אישה סבלה מהזיות במשך חודשים אחרי שאכלה סושי מקולקל
אישה בת 34 סבלה מסימפטומים קשים מאוד והובהלה מספר פעמים לבית החולים בגלל התקפים ופרכוסים - לפני שהרופאים גילו שהסיבה לכך היא תולעים שחיו במעיים שלה בעקבות אכילת סושי שעמד במשך 5 ימים במקרר שלה
אישה בת 34 סבלה מסימפטומים קשים מאוד והובהלה מספר פעמים לבית החולים בגלל התקפים ופרכוסים - לפני שהרופאים גילו שהסיבה לכך היא תולעים שחיו במעיים שלה בעקבות אכילת סושי שעמד במשך 5 ימים במקרר שלה
צו הפסקה מנהלי הוצא לסניף של רשת "אושי אושי" בחדרה: "נמצא מזון שאינו ראוי למאכל אדם ומזון פג תוקף, הציוד מלוכלך, תזרים העבודה בעסק לקוי"
זה לא מזל, לא מקריות ובטח לא יד האלוהים, רק רעיון מוצלח וביצוע מוצלח עוד יותר, שמפרק את שדרות רוטשילד בת"א
המשלוחים של "ג'ירף" מסתובבים ברחבי הארץ כבר כל כך הרבה זמן, עד שכמעט לא שמנו לב שמשהו מאוד משמעותי השתנה בהם
אחד המוסדות הוותיקים ביותר בעיר הסתכל לקורונה בעיניים, והחליט דווקא להתרחב. התוצאה היא סושי מהודק וקרייב משלוחים חדש
מסע קולינרי חובק יבשות, צלחות ונצחונות הוביל את יאמא סאן מקאגושימה לתל אביב. עכשיו הגיע הזמן להפסיק להסתכל עליו בעין מאשימה
למעלה מ-23 שנה פועלת המסעדה האסיאתית "סושי בר בזל פרישמן 20" בלב תל אביב ובהצלחה גדולה, "לקוח שמגיע אלינו לראשונה, הופך ללקוח קבוע". הטעמים, המגוון, ההקפדה, הדיוק, המרכיבים האיכותיים והתפריט המתעדכן לפי רצון הלקוחות - משאירים טעם של עוד ועוד
בשיתוף סושי בר בזל פרישמןכשחומרי הגלם טריים, שיטת ההכנה מדויקת, והאווירה היא כזו שעושה חשק לחזור יום אחר יום - אתה יודע שיש לך מתכון מנצח. הכירו את "טארו סושי ווק בוטיק", גלגולו של הסושי בר המפורסם מהסינמה סיטי!
בשיתוף טארו סושי ווק בוטיקגבעתיים מתפתחת בעוצמה מבחינת מקומות בילוי חדשים. בתי קפה, מסעדות, ברים - הכל קורה שם. מעל כולם יש סושייה שכבשה את העיר. יצאנו לטעום וחזרנו מאוהבים. הסיפור של NEO
בשיתוף NEOבזכות הקורונה: השף ירון בן חמו מלהטט כבר שנים בעולמות האוכל והמסעדנות, עכשיו הוא משיק את הבייבי שלו - מסעדת טורו סושי הכשרה באשדוד עם בר אינטימי, תפריט מדויק וקלאסי בנגיעות ים תיכוניות והמון אהבה וחיבור לקהל המקומי. ראיון על הגשמת חלום
כתבה פרסומיתבשבועות האחרונים מתפתחת לה מהפכה של ממש בכפר הדרוזי ג'וליס. אם עד היום חשבתם כי תמצאו שם מאכלים של המטבח הדרוזי המהולל בלבד, יש מי שהחליטו לשנות את פני התמונה וכיום תושבי הסביבה ומי שמגיעים לבקר באזור מכל רחבי הארץ יכולים ליהנות מסושיה מופלאה
בשיתוף סושינושהישראלים אימצו כבר מזמן את הסושי היפני והסושיות נפתחות ברחבי הארץ כמו פטריות אחרי הגשם. דור שואשי ושחר משה מביאים סושי פרמיום במחירים שווים לכל כיס
בשיתוף Soashiרוצים להפתיע אוהבי סושי ליום ההולדת או בחג האהבה? את עוגת הסושי המרהיבה של אורטל הם לא יישכחו במהרה
בשיתוף עוגות הסושי של אורטלהתקופה המשונה הזאת, שבה כולנו הסתגרנו בבתים, וחלקנו עדיין מסתגרים, הובילה לא מעט בשלנים ויצרנים קטנים להציע את מרכולתם בייצור עצמי ובשיווק עצמי, עד אלינו הביתה. עידן חדש וטעים של יזמות קולינרית, הנה טעימה של 5 כאלה - המשך יבוא
זמן קצר לאחר שנשנשה סשימי, הגיעה צעירה מטוקיו לבית החולים עם תלונה על דגדוג בגרון. כמה דקות אחר כך הרופאים שלפו תולעת טפילית באורך של כמעט 4 ס"מ מהשקד השמאלי שלה
