הכי קל והכי מרשים: רוסטביף סינטה
משפחת שכטר מכינה לנו לחג מנה קלאסית של רוסטביף סינטה עם ירקות שורש מתקתקים צלויים בתנור. ארוחת חג בלי התעסקויות מיותרות
משפחת שכטר מכינה לנו לחג מנה קלאסית של רוסטביף סינטה עם ירקות שורש מתקתקים צלויים בתנור. ארוחת חג בלי התעסקויות מיותרות
אם אתם תושבי רמת השרון, זה כנראה לא יחדש לכם יותר מדי, אבל אם לא - אתם חייבים להכיר את אסף ארטיזנל, מקום שהוא גם קפה וגם ביסטרו, וכל מה שעושים כאן פשוט מעולה
רובנו חלפנו על פני המושב גנות אין ספור פעמים, מבלי להיכנס פנימה, אבל רק המונה החליט להרים את הכפפה ולחקור את אוכל הרחוב המושבי, בזכות זה הוא מגלה מכולת מדהימה שעושה כריך רוסטביף מעולה במחיר מעולה
אם גם אתם עוד לא התאוששתם מאווירת החופש הגדול ואם גם לכם ארוחת החג ביום ראשון בערב באה קצת בהפתעה או הכחשה, יש לנו פתרון בזק שירים לכם ארוחה מפוארת במינימום מאמץ
שרונה מרקטרוסטביף מנתח יפה ועסיסי של סינטה תמיד גונב את ההצגה, במיוחד ברגע בו הוא מוגש לשולחן ונפרס לעיני הסועדים. השנה הוספנו לו גם רוטב חגיגי של פטריות, יין לבן וטימין שיגרום לאורחים לדבר עליו גם הרבה אחרי החג
השיטה שמבשלת נתחי בשר, דג או ירקות לשלמות כבר לא בבעלותם הבלעדית של השפים. מכשירי הסו וויד הביתיים הפכו לזולים ונגישים, עם שפע יתרונות: גם למאותגרי מטבח יצא נתח מושלם, אפשר להכין מראש ולצלות לפני ההגשה, ומעל לכל - הטעם. המדריך המלא לבישול בוואקום
יש מנות שאי אפשר לטעות איתן. נתח בשר איכותי ועסיסי בדרגת עשיה נכונה לצד ירקות כתומים צלויים בתנור עם טימין, הם הצלחה מובטחת. רק הקפידו לעקוב אחרי זמני הצלייה
הקצב יענקל'ה מור ממליץ על הנתח הישראלי הכי מושלם: סינטה טרייה כחול לבן שהופכת לנתח רוסטביף בתנור, ואם תלכו לפי ההוראות הוא ייצלה לדרגת שלמות
את הרוסטביף, תמיד לימדו אותנו, מומלץ להכין מסינטה. אבל נתח הפיקנייה (שפיץ צ'אך) בעל הטעם העשיר ושכבת השומן העליונה העוטפת אותו אפילו מומלץ יותר למשימה. צולים בתנור יחד עם גזרים וסלקים, פורסים דק וממתינים לקריאות ההתפעלות
רוסטביף קוריאני, קבב קמבודי ובקר עטוף בסטיקי רייס - משה בדישי ממסעדת מינה טומיי מעניק טוויסט אסיאתי מתובל למנות הבשר שיעשו על האש מושלם
השף שאול בן אדרת מלמד איך מכינים בקלות בבית רוסטביף מנתח סינטה איכותי שנצלה עם המון שום. מנה חגיגית ומרשימה שמניחים במרכז השולחן ופורסים לפרוסות דקות מול האורחים - וזוכים לתשואות. הבונוס: אם נשאר, אפשר להתענג על הפרוסות הדקיקות גם למחרת
כשמדברים על רוסטביף מתכוונים לטכניקת צליית בשר "יבשה" בתנור, בדרך כלל של נתחים אחוריים של בקר ישראלי טרי המוגשים למרכז השולחן ונפרסים לעיני האורחים. אז איך יוצרים מרקם פריך מבחוץ ורך מבפנים?
כשמארחים חברים או משפחה ורוצים להכין מנה מרשימה בלי לעבוד קשה- יש נוסחה שתמיד עובדת. אבי ביטון ביקר במסעדת אנגוס החדשה ברחוב הארבעה וקיבל מהשף נבות שלח טיפים להכנת רוסטביף ביתי מושלם
רוסטביף אדמדם ועסיסי מנתח השייטל הבשרני. מנה עיקרית מרשימה שניתן לפרוס במרכז השולחן
בנבכי השכונות החרדיות של ירושלים מסתתר נתח הרוסטביף המושלם אשר מונח בתוך באגט קריספי - מהסוג שמייצר צמרמורת של עונג
לקראת יום העצמאות מעניק הקצב יניב בר נור מקצביית המיט מרקט בת"א טיפים לטיפול בבשר על האש. אז איזה נתחים יש בשוק, כיצד מתפעלים את המנגל ואיך מכינים רוסטביף על האש?
המקבילה הבריטית לארוחת שישי בערב, היא ארוחת יום ראשון בצהריים. שתיים מהמנות המסורתיות והאהובות על האנגלים הן רוסטביף עם שלל תוספות ופאי בשר מפתיע
בטורו החדש מבשל עומר מילר ביד אחת, ומעלה תמונות לאינסטגרם ביד השנייה. בין לבין הוא מספיק לסדר מתכונים קלים שרק נראים מסובכים
השף אסף גרניט מכין מנת רוסטביף עסיסית לאוהבי הבשר, ומפנק נתח בקר צ'ך באמבטיית דבש וחרדל, על מצע שעועית
אדום מבפנים, שחמחם מבחוץ ומת להיכנס לסנדביץ': השף אסי לוי מסביר צעד-צעד איך תקבלו את נתח הרוסטביף המושלם
אהרוני מכין ארוחת שישי: רוסטביף סינטה עסיסי, שנצלה בתנור ומטפטף מיצים על תפוחי אדמה צלויים. מתכון בטוח
ערן ירוחם מציע מנה ראשונה וקלילה, רגע לפני שאתם פותחים את ההגדה: רוסטביף של סינטה מגולגל על אספרגוס
קשה למצוא סנדביץ' רוסטביף שווה באמת, אבל אם תכינו בבית, תישארו עם כמות אסטרונומית של בשר שמתישהו עלולה להימאס