הנתחים שאתם עדיין לא מספיק מכירים
הם עשירים בטעם, פחות יקרים והם הולכים להפתיע אתכם בתקופת החגים. זה הזמן להכיר נתחים חדשים
הם עשירים בטעם, פחות יקרים והם הולכים להפתיע אתכם בתקופת החגים. זה הזמן להכיר נתחים חדשים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתלבטים מה להביא לעל האש? השף שאול בן אדרת מביא את הפרשנות לשלו לחג המנגלים: תבשיל בשר בקר עם יין אדום, סילאן, לימון פרסי ואיך אפשר בלי - מלא שום
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נתח האווזית מתאים לבישול בינוני-ארוך בקוביות, ולפניכם מתכון למנה שתתגאו להניח במרכז שולחן ארוחת החג. את הבשר הרך מלווים ירקות, תפוחים ונוזלים מלאי טעם. ללקק את הצלחת