אל תשכחו אותו: מרק אפונה עשיר, לחורף וגם הרבה אחריו
מרק אפונה לימוני ומרענן, שלא צריך לחכות שהטמפרטורות יצנחו בשביל להתענג עליו. מגישים עם שמנת חמוצה ועלי נענע טריים
מרק אפונה לימוני ומרענן, שלא צריך לחכות שהטמפרטורות יצנחו בשביל להתענג עליו. מגישים עם שמנת חמוצה ועלי נענע טריים
לפעמים בדיוק כשמתחשק להעמיד סיר מרק על אש, מתגלה האמת המאכזבת - נגמרו הירקות. מה עושים? פותחים מזווה, שולפים אפונה יבשה ויחד עם בצל ושום שיש תמיד בבית, מכינים מרק עשיר ומשגע
אין מאכל יותר מחמם בימי החורף הקרים מאשר מרק מהביל והפעם מתכון פשוט וטעים למרק אפונה יבשה עם קבנוס
שעה של עבודה ולפניכם מונחת קערה מהבילה של מרק אפונה לוהט, מעוטר בחזה אווז המעניק לאפונה טעמים מעושנים ומשדרג את המרק בכמה רמות
לחיזוק הגוף בחורף אין יותר טוב ממרק מחמם ומזין. מתכונים למרק דלורית ומרק אפונה מתוך ספרה החדש של ד"ר הגר שפר, פשוט לאכול בריא
במקום לחכות לאדון חורף שמבושש להגיע, השפית נירו קורן עם 3 מתכונים למרק אפונה עם שומר ונענע, שורבה מקרונה טריפולטאית וקובה סלק כמו של סבתא
אחד כתום, אחד לבן, אחד ירוק ואחד מתפוצץ מצבעים: לכבוד הסופ"ש החורפי אספנו ארבעה מתכונים שווים למרקים מחממים שיגרמו לכם לחשוב שלא כל כך נורא להישאר בבית
במרק, עם אורז או בתבשיל קדירה: האפונה היא בת לוויה צנועה ועדינה, המנקדת את האוכל ברעננות מתוקה. השף עומאר עילוואן, ממסעדת חג' כחיל ביפו, מציע 3 מתכונים