הכי מרשים, והכי קל: סלמון במעטפה שתמיד מצליח
הוא מתבשל בתוך המיצים של עצמו ביחד עם שמן זית ויין לבן והוא תמיד מצליח
הוא מתבשל בתוך המיצים של עצמו ביחד עם שמן זית ויין לבן והוא תמיד מצליח
הזמר וקובי אביטן, שף מלונות אפריקה ישראל, משתפים פעולה כדי להביא לנו מתכון שיהיה מושלם לארוחת החג, שנמצא מעבר לפינה. רוצים לעשות זאת בעצמכם? עקבו אחרי המתכון. צפו
שף איתי שלו ממסעדת אברטו במלון ליר סנס מראה לנו איך מכינים במהירות פילה דג אינטיאס עשיר בטעמי רימונים ודבש מתקתקים
הכי ביתי שיש, הכי אדום שיש, והכי שבת שיש. סטייקים של דג בורי שמתבשלים בתוך רוטב עגבניות אדום ועשיר
בן בן ברוך ואשתו שירן ילהיטו את גמר "אוטו אוכל VIP" עם קבבוני דג וקרם כרובית שרק וויכוח הקרמיות שלה גרם לנו לרייר
אל תחכו לסופ"ש: בימי הקיץ החמים, אין דבר כיף יותר מלחזור הביתה ולתקתק ארוחת דגים זריזה שדורשת זמן צלייה מועט, לא מכבידה, עסיסית וטעימה
ריזוטו מתובל היטב במרקם נהדר, מקבל לתוכו קוביות דג סלמון והכול נאפה לסיום בתנור
אין תענוג גדול יותר בקיץ מאבטיח קר, והוא לא חייב להופיע דווקא במערכה האחרונה של הארוחה
עומאר עילוואן השף של מסעדת קפטן הוק ביפו משתף אותנו במתכון הסודי שלו למנת פיש אנד צ'יפס מושלמת
שילוב מרענן של קוביות דג טרי מטוגנות, ביחד עם ירקות נהדרים והכול מוגש בתוך עלה חסה
מחפשים איך לגוון את מנת הדגים של פסח? יש לנו הפתעה בשבילכם
אי אפשר לוותר על מנת דגים בראש השנה, אבל אפשר לעשות את זה בסטייל
דווקא בעונת החורף הים שופע בדגה טרייה וזה הזמן לנצל אותה לטובת תבשילים וקדירות. בניגוד לתבשילי הבשר שדורשים זמן בישול ארוך במיוחד, קדירת הדגים מוכנה תוך חצי שעה ועשירה לא פחות. כל מה שצריך ליד זאת חלה טרייה
בפעם הבאה שמתחשק לכם לפנק את המשפחה במנת דגים טעימה, זה בדיוק המתכון שאתם צריכים לנסות. פשוט, מדויק ומלא בניחוחות שיפתחו את התיאבון
אל תתפשרו על דג יבשושי בתנור - נטע לויה עם מתכון לקרם אפונה מהמם, ועליו פילה דג דניס עם עור פריך במיוחד ופסטו נענע-שקדים מרענן. זה הזמן לשלוף כוס יין לבן
סטפן אלכסנדר, צוללן מקצועי, טוען שהוא נושם מתחת למים באמצעות טכניקה מיוחדת שעוזרת לו להמיר את המים לחמצן. העוקבים שלו היו סקפטיים, אבל קשה להתעלם מההוכחות המצולמות. צפו ושיפטו בעצמכם
בחורה העלתה לרדיט סרטון מלחיץ שבו היא חושפת כיצד נתח הדג שהכניסה לתנור קיפץ שם במשך כמה שניות כאילו הוא חי. הצופים נדהמו וניסו למצוא היגיון, אך מסתבר שיש לכך הסבר מדעי
עולם המסעדנות מתעורר שוב לחיים ואנחנו כאן כדי להרים לו. בכל פעם נבחר מנה ממסעדה אהובה ונלמד אתכם איך להכין אותה בעצמכם. הפעם הגענו למסעדת פסקדו באשדוד של יחי זינו ולמדנו איך להכין בבית מנת דג מושלמת עם אורז - כזו שלא תאמינו שאתם הכנתם בעצמכם
