קציצות ברוטב אדום, ממצרים עד ישראל
הן אווריריות, מקבלות יפה את הרוטב, יושבות מושלם גם בתוך לחם ועושות בית איפה שלא תבשלו אותן
הן אווריריות, מקבלות יפה את הרוטב, יושבות מושלם גם בתוך לחם ועושות בית איפה שלא תבשלו אותן
מרכז אסיף בתל אביב מטפס על כתפי ההיסטוריה הטעימה של כולנו וצופה רחוק קדימה עם סדנאות אוכל, ארוחות פופ-אפ, מטבח יוצא דופן וגינה מדהימה
פודיש לקח את כל מה שרצינו לדעת כל הזמן על אוכל יהודי, והפך אותו לפסטיבל רב-חושי בלי לשכוח את הצלחת
מפיש אנד צ'יפס בריטי ועד שקשוקה מרוקאית: אתר חדשות אמריקני פרסם רשימת "מאכלים מנחמים" מרחבי העולם. ומה אצלנו? תשכחו מפלאפל או סביח וקבלו את הכוכב העולמי: קניידלעך
גורו האוכל הכשר של ארה"ב בראיון לתכנית וואלה גלובל, מספר על הסצנה הכשרה בארה"ב, על השינוי שקרה שם בזכות השפים הישראלים, ואיך הפך בלוג האוכל הכשר שלו ללהיט דווקא בקרב לא יהודים
הכבד הקצוץ הוא בדיוק מסוג המאכלים המסורתיים שאנחנו אוהבים להכין בכל שנה בחג ולאכול עם המצה. החיתוך הגס של הכבד עם המתיקות המעודנת של הבצל המטוגן ממלאים את הפה בטעם עשיר. הבשלן אלון בר משתף אותנו במתכון שלו לכבד הקצוץ המושלם
לא רק סושי - המטבח היהודי-ישראלי מגיע ליפן, ולא רק בשביל התיירים הישראלים. מתוך המהדורה
המסעדה המשפחתית הכי ותיקה בישראל ממשיכה להגיש צ'ולנט עם קישקע ומרקי קניידלך מהבילים כאילו לא חלפו כמעט 80 שנה. המוסד מבקר במסעדת שמוליק כהן
כבד קצוץ, גפילטע ומרק עוף מככבים בתפריט המסעדה החדש של מסעדת שמאלץ היהודית בראשון לציון. לא לפולנים בלבד
גיל קופטש מתארח אצל דנה, מערבב יהדות בצימעס ומסביר שאם עושים בלאגן כל השנה, צריך לצום יום אחד כדי להידמות לאלוהים
מרחק 20 דקות בלבד מת"א, פועלת סצינת אוכל מדהימה בהיקפה. מי שלא מפחד מרגל קרושה, קרעפלך וכולסטרול, צפוי להתענג על אוכל שאין מתאים ממנו לחורף. גורמה אשכנזי, יש דבר כזה. צילום: אבי פז
זהו. הם נגמרו. החגים מאחורינו. אבל מי שחסר לו עוד קצת אוכל יהודי בלי נקיפות מצפון, יכול להתנחם בספר החדש "בישולייט"