חוויה יפנית קטנה בלב רחוב הארבעה
כבר 7 שנים שמסעדת "אובן קובן" מביאה את הטעמים הכי מיוחדים ואותנטים של המטבח היפני אל הסועדים של העיר תל אביב ומי שמבקרים בה. קפצנו לבקר וחזרנו מאוהבים באווירת המזרח הרחוק
בשיתוף אובן קובןכבר 7 שנים שמסעדת "אובן קובן" מביאה את הטעמים הכי מיוחדים ואותנטים של המטבח היפני אל הסועדים של העיר תל אביב ומי שמבקרים בה. קפצנו לבקר וחזרנו מאוהבים באווירת המזרח הרחוק
בשיתוף אובן קובןמחמוד וחאמד הם שני אחים מיפו העתיקה שמייצרים אוכל אסייתי מודרני מגוון שמגיע עם שירות אישי לכל לקוח ושלל טעמים שמגיעים מקצה העולם - אל לב שוק הפשפשים ההומה, מה שמייצר אווירה המשלב ישן וחדש שלא מוצאים באף מקום אחר
בשיתוף יוקוזונההשף יאמה סאן החל את דרכו בניו יורק, התאהב בישראלית והגיע ארצה. כאן הוא הפך במהרה למקצוען, שמייצר אוכל יפני אותו אפשר להשוות רק ליצירות אומנות. רוצים לטעום בעצמכם? נסו את TYO, כולל תפריט המשלוחים המיוחד לתקופה זו
מסעדת TYOנסיעה לצפון אף פעם לא שלמה בלי קפיצה לסושי או מנה אסיאתית אחרת בג'אפן ג'אפן בטבריה
בשיתוף ג'אפן ג'אפןבמטבח הישראלי הוא פחות בשימוש, אבל לפי המחקר הזה - כדאי לנו לשנות את זה. חוקרים בדקו למה יפנים חיים יותר שנים, ומצאו את התשובה בקערת מרק
חולמים לטוס לארץ השמש העולה? עד שזה יקרה תסתפקו בלהגיע לפסטיבל יפן שיתקיים בתל אביב בסוף השבוע הקרוב וחוץ מאוריגמי ואייקידו, תוכלו לטעום שם המון מאכלים יפניים ואם תרצו גם ילמדו אתכם איך להכין אותם
מרק מיסו יפני דורש בסך הכל כמה דקות הכנה, כל שצריך לעשות הוא לבקר בחנות המתמחה במוצרים מהמזרח הרחוק ולהתחיל במלאכה
המהפך של מסעדת שמונה העממית למזללת שיפודים יפנית שנקראת האצ'י סיקרן את מועדון ארוחת הצהריים. האם המקום בלב לבה של תל אביב הצליח להמציא את פורמט אוכל הרחוב היפני מחדש?
אלכסנדר כהן ו"יאקימונו" שלו מנחילים לישראל את התרבות היפנית דרך האוכל. יצאנו איתו לסיבוב בתל אביב ב-Lexus LS500 החדשה, כדי להבין איך פרפקציוניזם, תשוקה לטכנולוגיה מתקדמת ומגע יד אדם משפיעים לאט לאט גם על התרבות הישראלית. צפו
ביום בהיר אחד מסעדה שהגישה פסטות ובשרים החליטה להפוך למסעדה יפנית. מה עומד מאחורי המייקאובר של מסעדת שמונה בתל אביב?
חדשות טובות לתושבי נתניה, בקרוב תיפתח במלון ווסט החדש בעיר מסעדה אסיאתית מושקעת ורחבת ידיים בשם ני-שי. בתפריט: סושי, מוקפץ, מיני כיסונים כמו גיוזה ומנות על גריל רובוטה יפני
בחורף הזה הופכים את קערת מרק העוף המחממת לראמן יפני מפנק שכולל חזה עוף טרי, אטריות והרבה תבלינים אסיאתיים. המנה האולטימטיבית ליום גשום
בשיתוף עוף טובעזבו אתכם מראמן וסושי - אחד הטרנדים החזקים בעולם הוא בכלל מוצ'י. כדורי האורז הדביקים האלה מעסיקים מאוד את היפנים בשבוע האחרון והסיבה לכך היא שהם שלחו לא מעט אנשים לבתי החולים
מבול של המבורגרים עסיסיים וגלידריות מושחתות מחד, קערות צ'יה צבעוניות ואוכל טבעוני מאידך, ואיך אפשר בלי חדי קרן בתוך וופל. 10 התופעות הכי דומיננטיות של שנת 2017 בתחום הקולינריה
גם אם לא קניתם עדיין כרטיסים לטוקיו הגיע הזמן ללמוד את המילה איזקאיה, שמשמעותה בר יפני עם מנות קטנות ואלכוהול. השבוע נפתחו בתל אביב שתי מסעדות חדשות בז'אנר שמייצגות את המטבח היפני בגאווה
במסעדה היפנית החדשה שנפתחה בירושלים, JLM, יש הרבה יותר מסושי. כאן השף יענקלה תורג'מן יציע לירושלמים גם שיפודי יקיטורי, לחמניות מאודות, ספרינג רולס ועוד מבחר מנות מארץ השמש העולה
יום הסושי הבינלאומי הוא סיבה מצוינת לבדוק, מהי מסעדת הסושי הטובה ביותר בארץ? הצביעו והשפיעו
לאנשים רבים יש תאווה בלתי פוסקת לאוכל יפני, אבל לפני שרצים למסעדות, אפשר לייצר את "קערת הבודהה", שמכילה ארוחה שלמה. חגי לפלר עם מתכון למנה ייחודית ועשירה, שעונה על כל הצרכים
הסלמון, הדג שאנחנו הישראלים הכי אוהבים, נוטה לפעמים להתייבש יתר על המידה בגלל טיפול לא נכון. מאסטר הסושי יאמה סאן ממסעדת אממה היפנית ברחוב הברזל בתל אביב עם טריק יפני למנת סלמון עסיסית במיוחד
המתכון הבא יוכיח לכם שבאמת אין מה לפחד מדגים. חמישה מרכיבים, עשר דקות, ויש לכם מנת דג קלילה שמתאימה למזג האוויר הנוכחי ולכל אירוח
למה הן צצות אחרי הגשם, האם לאכול אותן חיות או מבושלות וגם - לשטוף או לא? מומחית למטבח היפני מציידת אתכם בכל המידע על פטריות, מסבירה על החיבור למטבח המסורתי ביפן ויש גם מתכון למרק אודון
האם היפנים מופרעים עד כדי כך שיהפכו את קופסאת הלאנץ' בוקס המפורסמת שלהם- ה"בנטו" ,ללאנץ' וואטץ'- ארוחת צהריים ארוזה בתוך שעון?
