אתונה שלהם: ההמלצות של שמעון פרנס ושאול בן אדרת
אתונה היא עיר ללא הפסקה, שהקולינריה וחיי הלילה שלה הם החמצן של נשמתה המודרנית. שמעון פרנס ושאול בן אדרת שמכירים את בירת יוון כל כך טוב, מספרים על המקומות המיוחדים שהם פוקדים בביקור בעיר
אתונה היא עיר ללא הפסקה, שהקולינריה וחיי הלילה שלה הם החמצן של נשמתה המודרנית. שמעון פרנס ושאול בן אדרת שמכירים את בירת יוון כל כך טוב, מספרים על המקומות המיוחדים שהם פוקדים בביקור בעיר
זאפה ממשיכה בסדרות המופעים המיוחדים המשלבים קולינריה ומוזיקה. והפעם : Ninja Fest, סדרת מופעים מפתיעה עם אורח אהוב במיוחד: שף שאול בן אדרת
ראש השנה נמצא ממש מעבר לפינה וכמה מהשפים האהובים עלינו, שהפכו כבר מזמן לסלבס מן השורה, התנדבו כדי לסייע למשפחות שאינן מסוגלות לחגוג עם ארוחה חמה. וואלה! סלבס מתן בסתר
המסעדות אמנם פתוחות (ומלאות), ועדיין טרנד המשלוחים בשיאו - קבלו שני מצטרפים חדשים ומסקרנים
רשת "אדום ירוק" עורכת סדרת אירועי בישול עם השפים הכי חמים בשוק ואתם מוזמנים לבוא וללמוד את כל הסודות הכמוסים של המסעדות הכי שוות, ולמי שפספס את המפגש עם שאול בן אדרת סידרנו את המתכון הסודי שלו לשוק טלה צלוי וחגיגי, מושלם לערב החג
שאול בן אדרת סוגר עוד מסעדה אחרי 4 שנות פעילות, חיים כהן חוגג 25 שנים לדיקסי, הוטל דה וויל נכנסת לזירת הבראנצ'ים בסופי שבוע וסנדר ישלחו לכם חמין עד הבית. פותחים שבוע
במסגרת האירועים שערכה החברה במדינה הקאריבית, הוענק מכשיר המסייע לעיוורים לתושב המדינה ונערכה ארוחה מיוחדת של השף שאול בן אדרת לילדי בית יתומים מקומי
רגע לפני שאתם מעמידים את הסירים על הגז ומבשלים מתכוני חג שתתלקקו מהם - קבלו מתכון מיוחד מאדריכלית האירועים, אירית רחמים, שהחליטה ללמד אתכם איך להכין ירקות ממולאים טעימים במיוחד. וואלה! סלבס לאוכלי קטניות
שאול בן אדרת יבשל לכם השבוע ברכבת ישראל, בפתח תקווה יש תחרות אכילת פנקייקים וחגיגות יום הרביולי תופסות תאוצה. כל המקומות לתפוס בהם חמץ, רגע לפני פסח
לארוחת שחיתות אמיתית מגיש לכם השף שאול בן אדרת מנה של סטייק אנד אגז, הנתח בשר עסיסי עם ביצת עין, ולשדרוג מעטר אותו בקרם אגוזים
סינטה כתומה בניחוח טנדורי על מצע של קוביות דלעת מתובלות, שף שאול בן אדרת מפגיז במנה עיקרית שדורשת מינימום מאמץ
חגיגת עצמאות בסגנון יווני: מתכננים מנגל בחיק הטבע? השף שאול בן אדרת מלמד כיצד צולים שיפודי בקר חגיגיים ואביביים עם מגוון ירקות ותיבול ים תיכוני
השף שאול בן אדרת מלמד איך מכינים בקלות בבית רוסטביף מנתח סינטה איכותי שנצלה עם המון שום. מנה חגיגית ומרשימה שמניחים במרכז השולחן ופורסים לפרוסות דקות מול האורחים - וזוכים לתשואות. הבונוס: אם נשאר, אפשר להתענג על הפרוסות הדקיקות גם למחרת
נתח השייטל הוא אחד הנתחים השימושיים ביותר במטבח עם טעם עשיר, מחיר נוח ובלי הרבה שומן, הוא מתאים כמעט לכל צורת בישול. שאול בן אדרת פורס אותו וצורב על המחבת עם לימון מרענן, מרווה ואגוזי מלך קצוצים
