6 סירים מושלמים לימים קרים, ובכלל
כל הלילה בתנור או בסיר על הכיריים. עם נתחי בשר מיוחדים, או ממה שיש בבית. בכל מקרה תבחרו לכם מתכון אחד לפחות, לפני שהחורף נגמר
כל הלילה בתנור או בסיר על הכיריים. עם נתחי בשר מיוחדים, או ממה שיש בבית. בכל מקרה תבחרו לכם מתכון אחד לפחות, לפני שהחורף נגמר
הימים הקרים הגיעו וכדי להתחמם הגוף שלנו צורך הרבה יותר קלוריות. אבל זה לא חייב להיות ככה. הנה כמה אפשרויות מחממות, בריאות ומשביעות לחורף הקרוב
כשבחוץ קריר וגשום, אנחנו מחפשים מנות מושקעות יותר, שימלאו את הבית בריח נעים ויעשו לנו חם בלב. השף אבי ביטון מציע לכם מתכון מעולה, שיגרום לכם לרוץ למטבח ואז להגיש לכל המשפחה באהבה
כשהטמפרטורות יורדות אנחנו מתחילים לפנטז על מרקים ומאכלי קדירות. ירקות השורש הם הבסיס לכל מגוון התבשילים של החורף, אבל הם גם אוצר טבעי אדיר של ערכים תזונתיים שעושים ממש טוב לבריאות שלנו
וויסבראטן הוא נתח מושלם לבישול ארוך - עשיר בטעמים ונטול שומן. קלאסי לתבשיל ארומטי, המשלב ירקות שורש, יין ותבלינים שמגיש סהר רפאל, שף המסעדות כרמים וכדיתא בדרום
לרוץ מהר לפני שהחורף יגמר. ערן ירוחם בסדרת תבשילי קדרות והיום: ביף בורגיניון. לא לשכוח להשרות את הבשר לילה קודם
יש את אלה שמפחדים שיתייבש להם, או שישרף להם ויש כאלה שבשבילם שבת חורפית בלי סיר חמין בתנור היא לא שבת
מזג האוויר סוף סוף מאפשר לצבי טריגר להכין תבשיל מנחם בצבע סגול מהמם. ולרגל המצב הכלכלי - כמה מילים על שמן כמהין