הנתחים שאתם עדיין לא מספיק מכירים
הם עשירים בטעם, פחות יקרים והם הולכים להפתיע אתכם בתקופת החגים. זה הזמן להכיר נתחים חדשים
הם עשירים בטעם, פחות יקרים והם הולכים להפתיע אתכם בתקופת החגים. זה הזמן להכיר נתחים חדשים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף ניר צוק לוקח את נתח הוויסבראטן שהפך פופולרי בשנים האחרונות, מבשל אותו בבישול ארוך ומגיש ממנו פרוסות דקות עם סלט עגבניות וצלפים שהולכות מצוין ליד בירה צוננת