ארוחה בקערה: אגדאשי סלמון עם אטריות ברוטב יפני טעים
כבר לא יודעים איך לחדש לילדים (או לעצמכם) עם ארוחת הצהריים? קבלו את השיחוק הבא
כבר לא יודעים איך לחדש לילדים (או לעצמכם) עם ארוחת הצהריים? קבלו את השיחוק הבא
הקערה הזאת היא לא רק פוטוגנית, היא גם דרך נפלאה ליצור ארוחה עשירה, צבעונית ובריאה, המתאימה במיוחד לקיץ הישראלי
משלוח שהיה צריך לחשוב עליו קודם, ומשלוח שהיה צריך לחשוב עליו הרבה קודם: טועמי "חדש על המדף" מתאבססים
הן יכולות בקלות להוות ארוחה שלמה ודורשות מינימום זמן עבודה במטבח. חמש מנות זריזות ומרעננות עם דג סלמון
עד שתגיעו לכאן בפעם הבאה מקומות חדשים בטח כבר ינסו את מזלם. כדאי להם לדבר קודם עם ארז
לראשונה, נכנס המותג סטארקיסט, הידוע בזכות שימורי הטונה הפופולאריים בישראל, לקטגוריה חדשה ומשיק ארוחות מוכנות לאכילה, הכוללות נתחי דג סלמון לצד פחמימה וירק. בימים הקרובים יעלה קמפיין השקה לסדרת המוצרים החדשה
לחץ דם גבוה מכונה "הרוצח השקט", ולא בכדי. על פי ההערכות הוא גורם למותם של מיליוני בני אדם בשנה ברחבי העולם. מחקר חדש מצא דרך טעימה להילחם בו
חגיגות 30 שנה לסלמון הנורבגי בישראל בסימן שנת שיא של ייצוא מנורבגיה לישראל ועלייה בביקוש של הישראלים לדג הטעים והמזין
לא מכבידה על הגוף, קלילה להכנה ויש בה הכל - כמה דקות עבודה, והיידה לתנור. ארוחה מושלמת גם סתם ביום חול
סלמון ואורז הם פתרון מושלם לארוחה זריזה, בעיקר כשהם מגיעים עם רוטב בטעמי אוממי. במקום לקנות טריאקי אורלי פלאי מכינה אותו בקלות בבית ומפחיתה את כמויות הסוכר משמעותית
בשיתוף סוגתדקלה חיון מלמדת אותנו להכין צ'ומאקי - הצורה הכי בסיסית ומוכרת של סושי - רול אורז, עטוף באצה המכיל בין 2 ל-3 מרכיבים. מתכון קל ופשוט, שכל אחד יכול להכין בבית
בשיתוף סוגתאחרי תקופה של מגורים במזרח הרחוק חולקת איתנו דקלה חיון מהבלוג "מכופפת מקלות" מתכונים למנות מקומיות מהמזרח, והפעם מנה קלה להכנה של אורז מתובל בטעמים יפניים עם סלמון וירקות. פשוט מכניסים את כל המרכיבים לסיר ואחרי 20 דקות מקבלים ארוחה מושלמת
בשיתוף סוגתלא בכל יום אנחנו מתרגשים מכריך. לא בכל יום אנחנו פוגשים את יוהן
שמים את כל הירקות והתבלינים בסיר, מניחים מעל את הסלמון ומכניסים לתנור - ההפתעה שתחכה לכם כשהסיר ייצא מהתנור, וואו
גם לכם לא מתחשק לצאת מהבית בערב הסילבסטר? הרווחתם: קבלו מתכון קליל וטעים במיוחד של השף אבי ביטון, שיהפוך את ערב השנה החדשה שלכם לחגיגה אמיתית
וואלה! אוכל בשיתוף יינות ביתןעיר עם הפרעת קשב ותשוקה מסורתית לרעש וזיקוקים מול דוכן אוכל פינתי ותיק. זה נגמר בערך כמו שאתם חושבים
אם אתם מחפשים מנת דג שתככב בשולחן - הגעתם למקום הנכון. ניקי ב מציעה לכם מתכון קליל, פשוט ובעיקר, ממש טעים, שמכינים בתנור תוך רבע שעה בלבד. ברגע שתפתחו את נייר הכסף של הסלמון, תדעו שניצחתם
וואלה! אוכל בשיתוף יינות ביתןאנחנו מודים שבהתחלה גם אנחנו היינו קצת סקפטיים, אבל זה עובד הרבה יותר טוב ממה שחשבנו