הדייג מהמסעדה המפורסמת בדרום הארץ תפס את הטונה כחולת-הסנפיר, שמגיעה רק במשך חודשיים בשנה לים התיכון, במרחק של 50 קילומטרים מחופי אשקלון. "הדג הגדול ביותר שדגתי מעולם"
דג ברמונדי מתובל ועסיסי בפנים, מעטה פריך וזהוב של בצק בחוץ - אם אתם מחפשים מנת דג טעימה ויפייפיה לשולחן החג, כזו שתגרור קריאות התפלאות ותגרום לכולם לשלוף טלפונים ולצלם, זו המנה שלכם
נהג משלוחים נהג במהירות של 96 קמ"ש ולא היה מוכן לשחף שעלה מן המים עם דג בפיו, אך השמיט את הטרף שלו היישר אל שמשת המשאית. למרבה המזל האירוע הזה עבר בשלום. צפו בקטע הביזארי והמשעשע
אסף גבאי נתן למאפה המסורתי הזה טוויסט טעים וקליל. אנחנו נתנו לו אולטימטום והשגנו את המתכון
אחרי כל הזלילות והמצות כל מה שבא לכם זה משהו קליל ומזין? אנחנו ממש מכירים את ההרגשה ובגלל זה דאגנו לכם למתכון מושלם למרק אסייאתי בשלוש גרסאות - תבחרו אתם איזו הכי מתאימה לכם
הייצור שהתגלה במאגר מים במדינה, נראה כמו תנין עם מלתעות ענקיות אך מסתבר שמדובר בזן נדיר של דג שחי בדרך כלל בארצות הברית. הבחורה שתיעדה את הייצור סיפרה: "היינו בטוחים שזה סוג של קרוקודיל, אבל מסתבר שלא!". צפו בתיעוד הביזארי שמדאיג את הרשויות
גם רון יוחננוב מכור כמו רובנו לרוטב הכנפיים המפורסם של הדיקסי - רוטב חמאה קרמי חריף-מתוק. הפעם הוא בוחר להכניס לתוכו התמכרות חדשה - נתחי דג בציפוי צ'יפס פריך. תתכוננו לפיצוץ של טעמים ומרקמים
השילוב הקוסמי בין שני מרכיבים יוצר את אחת המנות הטעימות והמפוארות שיש - קובנייה דג הולכת להיות המנה הכי מרשימה וקלה להכנה שיצא לכם להכין לאחרונה. אם אתם לא מאמינים זה הזמן לנסות
לתוך הטורטיות של רחלי קרוט נכנסים נתחים של דג ברמונדי בציפוי פריך, קרם יוגורט מתובל וסלסת עגבניות עם כוסברה וליים, שיחד הופכים לחגיגה לטינית צבעונית וטעימה
את פילה הדג העסיסי צורבת בת חן דיאמנט במחבת ועוטפת ברוטב סויה ותמרהינדי עשיר אותו היא מגישה לצד באק צ'וי ואורז לבן שסופג לתוכו את כל טעמי המזרח
תבשיל פילה ברמונדי לשבת בסגנון מרוקאי עם פלפלים, מנגולד וחומוס, כי אצל יונית צוקרמן זו לא שבת בלי סיר דגים
מנה חגיגית ומרשימה שדורשת 10 דקות הכנה. הבלוגרית והמתכונאית אינס שילת ינאי מכינה ברמונדי שלם משוח בתערובת עשבי תיבול, לימונים טריים ושקדים, צלוי בתנור
רצועות קישואים דקיקות ופריכות, פסטה ארוכה, עלי נענע טריים, לימון ופילה ברמונדי קרוע לנתחים עסיסיים מעל - אצל הבלוגר וצלם האוכל גל זהבי כל המרכיבים חוברים יחד למנת קיץ קלילה ונפלאה
הטריק של הבלוגרית והבשלנית, רותם ליברזון, יבטיח לכם פילה דג עסיסי עם עור פריך במיוחד שיקבל אקסטרה קראנצ'יות בזכות תוספת של קראסט שברי פיסטוק מתובלים בסגנון פרסי
דג ברמונדי שלם שנצלה בתנור יחד עם כרישה וגרגרי חומוס ברוטב לימוני. מנת רושם חגיגית שדורשת מעט מאוד חומרי גלם ומינימום זמן הכנה
