבים לכלול בתזונה היומיומית שלכם ויכולים להשפיע על הבריאות שלכם לטובה. וגם: מה ההבדל בין פרוביוטיקה לפרה-ביוטיקה? יש לנו את התשובה
איך משדרגים נשנוש ממכר ומוכר לדרגת להיט? ליאור משיח מוסיפה מיסו למקלות הגבינה, המשחה מעניקה טעם אוממי אשר לא ניתן לעמוד בפניו
סלט מושלם למזג האוויר הקייצי, עם אטריות אורז דקיקות ומשביעות, ירוקים מרעננים ורוטב ויניגרט סודי שמשלב טעמים אסיאתיים ומצריים
לאט אבל בטוח התברג המיסו במקומות מפתיעים בתפריט שלכם. תכירו את המשחה מלאת הטעם שמדגימה בצורה מושלמת את העיקרון של "פחות זה יותר"
הכינו את סלסילת האידוי מבמבוק - השפית ליה שומרון-פינדר מלמדת איך מתקינים פורל מאודה, עם כרשה וג'ינג'ר, ברוטב מיסו
כמו כל הדברים הטובים, המיסו יוצר לראשונה בסין, אבל רק היום מחליט אורן גולדפינגר להכין מרק מיסו כדי לעזור לחיזוק הגוף