קרפצ'יו וטרטר כמו במסעדה: מדריך בשר שמתאים לקיץ
אם גם אתם מסתכלים על המנגל במבט מעט חשוד בימים האלה, יכול להיות שמצאנו דרך לרקוד על כל הצלחות. כל הטיפים לארוחת בשרים זריזה וטעימה שמתאימה בול לעונה
אם גם אתם מסתכלים על המנגל במבט מעט חשוד בימים האלה, יכול להיות שמצאנו דרך לרקוד על כל הצלחות. כל הטיפים לארוחת בשרים זריזה וטעימה שמתאימה בול לעונה
לחובבי הבשר ולאלו שלא רוצים פחמימות בארוחה שלהם. מתכון נהדר של נתחי שייטל אדמדמים על סלט ירקות מושקע ומתובל היטב, וכל זה בפחות מרבע שעה
השף יוגב ירוס עם מתכון לסקאלופינה לימונה - פרוסות שייטל מקומוחות קלות וצרובות במחבת לוהטת, מזוגגות ברוטב קטיפתי של לימון ושום
בלי לעמוד יותר מדי על הרגליים, בלי לחכות שעות שתצא מהתנור כדי לדעת אם הצליחה. המנה הכי טעימה בליל הסדר, מוכנה תוך 20 דקות, גג
איך עובדים עם סינטה ולמה מתאים שייטל, איזה נתח הולך לצלי ומה עושים עם פילה? תנו לנו לקחת אתכם יד ביד עד הווטרינה, ומשם למטבח
למרות השם המפוצץ, מנת הטרטר המפנקת לא לוקחת יותר מ-20 דקות של הכנה, ואפילו לא מצריכה כשרון יוצא דופן, כל מה שצריך זה בשר איכותי וטרי ויש לכם מנת שף כמו במסעדה
בארגנטינה, מככב דווקא שניצל הבקר, כזה שמכסה כמעט את כל הצלחת ומוגש עם ביצה מעל וצ'יפס לצדו. הבשלנית הארגנטינאית גלאדיס גוטנמכר מסבירה איך עושים את זה
השף מתן אברהמס ממסעדת הבשרים הדסון מחמם את הגריל לקראת יום העצמאות ומכין נתחי שייטל במרינדה קוריאנית שמגישים לצד סלט עשבי תיבול אסיאתי עם ג'ינג'ר ופלפל אדום חריף
יש מנות שאי אפשר לטעות איתן. נתח בשר איכותי ועסיסי בדרגת עשיה נכונה לצד ירקות כתומים צלויים בתנור עם טימין, הם הצלחה מובטחת. רק הקפידו לעקוב אחרי זמני הצלייה
השף שאול בן אדרת מכין את המנה האהובה על ילדיו, פרוסות דקות של בקר במרינדה אסיאתית, צרובות ומוגשות מעל תבשיל ירקות בקארי וקרם קוקוס
ארוחה עם בשר ממש לא חייבת לקחת שעות. אם יש לכם 10 דקות, כל מה שאתם צריכים זה נתח שייטל מבשר בקר ישראלי וירקות טריים ואתם מסודרים
הם עשירים בטעם, פחות יקרים והם הולכים להפתיע אתכם בתקופת החגים. זה הזמן להכיר נתחים חדשים
בשר איכותי הוא כלל ראשון בהצלחה של מנגל טוב, אבל בזכות שימוש בנתחים פחות מוכרים זה גם לא חייב להיות כל כך יקר. השף יוגב ירוס מכין ארבע מנות מנצחות מבשר בקר ישראלי טרי ומעניק גם כמה טיפים שיהפכו את המנגל שלכם לחגיגת בשרים אמיתית
תנועת הנוער כנפיים של קרמבו, היא התנועה היחידה בעולם לילדים עם מוגבליות. השף ניר צוק מבקר בקומונה ומכין למדריכים תבשיל צ'ילי קון קרנה עם שעועית מש וקרפצ'יו שייטל מבשר טרי שייתנו להם כוח להמשיך לעוף
השף ניר צוק מכין קרפצ'יו מנתח שייטל ומסביר על מה צריך להקפיד בהכנתו.מנה מרשימה שלא דורשת כמעט עבודה, רק חומר גלם איכותי וטרי
דורון אלבז דאג במבצע צוק איתן לפנק באוכל טוב אלפי החיילים שחלפו בכל יום בתחנת הריענון שהקים. השף ניר צוק הגיע הפעם אליו הביתה כדי לפנק אותו בתבשיל קדירת בשר עם שומר ושעועית ואסקלופ שייטל ביין לבן
ארוחה טובה לא חייבת לקחת יותר מכמה דקות, אם רק יש בידכם את הנתח הנכון. ניר צוק מכיר לכם את נתח השייטל וצורב פרוסות דקיקות על מחבת עם מעט מרווה ויין לבן להעשרת טעמים
נתח השייטל הוא אחד הנתחים השימושיים ביותר במטבח עם טעם עשיר, מחיר נוח ובלי הרבה שומן, הוא מתאים כמעט לכל צורת בישול. שאול בן אדרת פורס אותו וצורב על המחבת עם לימון מרענן, מרווה ואגוזי מלך קצוצים
קדירה חגיגית ומלאה בטעמים שהאורחים ישמחו להתענג עליה בערב החג. השף שאול בן אדרת מכין קדירה מנתח שייטל ומעשיר את טעמה בעצמות מח, מנגולד, גרגרי חומוס ולימון כבוש
נתח השייטל הרך, הקרוי גם "כנף העוקץ" וממוספר כנתח מס' 13, מתאים מעין כמוהו לצלייה קצרה המשאירה אותו עסיסי. כמנה עיקרית לארוחת חג בליווי פירות החג הוא מושלם
פסטה עם כדורי בשר, תבשיל ארוך בשקית קוקי וסטייק שייטל עסיסי ופשוט להכנה. עומר מילר ומיכל אנסקי מכינים בשר בבית