זאת הייתה, בפשטות, ארוחה שמלטפת לך את האגו - בריאה יחסית, קרירה יחסית ומאפשרת לך להמשיך את היום בלי להתלונן על היעדר תאי שינה. זאת לא שחיתות, זאת התנשאות
גלידוניות עם ערכים, חומוס צבעוני, פסטה שמצליחה להפתיע וכל הגבינות בארץ בערך: טועמי "חדש על המדף" לא התחשבו במצב
בא לכם פינוק לארוחת ערב בלי לעבוד קשה? צריכים לתקתק ארוחה לאורחים שהפתיעו? כשיש חומרי גלם טריים ומשובחים, לפעמים לא צריך יותר מ-10 דקות בשביל להכין מנה מרשימה. איך עושים את זה נכון? מסתבר שבקלות
בשיתוף מלח הארץמוכנים למשהו תוסס, טרי ומעט שונה? הנה פסטה עם דג נא, אפשר סלמון ואפשר גם טונה, שפשוט להכין וטעים לאכול
בשיתוף ברילהמי נחשב ל"מלך" המימי, איזה מהם הכי נוח לאכילה ומה צריך לבקש מהמוכר? דיברנו עם מישהו שיודע וחזרנו עם טיפים ומתכונים
הסוד לארוחת חג מוצלחת הוא התמהיל הנכון. בתפריט ערב פסח אל תוותרו על קציצות הפראסה האהובות, סלמון מהיר הכנה וקוצר מחמאות ושני קינוחים מפתיעים: מגזין שופרסל משדרג את ליל הסדר
בשיתוף שופרסלכוכבת הרשת מציגה מתכון פשוט ומצוין לסלמון, כזה שמתאים לכל ארוחה משפחתית מפנקת ולא רק אתם תעופו עליו, אלא גם הילדים
בשיתוף יטבתהרגע לפני ראש השנה, חג הדגים, מחקר מסין מצא כי דגי סלמון המיובאים למדינה נשאו עליהם את נגיף הקורונה. המחקר מצא 6 דגימות חיוביות מתוך 500 אלף, והדבר מעלה שאלות לגבי מזון כמקור הדבקה בנגיף
לקראת כל חג אנחנו ממלאים וגודשים את המקרר בהרבה יותר מצרכים ממה שנצליח לאכול, בתקופה הזאת במיוחד, אז בימים אלו של חול המועד פסח ולקראת חג שני הכנו עבורכם שלושה מתכונים עם עודפי הקניות שעשיתם
בשיתוף רמי לויויטמין D הוא אחד החשובים ביותר לגופנו, אבל עם החורף שהתנחל כאן באחרונה, רובנו לא מקבלים מספיק ממנו. הנה כל המאכלים שיעזרו לכם למלא את המצברים עד האביב
עידית נרקיס כ"ץ מלמדת אותנו להכין קופסת בנטו מהממת עם רכיבים בריאים ומזינים שהכי כיף לאכול בעבודה או בבה"ס
בשיתוף סוגתמחפשים דרכים טבעיות להבטיח שהילדים שלכם יהיו ממוקדים ורגועים יותר בבית הספר? שיפור התזונה זו דרך מצוינת לעשות את זה. כך תבנו את התפריט שיעזור לילדיכם להישאר מרוכזים לאורך כל שעות היום
בשיתוף מועצת החלבאולי הסיבה שהמילה שומן כל כך מפחידה אותנו היא העובדה שזה מתקשר לנו לעודף משקל. אבל, יש גם שומנים טובים שדווקא תורמים לבריאות הגוף, כל עוד אוכלים אותם במתינות*. הנה כמה מהם
הקערה הצבעונית שכבשה את העולם מגיעה אלינו, היא מזינה, יפה, טעימה בטירוף, ומורכבת מחמישה מרכיבים בלבד - ארוחת הקיץ האולטימטיבית
בשיתוף סוגתדג הסלמון הוא אחד מחומרי הגלם שבלי יותר מדי מאמץ או כישורים מיוחדים במטבח, אפשר ליצור ממנו ארוחה נהדרת ומרשימה, ממש כמו במסעדה. במתכון הזה השף רועי סופר, נותן לו טאץ' אסיאתי בזכות רוטב מיסו וסלט אטריות זכוכית מרענן
