לא מצאתם שמנת מתוקה בסופר? המוצר הזול שיכול להחליף אותה
תקופת הצנע, וההקצפה
תקופת הצנע, וההקצפה
קרנבל בפה: הישר מאמריקה הלטינית, רונית אבידן שיינפלד מביאה את הקינוח הפופולרי והמושחת טרס לצ'ס, עוגת ספוג פשוטה עם שלושה סוגי חלב, קצפת וריבת חלב
לפעמים אין לנו כוח לבלות שעות במטבח. השף שחף שבתאי מראה איך בלי מאמץ, תוך חצי שעה בלבד, תוכלו להרים מרק תירס זריז בניחוח אסיאתי
בין שלל מתכוני המרקים שנשלפים עם בוא החורף, כזה עוד לא טעמתם. ליאת שירית מפתיעה עם מרק גרגרי חומוס סמיך וקרמי בחלב קוקוס, מתובל בקארי וג'ינג'ר, ויש גם תוספת קריספית מושלמת לשים מעל
שעון החורף אולי הביא קצת פחות שעות אור, אבל אבי ביטון הביא לנו בתמורה משקה מושלם שמחמם את הבית, ומאפשר לנו לבלות קצת זמן איכות כיפי של מטבח עם הילדים
רק חיכינו שהסתיו יתחיל כדי להתפנק עם סחלב חם ומהביל בניחוח קוקוס, מי ורדים וקינמון. 10 דקות עבודה ששוות כל רגע של אושר
אי אפשר לעמוד בפני המראה שלו, הוא טבעוני לחלוטין, וככל שתשתמשו בפירות בשלים וטריים יותר - הוא ייצא מוצלח יותר. קבלו ארטיק אבטיח, הדבר האמיתי
חקלאים תאילנדים קושרים קופים ומתעללים בהם כדי להפחיד אותם ולשלוט בהם - וכל זה קורה בגלל העלייה בביקוש לקוקוסים שמשמשים לייצור חלב, שמן וקמח. התיעוד קשה לצפייה
בלי ללכלך הרבה כלים - ארוחה שלמה בתבנית אחת ליום חג או יום חולין, שתמלא את הבית בניחוחות אסיאתיים משגעים
אם גם לכם יש חלומות מתוקים על פתיתים, אולגה טוכשר הולכת להגשים לכם אותם
ממש לא רק תוספת. מתן שופן מבשל אורז מלא בקרם קוקוס ומגיש עם ירוקים בקארי - ארוחה שלמה, מזינה ומשביעה בקערה
טעמי המזרח האהובים הפעם עוטפים דווקא פילה דג בורי ברוטב סמיך של קרם קוקוס ושלל תבלינים שהופכים אותו למעדן
השף שאול בן אדרת מכין את המנה האהובה על ילדיו, פרוסות דקות של בקר במרינדה אסיאתית, צרובות ומוגשות מעל תבשיל ירקות בקארי וקרם קוקוס
לא תמיד יש זמן וכוח להמתין שעות לתבשילי בקר ארוכים. פרוסות דקות של סינטה בתבשיל קארי אדום על בסיס חלב קוקוס עם חצילים ואפונה, ימלא את הבית ברגע בניחוחות מהמזרח
הזמן שמבלים עם הילדים בחופש הגדול הוא הזדמנות לחשוף אותם לטעמים חדשים - מנה אסיאתית של עוף, ירקות ואורז מרשת ג'פניקה
אבי ביטון מגיע לפרגן למסעדת מוג'ו האסיאתית המצליחה מנתניה, ומכין בהשראתה מנה של נתחי פרגיות ברוטב של קארי וחלב קוקוס, שמציפה את המטבח בניחוחות מהמזרח
לארוחת ערב מהירה של אמצע השבוע מגישה הבשלנית שרית אליהו אינדפורקר את המנה הקלילה והמשביעה הזאת למרכז השולחן: עוף בחלב קוקוס, תרד וג'ינג'ר על מצע אורז לבן
לוקחים את רוטב השמנת והפטריות האהוב לטיול במזרח עם קרם קוקוס, ג'ינג'ר ומעט סויה שיהפכו אותה לחגיגת טעמים אסיאתית וטבעונית
מי שטייל בתאילנד לא יכול לשכוח את הקינוחים החלומיים שלה, שרובם כוללים בננות בשלות ומתוקות. המתכון הבא יעורר בכם זכרונות נעימים נעימים
עם שאריות האורז לסושי לא חייבים לגלגל. השף גולן גורפינקל ממסעדת דלאל מכין אתו ארוחה מקורית לילדים: בשר ברוטב חלב קוקוס על מצע אורז
רוצים להתחיל לבשל אוכל אסייתי ולא יודעים מאיפה? הכירו את 8 החומרים שחובה שיהיו בכל מטבח אסייתי
בריאות יום א' מכינה קציצות עוף בשתי גרסאות טעימות ברוטב בטטה וקוקוס או מלאות בהפתעות מזינות לילדים
ערן ירוחם מציג את מניפת הטעמים התאילנדית ונכנס למטבח עם כוס בירה כדי להתקין כמה מנות אופייניות עם חלב קוקוס, צ'ילי, מחיות קארי, ג'ינג'ר ובוטנים. מדור חדש שיסקור ניחוחות, טעמים ושיטות בישול מרחבי העולם