המטבח היפני כבש אותנו תחילה עם הסושי ועכשיו עם קערות הראמן הענקיות מלאות הטעמים, ויש לו עוד הרבה מה להציע. השף ציון ברנץ ממסעדת אובן קובן ממליץ על המקומות הכי שווים לאכול בהם בעיר הכי מסקרנת בעולם
אטריות ראמן בעבודת יד וחומרי גלם טריים על טהרת המטבח היפני. מסעדת BOAZU החדשה של בועז צאירי מציעה מנות טבעוניות, לא לטבעונים בלבד
אוכל יפני הוא לא רק סושי. שף קוסקה רז לרשת "ג'פניקה" מלמד איך להכין מוקפץ טבעוני קליל ומהיר, כזה שמתאים לשיא הקיץ ושהגוף מסוגל להמשיך לתפקד אחריו
לאובן קובן לא תגיעו כדי לחגוג אירוע אבל לזלילת צהריים נחמדת או בילוי לילי היא מספקת את הסחורה בהצלחה רבה. אבי אפרתי טועם אוכל יפני פשוט, טרי וראוי בתמחור הגיוני
אם נמאס לכם מסושי וסלט אצות - אתם חייבים לבקר באובן קובן: מסעדת אוכל רחוב יפני חדשה ומדוברת שנפתחה בתל אביב, ומציעה מנות טעימות ומשביעות, במחירים ידידותיים
עולם הקולינריה איבד בשבוע שעבר את אחד מחלוצי המטבח היפני בישראל, שנחשב לאגדה בקרב סועדים ומסעדנים. במלאות שבוע למותו, פרידה מאבי כהן מיאקימונו, "המשוגע היהודי שרוצה ללמד את העולם מה זה סושי"
מה שהתחיל כשיטה יפנית לשימור דגים לפני אלף שנה, תפס תאוצה כטרנד כלל עולמי שכאן להשאר. איך הפך הסושי מאוכל איכרים למנה לאניני טעם, ומה זמן ההכשרה שצריך לעבור עד שמרשים לשף המתלמד לגעת בסושי?
בסוף החודש תפתח בתל אביב ניני האצי, מסעדה יפנית חדשה, שתציע מבחר סושי, סשימי, קונוסים ומבחר מנות אסייתיות נוספות במתכונת כשרה
מה גורם לכל המי ומי מתעשיית האוכל ומשגרירות יפן להתקבץ יחד במסעדת יאקימונו? הצצה לארוחה מפוארת עם חומרי גלם נדירים לרגל שבוע האוכל היפני
כמה יפניות איכותיות באמת אתם מכירים בישראל? אבי אפרתי אכל במינאטו הכשרה בהרצליה, התרשם מהדיוק, המיומנות והעידון, והוא ממליץ בחום להוסיף אותה לרשימת המצוינות
מסעדה יפנית כשרה נפתחה בתל אביב. כאן לא תמצאו שרימפס אלא פאד תאי עוף ומגוון מאקי זול
יושי היא הפתעה מרעננת: היא קטנה אך בעלת חלל פנימי מעוצב - ומציעה עסקית מגוונת ומוקפדת במחיר מצוין
מחוץ לבועה התל אביבית, ואפילו לא במרכז יבנה, התמקמה לה מסעדת סושי חדשה שנותנת פתרון להייטקיסטים
למרות שמדובר בשני אנשים שחוטפים נקע בלשון כל פעם שהם צריכים להגיד מילה טובה, האחים הדס חושבים ש"סושי סמבה" שיחקה אותה
סושי לא ממש בא בחשבון לרווק שאוכל לבד. צבי טריגר עושה וריאציה עם המטבח היפני עם סלט תרד בטחינה, שומשום וסויה
יוסי חולו, שהקים את סושי בר בזל, חוזר בגדול לעסקי הדגים הנאים עם סושי יושי החדשה שפתח בתל אביב