חיבור משמיים: קדירת שפונדרה וקולרבי
לא צריך יותר מ-2 מרכיבים בשביל מתכון הקדירה של איילה ג'ני - רק נתח שפונדרה וקולרבי. מה שכן צריך זו סבלנות. הבישול הארוך מוציא מהם טעמים משגעים, שמשתלבים יחד בשלמות. יש עכשיו קולרבי נהדר בשווקים, רוצו לנסות
לא צריך יותר מ-2 מרכיבים בשביל מתכון הקדירה של איילה ג'ני - רק נתח שפונדרה וקולרבי. מה שכן צריך זו סבלנות. הבישול הארוך מוציא מהם טעמים משגעים, שמשתלבים יחד בשלמות. יש עכשיו קולרבי נהדר בשווקים, רוצו לנסות
כשיונית צוקרמן רוצה להרשים וצריכה להספיק כמה שיותר, היא מכינה קדרה של אסאדו בתנור עם תפוחי אדמה. עשר דקות עבודה, שלוש שעות אפייה וזה שלכם
"טקסס ברביקיו" מתגאה בתפריט שרוצה אמריקה, אבל רכבת ההרים שיצאה מהמעשנה שלה קצת משתוללת מדי
דוכן אסאדו יישדרג לכם כל אירוע, אבל מה חשוב לדעת כדי לבחור את האסאדו המושלם?
בשיתוף מאסטר מיטביקור בכפר האומנים עין הוד הוא תמיד חוויה מהנה, במיוחד אם בסיימו יחכה לכם במרכז השולחן גריל לוהט ומעליו נתח אסאדו שנופל מהעצם, בדיוק כמו בחוות שבערבות ארגנטינה
בשיתוף Carlsberg IBBLבחיפושיו אחר הסנדוויץ' המושלם, הגיע אבי ביטון רגע לפני חנוכה למזווה בפרדס חנה - כרכור, שם הכין לו דור כהן, סופגניה טריה במילוי אסאדו מעושן' מפורק מvעצם' עם איולי לימונים כבושים. המצאה גאונית או שילוב הזוי?
אין חגיגי ומיוחד יותר מבשר טלה עשיר ועסיסי להגיש לאורחים שלכם בערב החג. רגע לפני שראש השנה דופק בדלת, הגיע הזמן להכיר את נתחי הטלה כמו שצריך, עכשיו רק נותר לכם לבחור
מגה בעיראיזה נתח מומלץ לעישון? איך לבחור מעשנה טובה? מה הטמפרטורה הנכונה ואיך להכין נתח גדול שמתפרק מהעצם עם ארומה מעושנת? עונת ה"על האש" התחילה רשמית ולמי שאוהב באמת בשר ומוכן לעלות שלב - בשר הישר מהמעשנה הוא הדבר הבא
הוא אמנם מצריך בישול ממושך אבל התוצאה שנמסה בפה הופכת את הסבלנות למשתלמת. הקצב ציון צפר מקצביית בשר 2000 המפורסמת מרעננה, המקפיד לעבוד עם בשר ישראלי טרי, מעניק את כל הטיפים לעבודה עם אסאדו ונותן מתכון לנתח צלוי בתנור עם צ'ימיצ'ורי
עונת הרימונים בשיאה, הזדמנות מצוינת להכין בסוף השבוע הקרוב את המלצת הקצב: מנת בשר אסאדו צלוי ומשובח ברוטב רימונים
צלי אסדו וירקות שורש, פילה דניס שמוגש מעל פלחי תפוחי אדמה אפויים בתיבול ים תיכוני, שעועית מעל טפנד שום וטרייפל שוקולד לבן עם פירות יער. קבלו את המתכונים שירכיבו לכם ארוחת חג טעימה ומגוונת
צלי אסאדו שחום, חגיגי ונימוח עם ירקות שורש ודלועים שניצלים תחתיו הולך להיות השוס של ארוחת החג שלכם. שלא תגידו שלא אמרנו מראש
מסעדת הבוקרים הצפונית הפכה כבר מזמן לשם דבר בכל מה שקשור לבשר איכותי ומקומי. שף המסעדה משתף אותנו בסוד להצלחה ובמתכון משגע לספריבס עגלה ברוטב מייפל
אירוח רב משתתפים מצריך הכנה של מנות מראש כמו גם תקציב לא קטן, במיוחד כשמדובר בבשר. השף מתן אברהמס ממסעדת הדסון מחולל פלאים מנתחים ששווים לכל כיס
תבשיל הסליאנקה הוא אחד האהובים ביותר במטבח הגרוזיני העשיר בבשר, אבל דווקא התוספת הסודית שלא כולם מכירים, היא זאת שמוסיפה לו עומק ומרקם נוספים
אבי ביטון מבקר במסעדת מיט אנד מיט במודיעין ומכין בהשראתה אסאדו ביתי, שמתחיל את דרכו בתנור ומסיים בצלייה שנותנת לו ניחוחות של מדורה
בשר איכותי הוא כלל ראשון בהצלחה של מנגל טוב, אבל בזכות שימוש בנתחים פחות מוכרים זה גם לא חייב להיות כל כך יקר. השף יוגב ירוס מכין ארבע מנות מנצחות מבשר בקר ישראלי טרי ומעניק גם כמה טיפים שיהפכו את המנגל שלכם לחגיגת בשרים אמיתית
לרוב מכינים את האסאדו בתנור או על המנגל, הפעם הנתח האהוב נכנס לתבשיל בסגנון איטלקי עם עגבניות, יין לבן וירקות שורש למנה עיקרית עשירה וחגיגית שאפשר גם להכין מראש
בשנים האחרונות גדלה המודעות לצריכה נבונה יותר של בשר - גידול מקומי, היכרות עם המגדלים והאופן בו הם מתייחסים לבקר וצריכה שמונעת בזבוז וזיהום סביבתי. כך תצרכו נכון את הבשר שלכם
מנה עיקרית קלה במיוחד להכנה של נתחי אסאדו עסיסיים שמתבשמים בשום ורוזמרין
מנה חגיגית, אבל כזו שלא דורשת הרבה שלבי הכנה בין כל ההכנות והארגונים שיש לנו גם ככה- כזו בדיוק היא קדירת האסאדו של השף שאול בן אדרת. מכניסים את הבשר עם כל המצרכים לסיר אחד ושוכחים ממנו. אחרי שעתיים תצפה לכם הפתעה ריחנית וחגיגית
חגיגות המנגל הלאומיות הן הזדמנות להתחבר לדרום האמריקאי הפנימי. זה הזמן להתיידד עם שני נתחים שמשגעים כל קרניבור: אסאדו וספייר ריבס טלה
שורטריב, אסאדו או ספריבס איך שלא תקראו לזה, זה יהיה טעים רצח. ירון קסטנבוים מכין רוטב ברביקיו ומלהיט מחבת פסים
לכבוד החג הלאומי של אירלנד, Saint Patrick's day, מבחר מתכונים לבישול באלכוהול היישר מתפריט של "טמפל בר" ועוד מתכון אחד לקינוח