שלחנו את השף אבי ביטון, חובב סנדוויצ'ים מושבע, לחפש את הכריך הטוב ביותר לפי ההמלצות שלכם, והפעם - כריך הסלמון המסקרן של קפה יום טוב ותשכחו מגבינת השמנת המוכרת והנדושה
שמן עץ הזיתאם גם אתם עוד לא התאוששתם מאווירת החופש הגדול ואם גם לכם ארוחת החג ביום ראשון בערב באה קצת בהפתעה או הכחשה, יש לנו פתרון בזק שירים לכם ארוחה מפוארת במינימום מאמץ
שרונה מרקטלא חייבים תמיד להידבק למתכון הקלאסי והמשעמם של דג הסלמון. אבי ביטון מגיע לביסטרו גרינברג ומשיג את המתכון לסלמון ברוטב תאילנדי, שיכניס קצת טעם שונה לשולחן החג
שמן עץ הזיתבהמלצת הגולשים אבי ביטון הגיע למסעדת מנואל, איטלקיה קטנה וטעימה בפתח תקווה, וחזר עם מתכון לפסטה עם סלמון טרי שמצריכה בדיוק כמה דקות הכנה
נתחי סלמון עסיסיים וורודים בפנים עטופים ציפוי פריך וזהוב של פירורי לחם ופרמזן. ולא, אין צורך בטיגון אלא רק באפייה קצרה ופתאום החזרה לשגרה נראית ורודה הרבה יותר
הסלט הזה הוא רב מכר, אז אל תשכחו להכין כמות גדולה ממנו. בין אם תגישו אותו עם סלמון או טופו, מדובר במתכון מנצח של חן מאיר ממסעדת זה סושי
חוץ מבשר יש עוד הרבה מנות שחריכה על הגריל הופכת אותן למעדן כמו הסלמון הבשרני ואם עוד לא ניסיתם להעלות אותו על רשת המנגל, זה הזמן, כי מצפה לכם הפתעה טעימה במיוחד שמומלץ להגיש יחד עם סלט תפוחי אדמה מתובל בבצל ירוק צלוי
חגיגות הנובי גוד מתקרבות בצעדי ענק. כדי לפתוח את השנה החדשה ברגל ימין מגישה הבשלנית אורנה וולך את תפריט הפינגר פוד הרוסי האולטימטיבי לאירוח: דג ב'מעיל פרווה', בליני עם סלמון ואיקרא, ונשנושי תפוח אדמה עם דג מלוח
מסעדת גורדוס שמפורסמות במנות מוגזמות ומילקשייקים מושחתים מארחת את אבי ביטון, למנה משוגעת של המבורגר. בהשראתו, הוא מכין קציצות סלמון ביתיות
אחת ממנות החג המסורתיות עם טוויסט מפתיע פריך, עשיר ומתקתק במיוחד. את המנה הזו האורחים לא ישכחו כל כך מהר
בראש השנה הולכים על בטוח עם מנת דגים מנצחת: סלמון אפוי בתנור שלשנה מתוקה משתדך אליו רוטב לימון ודבש
אוגוסט אוטוטו נגמר וזה הזמן לרענן את רפרטואר הכריכים שלכם: מיוון, דרך ניו יורק ועד איטליה, קבלו 3 סנדביצ'ים עם גבינות שמנת שיתנו לילדים סיבה טובה לחזור ללימודים
מחפשים לשדרג קצת את הדג שלכם? אבי ביטון משדך לדג הסלמון הסטנדרטי רוטב אסיאתי של קרמל מיסו שמרים את המנה לגבהים חדשים
כשחם, החוכמה היא לבלות כמה שפחות זמן במטבח, אבל להמשיך לאכול טוב. השף אבי ביטון עושה זאת עם ארוחה מנצחת של סלמון צרוב וסלט אטריות שעועית שמכינים ב-10 דקות
2 קילו מלח גס שעוטפים את דג הסלמון במהלך האפייה הופכים אותו לרך ועסיסי מאין כמוהו. אבי ביטון מעניק לכם את פטנט השנה לדג הכי אהוב בתנור
את הרוטב האהוב והמוכר של הרוסטביף משדך הפעם אבי ביטון דווקא לנתח הסלמון, ומבשל רוסטפיש עסיסי שכל אחד יכול להכין בבית
בגרסה האלג'יראית והחריפה הדג המוכר והאהוב מקבל טעמים אחרים לחלוטין. המאסטר שף אבי לוי מציג: דג הסלמון כפי שטרם הכרתם