סיר אסאדו מדהים מ-2 מרכיבים בלבד
לא צריך יותר מ-2 מרכיבים בשביל מתכון הקדירה של איילה ג'ני - רק נתח שפונדרה וקולרבי. מה שכן צריך זו סבלנות. הבישול הארוך מוציא מהם טעמים משגעים, שמשתלבים יחד בשלמות
לא צריך יותר מ-2 מרכיבים בשביל מתכון הקדירה של איילה ג'ני - רק נתח שפונדרה וקולרבי. מה שכן צריך זו סבלנות. הבישול הארוך מוציא מהם טעמים משגעים, שמשתלבים יחד בשלמות
זהו סוג של חמין, אבל עם טעם בשרי מדויק וגרגרי אורז מלא העשויים אחד-אחד. אורלי פלאי וצחי בוקששתר מבשלים את אחד המאכלים האהובים בישראל
מכינים בפעם אחת מנה עיקרית לחג. מתכון מושקע אבל לא מסובך של השף תומר טל (ג'ורג' וג'ון, מלון דריסקו) שמציג נתח צלוי ואורז שמתבשל ביחד עם מיצי הבשר, כן זה טוב כמו שזה נשמע
כשיונית צוקרמן רוצה להרשים וצריכה להספיק כמה שיותר, היא מכינה קדירה של אסאדו בתנור עם תפוחי אדמה. עשר דקות עבודה, שלוש שעות אפייה וזה שלכם
בדיוק לימים כאלה, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין קדירה מבשר שפונדרה ושעועית לבנה המתבשלת לאיטה על אש קטנה וממלאת את הבית בהרבה חום וטעמים חורפיים
מסעדת שף אלגנטית ובר חדש ורגוע מינפו את הקורונה לתפריט משותף קטן וממזרי. התוצאה היא כנראה הכריך המלוכלך הכי טוב בעיר
בין אם אתם מארחים בחג הזה, ובין אם לא, את המתכון הזה של מאיר אדוני לקטאייף ממולא בבשר שפונדרה צלוי, אתם פשוט חייבים לנסות, המחמאות שוות את ההשקעה
תבשילים בבישול ארוך ממש לא חייבים להיות פינוק ששמור לסופי שבוע, להיפך - הם לא דורשים הרבה עבודה, הם נשמרים נהדר במקרר לכמה ימים, ואין כמו לחזור הביתה אחרי יום עבודה לתבשיל מחמם ומנחם, השף גיא מלכה ממסעדת חדר האוכל מפנק אותנו הבמתכון לתבשיל שפונדרה מושלם
השפים אביבית פריאל, אוראל קמחי ועינב אזגורי מאחדים כוחות לרגל חגיגות האוקטוברפסט לחודש של סעודות בוואריות מסורתיות. אנחנו השגנו מהם 3 מתכונים מעולים, כדי שתוכלו לחגוג גם בבית
אין חגיגי ומיוחד יותר מבשר טלה עשיר ועסיסי להגיש לאורחים שלכם בערב החג. רגע לפני שראש השנה דופק בדלת, הגיע הזמן להכיר את נתחי הטלה כמו שצריך, עכשיו רק נותר לכם לבחור
במשך לילה שלם סופגת אליה הפסטה את טעמו של הבשר והוא מצדו משחים ומתרכך עד נימוחות, אבל חכו להפתעה ולקריאות ההתפעלות כשתהפכו את הסיר על צלחת ההגשה
אבי ביטון מבקר במסעדת מיט אנד מיט במודיעין ומכין בהשראתה אסאדו ביתי, שמתחיל את דרכו בתנור ומסיים בצלייה שנותנת לו ניחוחות של מדורה
סהר רפאל ממסעדות כרמים וכדיתא רוקח מרק סמיך ועשיר, המשמש בימי החורף גם כארוחה שלמה. אפשר להגיש עם לחם שום או קרוטונים
הטרנד הטבעוני משתולל, אבל אנחנו דווקא בעד נתח הבשר הכי חורפי באטליז. השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 בתל אביב מספר על יקירם של הקרניבורים ומעניק מתכון בניחוח אסייתי