הסדנה: מקפלים דים סאם
הם שובבים, ממכרים, ואפשר למלא אותם באינסוף מרכיבים. בסדנה מקצועית ומפורטת מסביר השף המנוסה בועז צאירי איך תקפלו דים סאם בעצמכם
הם שובבים, ממכרים, ואפשר למלא אותם באינסוף מרכיבים. בסדנה מקצועית ומפורטת מסביר השף המנוסה בועז צאירי איך תקפלו דים סאם בעצמכם
לאט אבל בטוח התברג המיסו במקומות מפתיעים בתפריט שלכם. תכירו את המשחה מלאת הטעם שמדגימה בצורה מושלמת את העיקרון של "פחות זה יותר"
רוצים לדעת שהפרה שלכם אכלה טוב לפני שהפכה לסטייק, או שלא הטיסו דגים מנורבגיה? המסעדות עוברות לגידול מקומי
המאסטר בועז צאירי עושה לדנה מלמד קורס מפורט באוכל יפני בלי לגעת פעם אחת בסושי או סשימי