שי-לי ליפא, אביב משה ושרי אנסקי: 3 מתכוני חרוסת טעימים לפסח
לכל אחד יש את התוספת הקטנה והמשמעותית שלו, לכל אחת יש טיפ קטן שמשדרג הכול, ואתם רק צריכים לבחור
לכל אחד יש את התוספת הקטנה והמשמעותית שלו, לכל אחת יש טיפ קטן שמשדרג הכול, ואתם רק צריכים לבחור
אפשר להרכיב מהחיפושים של כולנו ארוחה מאוד-מאוד גדולה, ומאוד-מאוד אקלקטית. בתיאבון!
רגע לפני החג זה בדיוק הזמן לסגור את הפינות הכי חשובות עם שלושה מתכונים קלילים ופשוטים מספרה של שי-לי ליפא: חרוסת שמשודרגת בזכות קליפת תפוז, לחמניות מלוחות ומשגעות וחזרת ביתית שהיא הכי הכי
פסח שהיה פעם החג של עוגיות הבטנים והקוקוס, הפך לאירוע שמיטב הקונדיטורים בישראל מנסים לפצח כדי להגיש לשולחן קינוחים נטולי חמץ, שיהיו פסגת היצירה הקולינארית. אזהרה: קריאת הכתבה הבאה עלולה לגרום לעלייה במשקל
החרוסת היא ללא ספק אחד המאכלים הכי טעימים של הפסח וצריך לנצל אותה יותר. אורלי פלאי לא מבזבזת רגע ומכינה ממנה קראמבל תפוחים עם בצק זהוב כשר לפסח
הכינו את המצות והחסה: מחר יציינו ברחבי הארץ את ליל הסדר, לכבודו אספנו מתכוני חרוסת בשלל סגנונות: עיראקי, גיאורגי, פרסי, טריפוליטאי ומרוקאי
רגע לפני הארוחה הגדולה נפגשים תמי סירקיס ושף יאיר פיינברג מפיינקוק, ורוקחים יחד ארוחה כייפית, קלה ומרשימה שגם אתם יכולים להכין בלי שום בעיה
המלחמה האמיתית בפסח היא על חרוסת: עם תמרים קצוצים או סילאן, עם אגוזים או רק קינמון. עושים סדר עם 8 מתכוני חרוסת
הכנת החרוסת הביתית הזכירה לרוני קדר את הימים שבהם בנתה פירמידות. מצד שני, אם תתאמצו, תהיו הלהיט של המשפחה. אז לעשות או לקנות חרוסת?