בחצר האחורית
רוצים לדעת שהפרה שלכם אכלה טוב לפני שהפכה לסטייק, או שלא הטיסו דגים מנורבגיה? המסעדות עוברות לגידול מקומי
רוצים לדעת שהפרה שלכם אכלה טוב לפני שהפכה לסטייק, או שלא הטיסו דגים מנורבגיה? המסעדות עוברות לגידול מקומי
כבד קצוץ, גפילטע ומרק עוף מככבים בתפריט המסעדה החדש של מסעדת שמאלץ היהודית בראשון לציון. לא לפולנים בלבד
אחרי 20 שנות התפרפרויות קולינריות, השף אליעזר לויה החליף טבעות עם רשת פרסקו. אבי אפרתי קפץ לרחובות ומילא פיו סלטים
הללויה: אחרי רחובות וראשון לציון, השף אליעזר לויה פותח סניף נוסף ל'פרסקו' הבלקנית, הפעם בחוצות אשקלון
האחות הקטנה של מסעדת פרסקו הרחובותית נפתחה לאחרונה באזור התעשיה של ראשון לציון ושם מגישים מנות אלגנטיות במחירים מפתיעים