אסאדו בתנור עם ירקות צלויים
השף יזהר סהר ממסעדת רוטנברג בקיבוץ גשר מכין תבשיל בשרי אדיר עם ירקות צלויים בתנור
השף יזהר סהר ממסעדת רוטנברג בקיבוץ גשר מכין תבשיל בשרי אדיר עם ירקות צלויים בתנור
לא צריך יותר מ-2 מרכיבים בשביל מתכון הקדירה של איילה ג'ני - רק נתח שפונדרה וקולרבי. מה שכן צריך זו סבלנות. הבישול הארוך מוציא מהם טעמים משגעים, שמשתלבים יחד בשלמות
מתאים בול לט"ו בשבט, אבל בעצם לכל ארוחה חגיגית
עונת החבושים קצרה מדי, אז אל תחכו, רוצו לשווקים לקנות את הפרי הייחודי הזה והכינו סיר אסאדו עם חבושים ובצלים מקורמלים שיפיץ ניחוח משכר בכל הבית
כשיונית צוקרמן רוצה להרשים וצריכה להספיק כמה שיותר, היא מכינה קדירה של אסאדו בתנור עם תפוחי אדמה. עשר דקות עבודה, שלוש שעות אפייה וזה שלכם
רק תתנו לאסאדו הזה את הזמן שהוא צריך בתנור, ותקבלו בתמורה בשר רך ועסיסי, עם טעם נפלא, באפס מאמץ
מתכונים מנצחים למנות בשר בקר מרשימות ובעיקר טעימות, שלא ידרשו מכם הרבה עבודה וכמעט את כולן ניתן להכין מראש, כך שבערב החג עצמו לפחות מטלה אחת תהיה מאחוריכם
אירוח רב משתתפים מצריך הכנה של מנות מראש כמו גם תקציב לא קטן, במיוחד כשמדובר בבשר. השף מתן אברהמס ממסעדת הדסון יוצר שלוש מנת אירוח מנצחות מנתחים ששווים לכל כיס, כולל הסבר על נתחי הבשר עצמם, איך לבחור אותם ומה לבקש מהקצב
חברת זוגלובק, מובילת שוק הנקניקים בישראל, מרחיבה את סדרת נקניקי הפרימיום. לסדרה הכוללת מוצרי בקר, אווז ופסטרמה איכותיים, המתכתבים עם טרנד האירוח הביתי של חובבי הבישול והגורמה, מצטרף כוכב חדש - צלעות אסאדו מעושנות
אסאדו עם רוטב מבעבע שמתבשל לו בתנור לאיטו במשך כמה שעות - מה עוד אנחנו יכולים לבקש? נטע לויה עם מתכון שיהפוך את ארוחת השישי שלכם לחוויה אמיתית
הוואגיו מבטיח ומקיים, החלה אימתנית, תפוחי האדמה סוף סוף מספקים קבלות, אבל הכי מרשים כאן זה דווקא האנשים
בדיוק לימים כאלה, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין קדירה מבשר שפונדרה ושעועית לבנה המתבשלת לאיטה על אש קטנה וממלאת את הבית בהרבה חום וטעמים חורפיים
כולם יודעים שאסאדו אומר להשקיע טיפה במטבח, אבל גם לקבל את הבשר הכי טוב שיש. ניקי ב מציעה לכם מתכון מושלם, עם אסאדו וירקות שימלאו את הפה במגוון טעמים
זה מתחיל במונולוג קצר עם ספוילר שמרגיש מגוחך, ממשיך במצעד מנות אימתני ומסתיים בהבנה שלכל קיבולת יש גבול
"טקסס ברביקיו" מתגאה בתפריט שרוצה אמריקה, אבל רכבת ההרים שיצאה מהמעשנה שלה קצת משתוללת מדי
דוכן אסאדו יישדרג לכם כל אירוע, אבל מה חשוב לדעת כדי לבחור את האסאדו המושלם?
ביקור בכפר האומנים עין הוד הוא תמיד חוויה מהנה, במיוחד אם בסיימו יחכה לכם במרכז השולחן גריל לוהט ומעליו נתח אסאדו שנופל מהעצם, בדיוק כמו בחוות שבערבות ארגנטינה
בחיפושיו אחר הסנדוויץ' המושלם, הגיע אבי ביטון רגע לפני חנוכה למזווה בפרדס חנה - כרכור, שם הכין לו דור כהן, סופגניה טריה במילוי אסאדו מעושן' מפורק מvעצם' עם איולי לימונים כבושים. המצאה גאונית או שילוב הזוי?
