שוק טלה לארוחת ראש השנה
השף שמעון אטיאס ממסעדת רג'ינה במתחם התחנה במתכון לטלה בתנור, שכמה שהוא חגיגי ומיוחד, ככה הוא פשוט להכנה
השף שמעון אטיאס ממסעדת רג'ינה במתחם התחנה במתכון לטלה בתנור, שכמה שהוא חגיגי ומיוחד, ככה הוא פשוט להכנה
שוק טלה בתנור במינימום מאמץ - נתח איכותי וטוב בעל טעם עדין לא זקוק להרבה עבודה, רק תנו לו את הטיפול הנכון, ויש לכם ארוחת חג מושלמת לכל המשפחה (ויש גם טריק של עשבי תיבול מטוגנים שאתם חייבים לאמץ)
תשכחו מלזניה, רוטב שמנת או ספגטי ברוטב עגבניות - לכבוד יום הפסטה החלטנו לפנק אתכם בשלושה מתכונים שירימו את ארוחת הפסטה המוכרת לכם כמה רמות מעל. האם זה דורש מכם הרבה יותר עבודה? ממש לא בטוח
רשת "אדום ירוק" עורכת סדרת אירועי בישול עם השפים הכי חמים בשוק ואתם מוזמנים לבוא וללמוד את כל הסודות הכמוסים של המסעדות הכי שוות, ולמי שפספס את המפגש עם שאול בן אדרת סידרנו את המתכון הסודי שלו לשוק טלה צלוי וחגיגי, מושלם לערב החג
אבי ביטון מבקר במסעדה האיטלקית המשפחתית ג'מה, מתאהב במנת פפרדלה שוק טלה, ומשיג את המתכון הפשוט לביצוע. סבלנות, זה כל מה שצריך בשביל תבשיל הפסטה המפנק הזה
האביב הוא גם עונת הטלה הטרי, בשר שממש לא שמור רק למסעדות. השף אסף שנער ותומר צוק מחוות צוק מסבירים איך מטפלים בחלקיו השונים בבית ומה מכינים עם המעדן של ארוחת החג
עזבו אתכם מסטייקים ונקניקיות - החג הזה מעלים על המנגל נתחים גדולים ושלמים שנצלים לאיטם כך שהם נעטפים בשכבה חיצונית שחומה ופריכה ונותרים עסיסיים מבפנים
מסעדת NG בנווה צדק חוגגת את האביב עם סעודת טלאים ומשתפת אותנו במתכון חגיגי ומרשים לשוק טלה במייפל ויין לבן, שלא דורש כמעט עבודה מלבד שימוש בבשר איכותי וטרי
אי אפשר להאשים אתכם, אם התעייפתם מהבישולים בחג. השף שאול בן אדרת מציע מתכון לשוק טלה צלויה - הדרך המושלמת לארח, מבלי לעמוד שעות במטבח ולעמול על הכנות מורכבות
תכירו את השום השחור - מתקתק ובריא יותר מהשום הרגיל. קובי בכר ממסעדת רוף טופ שבמלון ממילא משדך את טעמיו הנפלאים אל צלעות טלה, מרק, ושוק טלה עם תרד
שף יוסי שטרית הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג לתפארת: למנה העיקרית מוגשת שוק טלה מלאה בכל טוב
מפנטזים על שוק טלה צלויה במרכז שולחן החג? תתעוררו ותתחילו להתלבט: ברוטב מייפל ובירה או במרינדת תפוז ונענע?
די.ג'יי צ'ופי, ההוא מאלנבי 58, מגיע למטבח של דנה מלמד ומתגלה כטבח דגול. בתפריט: שוק טלה עם שורשים
'בא טבעי' מחזיר את שבועות למשמעות המקורית שלו, חג בו אוכלים ממיטב תבואת הארץ ולא מציקים לאף פרה