כבד קצוץ מושלם
כל מה שצריכים כדי לסגור את הפינה זה פרוסת חלה טובה עם כבד קצוץ. כאן, אלון בר מראה לנו את כל הטריקים להכנתו
כל מה שצריכים כדי לסגור את הפינה זה פרוסת חלה טובה עם כבד קצוץ. כאן, אלון בר מראה לנו את כל הטריקים להכנתו
אבי ביטון נזכר בילדות שלו, מירב שיינר מגבירה אלגנטיות ושרי אנסקי רוקדת בין מזרח אירופה לים התיכון. ומה המתכון המנצח שלכם?
עבר די הרבה זמן מאז הביקור בקומה מתחת (והביס מהחלה שהתלווה לו), אבל סוף השבוע הזה ינסה לשחזר את הקסם
עבר די הרבה זמן מאז הביקור בקומה מתחת (והביס מהחלה שהתלווה לו), אבל סוף השבוע הזה ינסה לשחזר את הקסם
הקורונה סגרה, פתחה ושוב סגרה, אבל יש אוכל שאי אפשר לעצור, ויש בשר שחייב לעלות כמה שיותר מהר על הגריל
דוכנים חדשים צצים בשוק הכרמל חדשות לבקרים, אבל על דוכן כזה קטן, שמוציא כריכים כאלה מדהימים, במחיר כה מצחיק, המונה לא יכול היה לעבור בשקט
בשוק הצבעוני של באר שבע מסתתרת המסעדה הרומנית של סמי וסוסו. אבי ביטון קופץ לביקור ומכין בהשראתה כבד קצוץ בסגנון רומני שישדרג כל מצה
הכבד הקצוץ הוא בדיוק מסוג המאכלים המסורתיים שאנחנו אוהבים להכין בכל שנה בחג ולאכול עם המצה. החיתוך הגס של הכבד עם המתיקות המעודנת של הבצל המטוגן ממלאים את הפה בטעם עשיר. הבשלן אלון בר משתף אותנו במתכון שלו לכבד הקצוץ המושלם
להיט בראש השנה: הגפילטע של חיים כהן, הכבד הקצוץ של ארז קומרובסקי, האורז של ניר צוק ועוד המון מתכוני חג בשיגעון
למרות שהוא נמנע לרוב מנסיונות באוכל מסורתי, עמיר מוסיף לכבדים אלכוהול ורוטב דגים תאילנדי
מדור חגיגי לראש השנה: לקצוץ את הכבד בבית, או לתור ימים שלמים, בפקקים של ערב החג, אחרי הכבד קצוץ המושלם
עומר מילר חלה בשפעת ולא הפסיק לטרוף. אתם הרווחתם מזה מתכונים לקורנדביף ולכבד קצוץ. ועומר? הוא כבר ינוח בקבר