נתחים של פילה ברמונדי בשרני בטמפורה לצד איולי עשבי תיבול - פינוק זהוב ופריך שאהוב על ילדים ומבוגרים כאחד
בני זוג שטיילו לאורך חוף ברייטון מצאו שלד נדיר ומשונה ופנו לעזרת הציבור כדי לזהותו. אחרי מיליוני צפיות ומאות תגובות נגעלות, ייתכן שנמצאה התשובה לתעלומה
דייג הצליח לתעד דג "אתלט" שזינק מספר מטרים מעל המים וכמעט פגע ברחפן. הסרטון הזה גרם להתלהבות רבה, צפו בהתרחשות
רחלי קרוט מכינה עם אבי ביטון אצבעות שניצל דג זהובות ופריכות במיוחד בזכות תוספת קטנה, אך חשובה. ויש לה גם מתכון קל וטעים במיוחד לרוטב צ'ילי - מתוק ביתי שיילך איתן פשוט נהדר
גירסה ביתית ומושלמת של נועה לוי מקזינו סן רמו למנת הרחוב המפורסמת מאיסטנבול עם דגים טריים, ירקות וטוויסט קטן שמשדרג הכל
מנה קלה ומהירה להכנה של מיני פילה אמנון קריספי עם ירקות צבעוניים. הוסיפו קצת אורז ובוטנים מעל ויש לכם ארוחת צהריים מושלמת
לכבוד חגיגות העשור של מסעדת ג'מילה המרוקאית, ולקראת הסופ"ש פינק אותנו שף המסעדה במתכון לדג מרוקאי חריף עם פלפלים, עגבניות ושום. לא לשכוח חלה, כן?
השף ברק אהרוני והשפית ססיל לוי, ממסעדת אלנה, ממשיכים לעשות לנו סדר, והיום - מנת ביניים של דג ים לבן, מתובל בזעפרן, טעמי אניס עדינים ובצלצלי פנינה חגיגיים
השף ברק יחזקאלי הופך את סיר הדגים ברוטב חריימה שנשאר משבת לסינייה משגעת עם יוגורט וקוביות חלה שסופגות לתוכן את כל העושר הזה
מול גלי ים מתנפצים או סתם מול השקיעה מצאנו בנמל קיסר מנה כיפית שתעשה לכם הרבה שמח במיוחד אם תצרפו לידה כוס משקה
כאלו שפותחות שולחן עם מלא סלטים, או מסעדות מודרניות ויוקרתיות עם חומרי הגלם הטובים ביותר שיש לים שלנו להציע, ריכזנו עבורכם 8 מסעדות דגים נפלאות ברחבי הארץ, חלקן אולי שוחות נגד הזרם, אבל לגמרי שוות את הביקור שלכם
בעיר הבירה מצאנו את מנת הפינצ'וס המושלמת ליד הדרינק
הגאונות במנת הסביח טמונה בסך כל החלקים, הפשוטים לכאורה, שהופכים לכדי שלם עשיר וטעים במיוחד. עכשיו נסו לוותר על הפיתה ולהגיש אותה על צלחת יחד עם פילה דג מטוגן ותתכוננו להגדיר מחדש את המנה המופלאה, כי אתם הולכים להתאהב בה מחדש
פתרון מרשים, קליל ומהיר לאירוח - שיפודי יקיטורי של נתחי פילה אמנון זהובים ופריכים, עטופים בגמבות קלויות וצבעוניות. אלגנטי וטעים
בלי אורז, ירקות רטבים ושאר הפתעות, מסעדה יפנית נמדדת בסשימי שלה ובזו השכונתית מצאנו את מבוקשנו
קבלו מתכון שמקפיץ את הדג הביתי בכמה רמות, בזכות ציפוי קריספי שמקבל טיגון קל, מטבל פלפלים ירוקים חריף שנותן טוויסט מעניין בעלילה ותוספת של עגבניות בשום. משעמם לא יהיה לכם
השפית איילת לטוביץ' מביתא קפה חוזרת למטבח הפרסי מבית סבתה, עם סדרה של ערבים פרסיים במסעדה שלה. אחת המנות שתוגש שם היא דג ברוטב רימונים ופסטו טרגון ואנחנו קיבלנו את המתכון