פאו וואו, ראשון לציון: מחיר טוב, עם כוכבית. לטעם כבר אין תירוץ
הציפיות התחילו לעלות מהמנה הראשונה. חבל
הציפיות התחילו לעלות מהמנה הראשונה. חבל
שילמתי פאקינג 98 שקל ונשארתי רעב, מה עוד אתם צריכים לדעת?
בבסיסה של מנת העראייס עומדת פיתה שהופכת מצע לשלל מילויים שונים. מאיר אדוני מחליף אותה בפיתה דרוזית דקיקה ומוסיף לתוכה מילוי מפתיע
מסביב יש לא מעט מלכודות תיירים מפתות. אתם מוזמנים לדלג עליהן ולהיכנס לכאן
במהלך ביקור בפיתה מחניודה ביפו דוד רוזנטל הזמין נגד מצפונו מנה שהותירה בו רושם בינוני. בניגוד לעבר, הפעם הוא החליט לעשות כעבור מספר ימים הזמנה נוספת למנה אחרת. זה השתלם בגדול
עראייס פיתה עם בשר עסיסי בלי להדליק את הגריל? מסתבר שזה אפשרי, והכל בזכות הטוסטר. נשנוש מהיר לילדים בחופש הגדול
פריכה מבחוץ, בשרית מבפנים ואידיאלית לפתוח כל על האש ראוי לשמו
אחד משידוכי האוכל הכי רומנטיים בעיר הוליד מנגל פחמים, פיתות עבות, תפריט קטן ותמחור שפוי. אתם עוד פה?
בשיא הקורונה אכלנו פה מעולה והתפללנו לטוב. עכשיו אנחנו יכולים לאפסן את הפסימיות ולשתות משהו
בשר פרימיום שנערך ליום העצמאות, קטשופ בצד וגם משקה שיסגור את הארוחה: טועמי "חדש על המדף" הוכשרו
המסלול המפותל של זיזו התחיל בארץ ישראל הישנה, נפוץ לירדן ולכווית, והסתיים היכן שכל מסלולי החיים הראויים מסתיימים בסופו של דבר - בבית, עם חומוס
העראייס הפכה בשנים האחרונות לאחת המנות שהכי מזוהות עם המטבח הישראלי, ויום העצמאות הביתי שסידרה לנו הקורונה, הוא הזדמנות מעולה להכיר שלושה מתכוני עראייס, שכל אחד יכול לעשות בבית, גם אם אין לכם מנגל או מרפסת
כשהעראייס והפטאייר נפגשים, נוצר קסם בדמות מאפי פיתה קראנצ'יים במילוי עלים ירוקים וגבינות בכמה דקות הכנה בלבד, ארוחה מושלמת בכל שעה של היום
בתזמון מושלם עם יום העצמאות, העראייס שכבש את הירושלמים בשוק מחנה יהודה עושה עלייה למרכז ת"א, עם לא פחות מארבעה סוגי בשר, ופלפל ירוק חריף שכבר הפך לסמל מסחרי
גם בפסח אין סיבה לוותר על מנת העראייס האהובה, שהפכה לאחת ממנות הדגל במטבח הישראלי. אבי לוי, שף ובעלים של מסעדת המוציא, מלמד אותנו איך לעשות את זה נכון בלחמניות כשרות לפסח תוצרת בית. תענוג אמיתי
העראייס כבר מזמן הפך לאחת ממנות הדגל של המטבח הישראלי - אבל את הגרסה הדגית שלו כבר ניסיתם? ניר מזרחי, שף קבוצת קפה-קפה משיק תפריט ים תיכוני, ומגלה לנו את המתכון הסודי שלו לעראייס דגים ממכר
במסעדת המוציא הירושלמית של אבי לוי תמצאו פיתות פרנה בעבודת יד ממולאות בשר טלה עשיר ומתובל שנצלות על הגריל ומוגשות לצד טחינה וחריף. דרך טעימה ומענגת במיוחד לסיים את הקניות של יום שישי בשוק
בחום הקייצי הארוחה האולטימטיבית כוללת עראייס עסיסי וסלט טאבולה מרענן. יוסף זוזו חנא ממסעדת מגדלנה מסביר כיצד עושים את זה נכון
מתי בפעם האחרונה אכלתם פיתה עם בשר ב-15 שקלים? דוכן העראייס החדש שובר את השוק בלב לבה של תל אביב
אמנם נדרש לא מעט מאמץ בכדי להגיע לדוכן העראייס של תהילה, אבל אם אתם מחשיבים את עצמכם כאוהבי בשר, אל תפספסו אותו. המונה מאוהב
מפיתה ממולאת בשר ועד ירקות, ממרינדה לפרגיות ועד סטייק טופו עסיסי - ביום העצמאות מעלים את הכל על האש. אספנו עבורכם את המתכונים שלפחות אחד מהם חייב לככב השנה על המנגל שלכם
מדי שבוע, השף אבי ביטון יוצא לפגוש את השפים שמאחורי המסעדות הישראליות שאנחנו כל כך אוהבים ומבשל לכם מנה בהשראתן. המסעדה הראשונה בה הוא מבקר היא 25M בשוק הכרמל שמלמדים אותו איך להכין עראייס מושלם