סיר אסאדו מדהים מ-2 מרכיבים בלבד
לא צריך יותר מ-2 מרכיבים בשביל מתכון הקדירה של איילה ג'ני - רק נתח שפונדרה וקולרבי. מה שכן צריך זו סבלנות. הבישול הארוך מוציא מהם טעמים משגעים, שמשתלבים יחד בשלמות
לא צריך יותר מ-2 מרכיבים בשביל מתכון הקדירה של איילה ג'ני - רק נתח שפונדרה וקולרבי. מה שכן צריך זו סבלנות. הבישול הארוך מוציא מהם טעמים משגעים, שמשתלבים יחד בשלמות
טעמה המעט מעושן של הפריקי יחד עם הירקות הצבעוניים יוצר קדירה משובחת ולא מכבידה שכיף לאכול באמצע השבוע, בשבת או בכל רגע שמתחשק לצלול לסיר של נחמה
עם ארטישוק ירושלמי או בטטה, פטריות או ערמונים, למתכון הזה יש שני חוקים והשאר נתון לשיקול דעתכם. התוצאה - כרעי עוף עסיסיות שתמיד מצליחות
כי כמו שקורה פעמים רבות במטבחים העניים, דווקא מהמחסור צומחות המנות העשירות והטעימות ביותר
השף תומר טל מכין לנו סיר משפחתי וחגיגי מנתח הפולקה, אותו הוא צורב בשלמותו ועוטף ברוטב עשיר בשורשים ויין אדום - בדיוק מה שצריך כדי לשמח את בני הבית בסוף השבוע הקרוב או בליל הסדר
מי אמר שחייבים קדירה עם בשר? קבלו את הקדירה של תמרה אהרוני - צבעונית, עשירה וטבעונית
בדיוק לימים כאלה, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין קדירה מבשר שפונדרה ושעועית לבנה המתבשלת לאיטה על אש קטנה וממלאת את הבית בהרבה חום וטעמים חורפיים
המתכון הזה שמתאים לכל יום חורפי עושה חיבור בין העישון הקל של חיטת הפריקי, לטעם העשיר של נתח הפאלדה, כשאת הכל מחבר קו דק של דבש התמרים - הטעם העמוק והנימוחות שמתקבלים לאחר הבישול הארוך בקדירה שווים את ההמתנה
רגע לפני שאתם מאפסנים את הסירים הכבדים והקדירות, פרגנו לעצמכם לשבת תבשיל בשר וחיטה טריפולטאי שאין כמותו
ארוחות החג יכולות בקלות להפוך לסיוט, ולכן צריך מנה אחת שתשמש כעוגן. אורלי פלאי מציעה את קדירת העוף הזו שאפשר להכין ברגע האחרון וגם לאכול ממנה לאורך כל חול המועד
במסעדת רוטנברג חוגגים השנה את החורף עם תפריט קדירות מושקע ומפנק, מתוכו הם הסכימו לחלוק איתנו כמה מתכונים, לטובת אלו שקר להם מדי לצאת מהבית, והשבוע: קדירת שורשים שמקבלים טעמים עמוקים ומרקם בשרני במיוחד, עם כל הטוב שיש לאדמה להציע
סופ"ש חורפי זה זמן נהדר לארוחה משפחתית של קדרה מפנקת; במסעדת רוטנברג השיקו לכבוד העונה הקרה תפריט קדירות מיוחד, ואנחנו השגנו מתוכו כמה מתכונים שווים במיוחד, והשבוע - תבשיל ברווז עם לימונים, שמוסיפים המון צבע, חמצמות וארומה חורפית
המתכון הזה אולי נשמע אקזוטי וקשה להכנה, אבל תתפלאו לגלות כמה פשוט יהיה להכין אותו ולהשיג את חומרי הגלם עבורו. ראש השנה האזרחית זה זמן אידיאלי להתפנק בקדירה חגיגית וקצת אחרת
קדירת בשר ראש בסגנון פרסי עם שעועית, דבש והרבה שום, מנה מנצחת לשולחן החג שלכם
אבי ביטון מעמיד סיר צבעוני ועשיר של ירקות שורש חורפיים, כרוב סגול, עלי תרד ירוקים וערמונים. ספק אם תשימו לב אחרי שתטעמו, אבל בקדירה המופלאה הזאת אין בכלל בשר
הכיף הכי גדול בתבשילי קדירה הוא שארוחה משפחתית שלמה נכנסת לסיר אחד כמעט בלי עבודה. הקצב חנן בן הרוש מעמק הירדן מכין קדירה מעט פיקנטית מנתח צוואר עם ירקות כתומים. כזו שאוספת אל השולחן את כל בני הבית
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קדירה צמחונית וצבעונית עם פלפלים וגרגרי חומוס שגם ילדים אוהבים. מומלץ לאכול עם הרבה אורז או לנשנש בטמפרטורת החדר
קדירה חגיגית ומלאה בטעמים שהאורחים ישמחו להתענג עליה בערב החג. השף שאול בן אדרת מכין קדירה מנתח שייטל ומעשיר את טעמה בעצמות מח, מנגולד, גרגרי חומוס ולימון כבוש
איך מכינים תבשיל בשר מנצח מבלי לייבש אותו? מה הנתח הכי מתאים? עז תלם מוביל את הגולשים צעד אחר צעד בדרך אל התוצאה המושלמת
בטור חדש, מציעה נלי קפרנר אופציות מהירות לארוחות מזינות. והפעם תכירו את הקייל, זן של כרוב שמפוצץ בסיבים תזונתיים וויטמינים ומתכון לקדירת קטניות וקייל
אורלי פלאי-ברונשטיין מעמידה על האש עוד קדירת חורף, הפעם לצמחונים - תבשיל של חומוס ברוטב עגבניות וכרישה תוך שעתיים
כמו שפריץ של בושם, פירות יבשים מעניקים סקס אפיל גם לבשר פשוט יחסית. שף אבי ביטון עם שני מתכונים ריחניים מהמטבח המרוקאי
לכל משפחה יש את המנות המסורתיות שלה. הנה 3 מתכוני עדות מיוחדים לראש השנה
לכבוד החג הלאומי של אירלנד, Saint Patrick's day, מבחר מתכונים לבישול באלכוהול היישר מתפריט של "טמפל בר" ועוד מתכון אחד לקינוח
ערן ירוחם ואיילת טריאסט מכינים תבשיל בקר ואגסים של בראשית בתוספת שקדים שגם עושים את המנה קריספית