קטאייף ביתי מתוק של מסעדת אל באבור
ימי צום הרמדאן הם הזדמנות להכיר את מתוקי המטבח הערבי המזוהים עם שבירת הצום. חוסאם ונשאת עבאס ממסעדת אל באבור מכינים קטאייף
ימי צום הרמדאן הם הזדמנות להכיר את מתוקי המטבח הערבי המזוהים עם שבירת הצום. חוסאם ונשאת עבאס ממסעדת אל באבור מכינים קטאייף
אם תזדרזו תוכלו להשיג פה גם ממתקי רמדאן, אבל ספק אם תצאו מכאן בלי התנפלות על כל התפריט
בין אם אתם מארחים בחג הזה, ובין אם לא, את המתכון הזה של מאיר אדוני לקטאייף ממולא בבשר שפונדרה צלוי, אתם פשוט חייבים לנסות, המחמאות שוות את ההשקעה
מונדו 2000 הבר הלוהט של הקיץ מציע חוץ מנוף אורבני משגע, גם מנת קינוח מפתיעה מהמטבח הערבי. כל הפרטים על חוויה שאסור לכם לפספס
לכבוד פסטיבל האוכל הערבי שיתקיים בשבוע הבא בחיפה, העניק לנו השף סלאח כורדי את המתכון שלו לקטאייף - פנקייק מטוגן ממולא באגוזים
המונה מגלה את המקום הסודי של יפו, זה שלכבוד חודש הרמדאן הופך מחומוסייה רגילה למקום שמוכר את המתוקים הממכרים - קטאייף וזלביה, במחיר מצחיק וטעם משכר
השף ג'וני גוריק הופך את מתכוני הרמדאן הפשוטים לחגיגה בצלחת ומגיש מתכונים למרק פריקי, סלט טחינה, מנסף וקטאייף
בתקופת חודש הרמדאן הרובע המסולמי מתעורר לחיים בשעות הלילה. סיור של אורות, צבעים, ניחוחות, והמון מטעמים ודוכני רחוב מהמטבח הערבי