אין חגיגי ומיוחד יותר מבשר טלה עשיר ועסיסי להגיש לאורחים שלכם בערב החג. רגע לפני שראש השנה דופק בדלת, הגיע הזמן להכיר את נתחי הטלה כמו שצריך, עכשיו רק נותר לכם לבחור
איזה נתח מומלץ לעישון? איך לבחור מעשנה טובה? מה הטמפרטורה הנכונה ואיך להכין נתח גדול שמתפרק מהעצם עם ארומה מעושנת? עונת ה"על האש" התחילה רשמית ולמי שאוהב באמת בשר ומוכן לעלות שלב - בשר הישר מהמעשנה הוא הדבר הבא
הוא אמנם מצריך בישול ממושך אבל התוצאה שנמסה בפה הופכת את הסבלנות למשתלמת. הקצב ציון צפר מקצביית בשר 2000 המפורסמת מרעננה, המקפיד לעבוד עם בשר ישראלי טרי, מעניק את כל הטיפים לעבודה עם אסאדו ונותן מתכון לנתח צלוי בתנור עם צ'ימיצ'ורי
עונת הרימונים בשיאה, הזדמנות מצוינת להכין בסוף השבוע הקרוב את המלצת הקצב: מנת בשר אסאדו צלוי ומשובח ברוטב רימונים
צלי אסדו וירקות שורש, פילה דניס שמוגש מעל פלחי תפוחי אדמה אפויים בתיבול ים תיכוני, שעועית מעל טפנד שום וטרייפל שוקולד לבן עם פירות יער. קבלו את המתכונים שירכיבו לכם ארוחת חג טעימה ומגוונת
צלי אסאדו שחום, חגיגי ונימוח עם ירקות שורש ודלועים שניצלים תחתיו הולך להיות השוס של ארוחת החג שלכם. שלא תגידו שלא אמרנו מראש
מסעדת הבוקרים הצפונית הפכה כבר מזמן לשם דבר בכל מה שקשור לבשר איכותי ומקומי. שף המסעדה משתף אותנו בסוד להצלחה ובמתכון משגע לספריבס עגלה ברוטב מייפל
תבשיל הסליאנקה הוא אחד האהובים ביותר במטבח הגרוזיני העשיר בבשר, אבל דווקא התוספת הסודית שלא כולם מכירים, היא זאת שמוסיפה לו עומק ומרקם נוספים
אבי ביטון מבקר במסעדת מיט אנד מיט במודיעין ומכין בהשראתה אסאדו ביתי, שמתחיל את דרכו בתנור ומסיים בצלייה שנותנת לו ניחוחות של מדורה
בשר איכותי הוא כלל ראשון בהצלחה של מנגל טוב, אבל בזכות שימוש בנתחים פחות מוכרים זה גם לא חייב להיות כל כך יקר. השף יוגב ירוס מכין ארבע מנות מנצחות מבשר בקר ישראלי טרי ומעניק גם כמה טיפים שיהפכו את המנגל שלכם לחגיגת בשרים אמיתית
לרוב מכינים את האסאדו בתנור או על המנגל, הפעם הנתח האהוב נכנס לתבשיל בסגנון איטלקי עם עגבניות, יין לבן וירקות שורש למנה עיקרית עשירה וחגיגית שאפשר גם להכין מראש
בשנים האחרונות גדלה המודעות לצריכה נבונה יותר של בשר - גידול מקומי, היכרות עם המגדלים והאופן בו הם מתייחסים לבקר וצריכה שמונעת בזבוז וזיהום סביבתי. כך תצרכו נכון את הבשר שלכם
מנה עיקרית קלה במיוחד להכנה של נתחי אסאדו עסיסיים שמתבשמים בשום ורוזמרין
מנה חגיגית, אבל כזו שלא דורשת הרבה שלבי הכנה בין כל ההכנות והארגונים שיש לנו גם ככה- כזו בדיוק היא קדירת האסאדו של השף שאול בן אדרת. מכניסים את הבשר עם כל המצרכים לסיר אחד ושוכחים ממנו. אחרי שעתיים תצפה לכם הפתעה ריחנית וחגיגית
חגיגות המנגל הלאומיות הן הזדמנות להתחבר לדרום האמריקאי הפנימי. זה הזמן להתיידד עם שני נתחים שמשגעים כל קרניבור: אסאדו וספייר ריבס טלה
לכבוד החג הלאומי של אירלנד, Saint Patrick's day, מבחר מתכונים לבישול באלכוהול היישר מתפריט של "טמפל בר" ועוד מתכון אחד לקינוח