צלי בקר עם בצל, פטריות וערמונים
מעט השקעה וכמה כללים פשוטים, ומתקבל סיר ביתי נהדר
מעט השקעה וכמה כללים פשוטים, ומתקבל סיר ביתי נהדר
איילה ג'ני כבר חולמת על הסופ"ש ומכינה צלי בשר רך מאוד, עם רוטב עדין ומעט פיקנטי, שתמיד משרה אווירת שבת חגיגית. והטריק? אפשר להתחיל להכין אותו יום-יומיים מראש
במקרה שלנו הדלעת לא הופכת לכרכרה, אלא דווקא לקערת הגשה יפה, מתקתקה וריחנית במילוי תבשיל בקר ביין אדום ואורז בעשבי תיבול - לפני שהיא תחזור לעצמה כבר לא יישאר פירור
מנה חגיגית, מרשימה ופשוטה להכנה שתמיד עושה רושם כשמניחים אותה במרכז השולחן
בשלנית העל קרן נומה עם המתכון הכי ביתי שיש
בשלנית העל קרן נומה עם המתכון הכי ביתי שיש
זאת לא ארוחת חג או שבת בלי מנת צלי בשר המוגשת למרכז השולחן, אבל החוכמה היא גם לעשות את זה נכון, בדיוק בשביל זה הקפצנו את איילה ג'ני למשימה - התוצאה: צלי רך ונימוח
מנה חגיגית, מרשימה ופשוטה להכנה שתמיד עושה רושם כשמניחים אותה במרכז השולחן
צלי כתף שמתבשל עם בצלים ותבלינים וחובר לרוטב מתקתק, פירות יבשים ופטריות. מנה קלאסית ונהדרת לליל הסדר, שאפשר (ואף רצוי) להכין יום קודם, ולחסוך זמן בערב החג
זה הרגע להשקיע, חברות וחברים, ולהניח על השולחן צלי מדהים, רך ועסיסי, כזה שישב בסיר והתבשל לו לאט לאט, במשך כמה שעות טובות. אם אתם רוצים לפנק את כולם בארוחה הבאה, נסו את המתכון של ניקי ב
10 דקות הכנה, גג שעה בישול ויש לכם צלי סינטה עם ערמונים וגזרים צלויים לערב החג. אז גם אם השנה תאלצו לחגוג בלי המטעמים של הסבתא או הדודה, סידרנו לכם מנה שאתם יכולים להכין בקלי קלות
אף שישי לא שלם באמת בלי ארוחה משפחתית וסירים מלאים בכל טוב, אז הנה כמה רעיונות לבישולים ביתיים, לא מסובכים, טעימים ומנחמים כדי שתחגגו סופ"ש מושלם בבית
כשמארחים מומלץ לבחור מנות שניתן להכין מראש כמו צלי בקר חגיגי, הפעם מנתח כף עם יין אדום ופירות יבשים. רק הקפידו על צלייה ארוכה בחום נמוך ויש לכם מעדן אמיתי
צלי אסאדו שחום, חגיגי ונימוח עם ירקות שורש ודלועים שניצלים תחתיו הולך להיות השוס של ארוחת החג שלכם. שלא תגידו שלא אמרנו מראש
מנה עיקרית מרשימה לראש השנה של נתח כף צלוי בתנור יחד עם רכז רימונים חמצמץ ומעודן
מנה עיקרית, בשרית וחגיגית שמוגשת במרכז שולחן החג ותחוסל בתוך זמן קצר
מה קורה כשאחד השפים הגדולים נכנס לבשל במטבח הביתי? השף אביב משה (מסה, קוואטרו ויאסו) מכין לנו גם השבוע מנה עשירה מלאה בטעמים של בית - צלי כתף עם ירקות שורש בבישול ארוך ואיטי שמוציא ממנו את המיטב
מתלבטים מה להביא לעל האש? השף שאול בן אדרת מביא את הפרשנות לשלו לחג המנגלים: תבשיל בשר בקר עם יין אדום, סילאן, לימון פרסי ואיך אפשר בלי - מלא שום
שי לי ליפא מציעה לכם לתכנן ארוחת חג המבוססת על מנה עיקרית בלקנית ומעניקה אופציות לצלי בשר, כתף טלה או דג צלוי, לקראת כנס חגיגי עם הבשלנית מבית על השולחן, שיתקיים השבוע
אף ארוחת חג לא שלמה בלי נתח בשר שחום ברוטב סמיך. זמי שרייבר ממסעדת סנדר בתל אביב מבשל 4 גרסאות לצלי בקר חגיגי
אורלי פלאי מתחילה לתכנן את ארוחת ראש השנה ומכינה צלי ביין מנת בשר חגיגית ונפלאה שמתבשלת לאיטה ביין אדום עם ירקות שורש מתקתקים ורוזמרין
סיר גדול, נתח בשר עממי, ארטישוק ירושלמי וסבלנות, זה כל מה שצריך בשביל תבשיל צלי בשר מענג. המאסטר שף אבי לוי מעמיד סירים ומתכונן לסופה
אין כמעט שולחן חג בלי צלי חגיגי. אז למה לא לצאת מהמשבצת המוכרת ולהכין צלי ריחני, מעניין וקצת שונה?
לקראת פסח מכין השף נעם דקרס ממסעדת ליליות שני מתכוני צלי מרשימים ועוד אחד למי שמחפש מנה עיקרית קלה להכנה
להיט בראש השנה: הגפילטע של חיים כהן, הכבד הקצוץ של ארז קומרובסקי, האורז של ניר צוק ועוד המון מתכוני חג בשיגעון