קרנס, תל אביב: ארוחה לפנתיאון, מהסטייק דרך השירות ועד המחיר
ריקוד סוער ליד מדרגות הרבנות
ריקוד סוער ליד מדרגות הרבנות
יש כל כך הרבה אפשרויות לשחק עם פרגיות, שחבל לא לנצל אותן ולהישאר תמיד באותה גזרה מוכרת
ביי ביי פיתה, ביי ביי האפינס
השף דור זגורי מ"פרנה בשוק" שבשוק הכרמל עם מתכון שלוקח השראה מסבתא רבתא המרוקאית. התוצאה - תבשיל עז טעמים עם שום ירוק, פול ירוק ופרגיות עסיסיות
שילמתי פאקינג 98 שקל ונשארתי רעב, מה עוד אתם צריכים לדעת?
לא, לא מדובר בתרנגולת צעירה ואיכותית, אלא פשוט בכרע עוף ללא עצמות - והגיע הזמן שתזכרו את זה איפה ומתי שחשוב
תבשיל נהדר שמתבשל כולו בסיר אחד, בלי יותר מדי כלים מלוכלכים מסביב. כף אחת מכילה גם את המנה העיקרית וגם את התוספת הנהדרת
נצלו את העונה הקצרה של השזיף הירוק המיוחד, ביחד עם העונה של המשמש, למנה מיוחדת של תחילת הקיץ
שנה של מבחנים ושבועות ארוכים של הרצה הובילו חברי ילדות ושותפים לגיבוש נוסחה טורקית-ישראלית מנצחת
סעו קצת יותר לאט, אל תפספסו את השלט, וקחו ימינה. כל השאר כבר יסתדר מעצמו
אחד משידוכי האוכל הכי רומנטיים בעיר הוליד מנגל פחמים, פיתות עבות, תפריט קטן ותמחור שפוי. אתם עוד פה?
יש כאן סביח ופלאפל, מעורב ירושלמי ושניצל, וגם הפתעת ויטרינה טעימה במיוחד, למי שאוהב לחפש את האותיות הקטנות בתפריט
הג'בטות נגמרו באחת, הרוטיסרי מפסיק להסתובב בארבע, ואתם פשוט צריכים לבוא מוקדם, ולנצח
זה מתחיל במונולוג קצר עם ספוילר שמרגיש מגוחך, ממשיך במצעד מנות אימתני ומסתיים בהבנה שלכל קיבולת יש גבול
כל מה שאתם צריכים לעשות זה ללכת לכיוון העשן שמתרומם מקצה הרחוב, ולהזמין
תנור שלא מפסיק לעבוד, אנשים שלא מפסיקים לעבוד וגריל שלא מפסיק לעבוד - מדובר בדוכן פיתות עם סיפור פשוט
בסוף חודש אוגוסט מתחיל גדיד התמרים בערבה התיכונה והשנה מבטיחים לנו החקלאים תוצרת מתוקה במיוחד. יעל ואיתמר חביב מ"משק חביב" המייצר סילאן טבעי, ממתיקים לנו את סוף הקיץ עם 3 מתכוני סילאן מיוחדים וקלילים
שיפודי הפרגית בעל האש הם תמיד להיט בקרב הגדולים והקטנים. מתבלים עם פפריקה ומגישים לחגיגת יום העצמאות על סלט קיסר כשר
מסעדת הצועניה מיפו מלמדת את הדרך הטובה ביותר להרים ארוחה במחבת: נתחי פרגיות צלויות מתובלות לצד פיתות חמות וטריות
קציצות עוף ממש לא חייבות לצאת יבשות. בטריק אחד פשוט אפשר להפוך אותן לקבב עסיסי שטורפים עם חומוס וערימות של בצל מטוגן
מנה קלה להכנה ותמיד תמיד טעימה. סטייק פרגית על האש זו מנה שתמיד מצליחה, בטח אם משדכים לה מרינדה עשירה של עשבי תיבול עם ארומה אניסית בזכות תוספת הערק שגם יבטיח ריכוך ועסיסיות נוספת לבשר
לא רק ליום העצמאות: מתכון לנתחי פרגית שחומים ועסיסיים במרינדה חריפה עם שום ועשבי תיבול המוגשים לוהטים לצד סלט שומר טרי ורענן
במיוחד ליום האהבה, שלושה מתכונים קיציים, של ניר ויימן מטרטוריה מל ומישל בתל אביב: מרק קר, סקלופיני בבלסמי ועוגת שוקולד מושחתת
אל תראו לקצב שאתם מבולבלים. רוני קדר והצוות של מסעדת מיט בר מציעים הסברים לנתחים שכדאי לשים על האש (וגם מנות שכדאי לאכול על יד)
המלחמה האמיתית מתנהלת, כך מתברר, בין עירקים לתימנים. כשעל הפרק: הבעלות על החילבה. לא פלא נוכח הסגולות הבריאותיות שלה והטעם המובחן
לכבוד החג הלאומי של אירלנד, Saint Patrick's day, מבחר מתכונים לבישול באלכוהול היישר מתפריט של "טמפל בר" ועוד מתכון אחד לקינוח