ירקות שורש ברוטב חמאה: הפונדו של האיטלקים
מושיקו גמליאלי בטייק אוף משלו לבניה קאודה, הפונדו של האיטלקים - ירקות פריכים ברוטב חמאה עדין, עם עשבי תיבול טריים וקוביות של גבינה מלוחה לתוספת טעמי אוממי
מושיקו גמליאלי בטייק אוף משלו לבניה קאודה, הפונדו של האיטלקים - ירקות פריכים ברוטב חמאה עדין, עם עשבי תיבול טריים וקוביות של גבינה מלוחה לתוספת טעמי אוממי
זה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לכם, וזה הרבה יותר טעים ממה שאתם רואים בתמונה. מנה מושלמת במעט מאמץ לערב ראש השנה
השף תומר טל מכין לנו סיר משפחתי וחגיגי מנתח הפולקה, אותו הוא צורב בשלמותו ועוטף ברוטב עשיר בשורשים ויין אדום - בדיוק מה שצריך כדי לשמח את בני הבית בסוף השבוע הקרוב או בליל הסדר
הימים הקרים הגיעו וכדי להתחמם הגוף שלנו צורך הרבה יותר קלוריות. אבל זה לא חייב להיות ככה. הנה כמה אפשרויות מחממות, בריאות ומשביעות לחורף הקרוב
רק תתנו לאסאדו הזה את הזמן שהוא צריך בתנור, ותקבלו בתמורה בשר רך ועסיסי, עם טעם נפלא, באפס מאמץ
כשהטמפרטורות יורדות אנחנו מתחילים לפנטז על מרקים ומאכלי קדירות. ירקות השורש הם הבסיס לכל מגוון התבשילים של החורף, אבל הם גם אוצר טבעי אדיר של ערכים תזונתיים שעושים ממש טוב לבריאות שלנו
משפחת שכטר מכינה לנו לחג מנה קלאסית של רוסטביף סינטה עם ירקות שורש מתקתקים צלויים בתנור. ארוחת חג בלי התעסקויות מיותרות
מה זה קצת ריח מהפה ביחס ליתרונות בריאותיים כמו השמדת תאי סרטן, הפחתת כולסטרול וסוכר ואפס אחוזי שומן? כל הסיבות להתחיל לאכול בצל בלי להתבייש
חוות צוק מפורסמת בזכות חומרי הגלם העונתיים והטריים שלה. לא כדאי לפספס את המתכון הצבעוני שלהם לירקות שורש צלויים עם גבינה צ'רקסית וסלסה של אגוזים ועשבי תיבול, מנה מעולה וקלה להכנה בבית
תבשיל ראגו טבעוני עשיר בעדשים וירקות שורש צבעוניים מכוסים בשמיכה זהובה ופריכה של בצק פילאס. אפשר להגיש עם כוס יין ולהתפנק בארוחת ערב חגיגית גם באמצע השבוע
מנה עשירה, נהדרת לצהריים או לערב. תבשיל מבוסס בשר בקר וירקות שורש שאותם עוטפים בקארי אדום וצ'ילי חריף, למון גראס וחלב קוקוס
על טארו כבר שמעתם? ומה לגבי ג'יקמה ורוטהבגה? יש כמה ירקות שלא נראים הכי טוב, והם גם לא ממש נשמעים מפתים, אבל אם תתגברו על הדעה המוקדמת שלכם - תרוויחו הרבה מאוד בריאות
במקום להסתבך בבישולים של ארוחה כבדה מציע לכם אוראל קמחי לקחת דגים, למלא את הבטן שלהם בכל טוב, לשדך ליין לבן ולשלוח לתנור. התוצאה עדינה ומפנקת
בלי שום מילה על קדירות, מכניסה אורלי פלאי-ברונשטיין ירקות שורש לתנור ומוציאה אותם תוך שעה כשהם מזוגגים ומושלמים
זו העונה לירקות שורש. השף הראל מק ממסעדת אדום מכין מהם מרקים פשוטים אבל מלאי טעם
בקדחתנות על פומפיה או ברגע במעבד מזון. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק מירקות שורש מגורדים בפחות משעה
השף ירון קסטנבויים מכין דג בנייר עם כרישה וירקות שורש, מנה קלאסית צרפתית שתהיה מצויינת לסופ"ש הסתווי
צולים בתנור אבל בגלל החום, אוכלים אותו קר. ערן ירוחם מכין סלט ירקות שורש צלויים וירקות טריים
ידיים נקיות ומלח בכמות נדיבה זה בעצם כל מה שצריך, על פי הרוזנת היחפה, למנה ראויה של ירקות צלויים. צבי טריגר מאמץ
צבי טריגר נערך לסופות עם מרק מכל מה שיש במקרר. כי מי שאוכל לבד מוצא את עצמו לפעמים עם לפת וכרישה מיותמות
לרוץ מהר לפני שהחורף יגמר. ערן ירוחם בסדרת תבשילי קדרות והיום: ביף בורגיניון. לא לשכוח להשרות את הבשר לילה קודם
יום ההולדת של הבן הצעיר השכיח מדנה מלמד את הקניות לשבת, אז היא זרקה כמה ירקות לתנור. יצא שווה