פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      ארכיון הכתבות על חיים כהן

      שף ומסעדן ישראלי מוביל. נולד: 1960. תפקידו הראשון בעולם הקולינרי היה עוזר מלצר במסעדת "תל אביב הקטנה" בגיל 17 ולאחר מכן עבד כברמן במסעדות "הקיוסק" ו"אפרופו". פתח את מסעדת "קרן" בתל אביב ב-1985 יחד עם אירית שנקר. המסעדה הפכה פופולרית והגישה אוכל צרפתי, עברה ליפו עד שנסגרה ב-2002. כהן התפרסם בציבור הרחב בזכות תוכנית הטלוויזיה "שום פלפל ושמן זית" אותה הוא מגיש עד היום. כיום הוא הבעלים של מסעדת "דיקסי" הפופולרית בתל אביב ונודע בזכות ספרי בישול שכתב יחד עם ידידו ד"ר אלי לנדאו, ואתר האינטרנט שהם מפעילים.