זלביה תימנית לחג החנוכה
מאפה תימני מתוק, עשוי מקמח וסוכר. בצק הזלביה הוא רך מאוד, עדין וגם דביק, לכן יש לעבוד איתו בזהירות. במתכון המצורף יש גם קיצורי דרך למי שמעוניין
מאפה תימני מתוק, עשוי מקמח וסוכר. בצק הזלביה הוא רך מאוד, עדין וגם דביק, לכן יש לעבוד איתו בזהירות. במתכון המצורף יש גם קיצורי דרך למי שמעוניין
אפשר להרכיב מהחיפושים של כולנו ארוחה מאוד-מאוד גדולה, ומאוד-מאוד אקלקטית. בתיאבון!
אם גם אתם ריירתם על הזלביה של דינה באח הגדול, דאגנו לכם למתכון מושלם!
המונה מגלה את המקום הסודי של יפו, זה שלכבוד חודש הרמדאן הופך מחומוסייה רגילה למקום שמוכר את המתוקים הממכרים - קטאייף וזלביה, במחיר מצחיק וטעם משכר
תמיד חלמתם להכין ממולאים, סלט עולש ופריקי כמו מאמא דרוזית? בסדנת בישול גלילית תלמדו את כל הטריקים והפטנטים בתוך מטבחה של בשלנית ביתית
המונה טועם זלביה עמוסה כל טוב במאפיה קטנה של תימניות בבני ברק והוא מבטיח שלאחר מכן לא תצאו רעבים