בלאק איירון: הם רצו לעשות את הבשר הכי טוב בישראל. לא פחות
כי לא כל חיתוך של סטייק צריך גם לחתוך ישר את הכיס
כי לא כל חיתוך של סטייק צריך גם לחתוך ישר את הכיס
איך עובדים עם סינטה ולמה מתאים שייטל, איזה נתח הולך לצלי ומה עושים עם פילה? תנו לנו לקחת אתכם יד ביד עד הווטרינה, ומשם למטבח
לא בכל יום אנחנו מתרגשים מכריך. לא בכל יום אנחנו פוגשים את יוהן
רוצים לחוות חגיגת בשרים אמיתית? הזמינו לאירוע הבא שלכם את יוסי נדר, שף פרטי לארוחות חגיגיות או אירועים
רוב הסועדים צריכים לבחור מה לאכול, איך ובאיזה מחיר. אבל למה בעצם? את זה בדיוק באה לשנות BP ביסטרו שהגיעה מחיפה אך גיבשה קונספט מקורי ומקומי המאפשר ליהנות מחוויות שונות - משווארמה בפיתה ועד סטייק אנטרקוט
אלף פארמס והטכניון מציגים אנטריקוט ללאשחיטה - הסטייק המתורבת הראשון בגודל מלא. האנטריקוט שהוצג מכיל רקמות שריר ושומן בדומה לסטייק שמקורו בשחיטה, כמו כן מערכת המדמה כלי דם ברקמה המאפשרת ייצור של כל סוג סטייק, בכל גודל אפשרי
לא מעט משפטי חיזור, הצהרות וציפיות נערמו בתוך השקיות המפתות של "קפה טאיזו". התוצאה הייתה שיעור מהדהד בניהול אכזבות
בשר מעולה שמיושן במקום, אווירה אלגנטית ונעימה ויש לכם סעודת בשרים מעולה ומיוחדת
אם גם אתם נמנים עם משפחת הקרניבורים, בוודאי תשמחו לגלות שבסטקיית הבוקרים בחיפה תוכלו ליהנות מסטייק אנטריקוט משויש ועסיסי המוגש בפונדק דרכים חמים ומשפחתי, אריזונה סטייל
בשר הוא חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי אך עליית המחירים האחרונה לא תמיד מאפשרת לרכוש אותו במחיר סביר. באיזה רשת שיווק נמצא את הבשר במחיר הנמוך ביותר?
השף מתן אברהמס ממסעדת הבשרים הדסון צולה על הגריל לא רק את האנטריקוט אלא גם את תוספת תפוחי האדמה שמקבלים חריכה ואת טעמי האש
ארזתם את המשפחה, יצאתם לטבע, אבל אי אפשר בלי איזה סטייק על המנגל. רגע לפני שהסטייק העסיסי עושה טסססס על הגריל, אל תשכחו להכין סלסה רעננה ועוקצנית שתוסיף המון טריות וטעם ותעשה את כל ההבדל
מי אמר שצריך לטרוח כל כך הרבה לפני החג? אבי ביטון מבקר את החבר'ה במחניודה וחוזר עם מנה חגיגית שמתקתקים רגע לפני שמתיישבים לשולחן - מחבת לוהטת של נתחי אנטריקוט, תפוחים וסילאן
מסעדה כשרה חדשה בנהריה מגשימה לנו חלום ומתמקדת אך ורק באנטריקוט. כשבתפריט רק מנה אחת, ההחלטה הכי קשה שתצטרכו לקבל כאן היא לגבי מידת העשייה של הבשר
אחרי תשעת הימים וצום ט' באב, הגיע הזמן לפרוק כל עול. אוראל קמחי ממסעדת פופינה צולה סטייק עסיסי ומשדך לו ירקות שורש ורוטב יין אדום
יין הוא המלווה המושלם לארוחת ערב, אבל הוא טוב עוד יותר אם הוא מגיע גם בתוך המנות. השף רן ראש ממסעדת הנמל 24 מציע מנה עיקרית וקינוח
לקראת פסטיבל טעם העיר, סדרת מתכונים של המסעדות המשתתפות והפעם: השף אריאל כהן ממסעדת פויקה
לפתוח את העיניים ולהשתמש באף, לבחון אתה ברק והצבע, ללחוץ עם אצבע ולבדוק רישיון. רגע לפני שאתם יוצאים לקניות, הנה 10 הדיברות לבחירת סטייק