Taste from the West: כמות, איכות ופיטמאסטר בשר עם אזהרה אחת בלבד
זה מתחיל במונולוג קצר עם ספוילר שמרגיש מגוחך, ממשיך במצעד מנות אימתני ומסתיים בהבנה שלכל קיבולת יש גבול
זה מתחיל במונולוג קצר עם ספוילר שמרגיש מגוחך, ממשיך במצעד מנות אימתני ומסתיים בהבנה שלכל קיבולת יש גבול
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קדירת צוואר בקר טרי עם אורז מתובל, המון בצל ושקדים קלויים הוא חגיגה שלמה של טעמים וריחות או במילה אחת- מנסף
השף ג'וני גוריק הופך את מתכוני הרמדאן הפשוטים לחגיגה בצלחת ומגיש מתכונים למרק פריקי, סלט טחינה, מנסף וקטאייף
המונית של קובי רובין מגיעה לרהט בכדי לפתוח שולחן עם מנסף עוף רך ומתובל שמספיק לשני אנשים רעבים
בתור מנה מפנקת לארוחה משפחתית או כתבשיל אורז איכותי שגם ילדים יאהבו - דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא מכין מנסף