רגע לפני שאתם מסיימים את הבישולים לחג, אולי כדאי שתתנו הצצה לארוחה המהממת שהכינו עבורכם מלכת היופי במיל', טיטי איינאו, והשף המדופלם שאול בן אדרת. וואלה! סלבס מלקקת
השף שאול בן אדרת מכין לצהרי ליל הסדר מרק שהוא ארוחה שלמה, עשירה ומשביעה שתבטיח שבני הבית יהיו רגועים עד שמגיעים לשולחן ערוך בהגדה. בעזרת טיפ נוסף הוא גם הופך אותה למנה חגיגית שיכולה בקלות לקשט את שולחן החג
קדירה חגיגית ומלאה בטעמים שהאורחים ישמחו להתענג עליה בערב החג. השף שאול בן אדרת מכין קדירה מנתח שייטל ומעשיר את טעמה בעצמות מח, מנגולד, גרגרי חומוס ולימון כבוש
בראש השנה מלכת היופי במיל' מוכיחה שהיא לא רק יפה, אלא גם אופה - ומלמדת את השף שאול בן אדרת איך לבשל מנה טריפוליטאית, שתהפוך את שולחן החג של לוי למרגש יותר. וואלה! סלבס דבש
9 מסעדות מבירות קולינריות נחשבות כמו ניו יורק, רומא ולונדון, מגיעות בנובמבר הקרוב להתארח במסעדות ישראליות נחשבות עם שפים כמו מאיר אדוני, חיים כהן ושאול בן אדרת. כהן: "זאת מבחינתי ציונות קולינרית"
שאול בן אדרת מציג את הפרויקט הבא שלו, שהוא לא אחר מאשר מטבח שלם המבוסס על מנות שבמרכזן היוגורט. תכירו את היוגורט קיטשן, שיפתח בשבוע הבא במרכז ת"א
יתרונותיה של קימל בגלבוע של השף שאול בן אדרת הם מיקומה, בנוף המרשים הניבט ממנה ומנותיה הנדיבות כמותית. מבחינת איכות האוכל, הבינוניות, הממוצעות וההתאמה לכו-לם חוגגות. אולי זה סוד ההצלחה שלה
כבר 22 שנה שמסעדת קימל פועלת, וכאילו נפתחה אתמול. שאול בן אדרת מספר על הסודות של המוסד התל אביבי
הגברת "פאן לי", מוכיחה שארוחת ערב החג לא צריכה להיות שמחה רק בזכות ארבע כוסות יין. יחד עם השף שאול בן אדרת, לאה שנירר מכינה מטעמי חג כשרים ומרגשים עבורכם. וואלה! סלבס קינמון
אי אפשר להאשים אתכם, אם התעייפתם מהבישולים בחג. השף שאול בן אדרת מציע מתכון לשוק טלה צלויה - הדרך המושלמת לארח, מבלי לעמוד שעות במטבח ולעמול על הכנות מורכבות
מיה ויהלי בן אדרת משתלטים לאבא שאול (קימל, התרנגול הכחול, מר וגברת לי) על המטבח ויחד הם מכינים סופגניות יווניות מתוקות לחג החנוכה
המעושרת, עם הפה הכי גדול בעיר, זכתה לערב הוקרה עם דראג קווינז, ולא ויתרה על הדגמת יכולת השירה שלה מול הקהל - רק שהמיקרופון לא ממש פעל. אז מה ראידמן עשתה? צפו. וואלה! סלבס נלחצת
הזמר שרון הולצמן טוען כי השף שאול בן אדרת הוריד אותו מהבמה במסעדה באופן "אלים ומשפיל" באירוע השקת המגזין "מגזינה". בן אדרת: "היה ערב מושלם, כולם נהנו"
עסקית צהריים חדשה במסעדת מר וגברת לי של שאול בן אדרת ובמסעדת מודרן הירושלמית, מסעדת הבסטה מתארחת לארוחה טבעונית בננוצ'קה בתל אביב, ושוק איכרים חדש מגיע להרצליה. המקומות שיפתיעו אותנו השבוע
הביצה הקולינרית המקומית ממשיכה לגעוש כאשר עוד שפים עוזבים את המסעדות: אילן גרוסי עוזב את מסעדת צ'אקרה בירושלים ואלכס ניקולסקי נפרד ממר וגברת לי של שאול בן אדרת בת"א
ביקשנו משפים מובילים בישראל מתכונים נוסטלגיים מארוחת החג בביתם. חיים כהן ערבב סלט תפוחי אדמה, עומר מילר הכין צלי של סבתא שעובר מדור לדור, אביב משה רקח חרוסת ושאול בן אדרת קינח בסוטלץ' ובומבואלוס
הבטחה ליצירתיות של השף המכהן הביאה את אבי אפרתי לביקור בחדשה של שאול בן אדרת, "מר וגברת לי". ארוחה בינונית ומטה שכללה טעמים חד מימדיים, גסים ועתירי מתיקות, הבהירה שמדובר בלא יותר מקימל האסייתית
את אמנות הבישול הוא למד מהסבתות, בגן עזר לגננת עם הסנדביצ'ים והמשיך בבישול ארוחות לדיירי הבניין. הצצה למטבח הביתי של שאול בן אדרת
השף המפורסם שאול בן אדרת פותח מסעדת אסייתית חדשה בת"א. לתפקיד השף בפועל מונה הצעיר המבטיח אלכס ניקולסקי שמצהיר כי המסעדה תשבור מוסכמות בתחום הסושי
פסטיבל אוכלים בעיר יוצא לדרך לראשונה ומציע קונספט חדשני - ארוחה במחיר נגיש במסעדות יוקרה. בין המשתתפים: שאול בן אדרת, מאיר אדוני וחיים כהן
לכבוד עונת החגים המסעירה, ניקול ראידמן והשף שאול בן אדרת אירחו את וואלה! סלבס במטבח מקצועי והדגימו כיצד לבשל כמה מאכלים מסורתיים. בון אפטיט! וואלה! סלבס הולידיי
בישראל יש רק גמלים ופצצות? שפים ישראלים, היוצאים לחו"ל בשירות משרד החוץ, עושים הכל כדי להוכיח למארחיהם שהמציאות בארץ היא עסק הרבה יותר נעים וטעים. דיפלומטיה בטחינה
גולשת וואלה! אוכל נשבתה בקסמיהן של קציצות הכרישה ותרד, שאכלה במסעדת התרנגול הכחול. חילצנו עבורה את המתכון מהשף שאול בן אדרת. וזה אפילו כשר לפסח
השף שלא נגע בחומץ, והשני שלא אכל עוף - לרגל חג החירות, השפים הגדולים מספרים על השחרור הפרטי שלהם מחומרי גלם שבהם לא נגעו
השף הספרדי שמגיע לבשל בדלאל, השף שאול בן אדרת מתארח במרינדו בעין גב ובסושיאל קלאב מרעננים את התפריט. כל אירועי הקולינריה השווים השבוע
טריות או מיובשות. ממולאות או טחונות. עונת העגבניות מגיעה לשיאה בקרוב ואיתה אינסוף אפשרויות. שאול בו אדרת נותן 3 מתכונים
שאול בן אדרת מציע שתי דרכים שיהפכו את העוף שלכם לרב רושם, בסלט קר עם אספרגוס חלוט ודיז'ון או בתור קורדון בלו מסוגנן
חיים כהן, ארז קומרובסקי, אביב משה, רפי כהן, ניר צוק ושאול בן אדרת מספרים על ארוחת החג שלהם. המסקנה? אין כמו אוכל של אמא
מסעדת התרנגול הכחול של השף שאול בן אדרת בתל אביב, היא לא פחות ממסעדה כל ישראלית פופוליסטית שלא עומדת בציפיות
למרות המיקום המפונפן, פתח השף שאול בן אדרת מסעדה חדשה ולא יוקרתית ברוח דרום צרפת במתחם YOO בתל אביב
עשרת המסעדנים של המסעדות ששרדו את העשור, וכנראה שגם ישרדו את העשור הבא, מספרים את סוד ההישרדות
שוקולד בלילה וכבד אווז ביום - 4 שפים ישראליים בוחרים את המסעדה שלהם בעיר האורות
לכבוד החג שף שאול בן אדרת ממסעדת קימל מדליק חנוכיה ואחר כך מדליק גם קרפ-סוזט
שף שאול בן אדרת ממסעדת "קימל" משחק עם אוכל ועוד איך. לכבוד חנוכה: שדרוגים והפתעות ללביבות מסורתיות
מתכוננים לחנוכה עם שאול בן אדרת, השף של מסעדת קימל שמכין חטיפי חנוכה בסגנון יווני