ריזוטו פטריות מבית היוצר של השף שאול בן אדרת, כריך סינטה מיושנת של NG וקומבינציית סושי של הסושי מאסטר יאמה-סן ממסעדת קיטו קאטו, הן רק חלק מהמנות שממתינות לכם בפסטיבל טעם IL שייערך בין ה-28 ביוני ל-4 ביולי
בשיתוף zap restלרגל חודש הגאווה רשת 'ג'פניקה' יוצאת במיזם חברתי בשיתוף ארגון "איגי", ותציג תפריט ספיישל שחלק מהכנסותיו יוקדשו למען ארגון "איגי", הפועל למען נוער וצעירים להט"בים בשלבי גיבוש הזהות המינית והמגדרית
נוף לים, שני תפריטים, האחד של סושי איכותי, השני עכשווי, מעודכן ומתאים לכל המשפחה. תכירו את 4SEA, המסעדה שלא נכנעה לקורונה והמציאה את עצמה מחדש
פוסט-קורונה (לפחות בינתיים), פוסט-שבועות, הגיע הזמן לחזור לשגרה ולהחזיר גם את התזונה לשפיות. בוקר, צהריים או ערב - ארוחות בקערה אחת שתסדר אתכם
כמעט בלי שהרגשנו, הסושי הביס את רוב המתחרים ובימים אלה מערער אפילו את מעמדו של מגש הפיצה כאלוף המשלוחים. קבלו שישה מקומות עם סושי חלומי שאתם עדיין לא מכירים ונראה שהגיע הזמן
בשיתוף zap restסושי בר בזל היא מוסד תל אביבי ידוע כבר מעל 20 שנה - גם בביתה שבפרישמן. מגפת הקורונה אמנם עיכבה את תוכניות ההתרחבות אבל לא עצרה את השירות ללקוחות
בשיתוף סושי בר בזלאם בא לכם להיזכר באוכל יפני מוקפד ורהוט, עשוי מחומרי גלם טריים, שגם מתומחר בהגינות רבה וגם מיומן במלאכת המשלוחים - אונאמי זה ה-מקום להזמין ממנו בימים אלו
אין ספק שאימצנו פה בחום את הסושי שנולד בכלל ביפן עד כדי שהוא הפך לאחד המאכלים הפופולריים והאהובים בארץ. בין אם מדובר במנות סושי אותנטיות ובין אם בפרשנות מקומית - יש לנו פריחה של סושיות חדשות וישנות גם יחד. הנה מקבץ ניוז סושי שכל חובב הז'אנר חייב להכיר
בשיתוף zap restישראליות, כמו יווניות, אוהבות אוכל שמגיע מהים. במיוחד אם הוא מגיע מאהבה כמו זה שבמסעודה, בקפה קוקו ובסושי זושי התל אביביות החדשות והמבטיחות
בשיתוף מגזינהאיך אנחנו יודעים? ביקרנו בסושייה "בלאק אנד וויט" במרכז העיר ונחשפנו לקונספט חדשני: ארוחה מצויינת במחיר נוח יש צדיק בישראל
בשיתוף בלאק אנד ווייטלאוהדים שמגיעים לבלומפילד סוף סוף יש מה לאכול לפני או אחרי המשחק, תפריט קדירות חדש בצפון ת"א, פסטיבל מרקים באשדוד, אתגר מיוחד לאנשים שאוהבים חריף באמת, ובראנץ' עכואי חדש שמוגש כל ימות השבוע. פותחים שבוע קרררר
גבעתיים, מי שנחשבה במשך שנים השכנה המנומנמת של תל אביב, הצליחה למחוק את התדמית הזאת בשנים האחרונות עם סצנת ברים מפותחת, כעת היא מתחילה ליישר קו גם מבחינה קולינרית עם מסעדה אסיאתית חדשה, פיצרית בוטיק ומבשלת בירה עם תפריט אוכל מגניב
אכלנו בהמון סושיות, רובן סטנדרטיות. בהמלצת חברי מערכת "המומחים" הגענו לסושייה "מיו-סושי בר" בגדרה וקבלנו את המזרח הרחוק בדיוק ובחדות ישראלית. המפיקות שלנו השתוללו משמחה
בשיתוף מיו סושי בראחרי חמישה סניפים בוורשה ועוד אחד בלונדון רשת סושי זושי היוקרתית עושה עלייה לישראל, עם סניף ראשון בתל אביב בהשקעה של מיליוני שקלים וטבחים שעברו הכשרה ביפן, הנה כל הפרטים
אחד הטרנדים הקולינרים המרכזיים בישראל כבר למעלה מעשור הוא הסושי. מאכל יפני אשר מורכב מאורז בחומץ ומשלב בתוכו או מעליו מרכיבים שהופכים אותו למעדן של ממש
בשיתוף וויט סושי ברבעיר בה יש יותר סושיות בינוניות מחול על שפת הים, דווקא ניני האצ'י מתגברת על מגבלת הכשרות ומציעה חוויה יפנית לא רעה בכלל
רחוב דיזנגוף מתחדש עם קיטו קאטו, איזאקיה חדשה עם כל הדברים שאנחנו אוהבים מיפן כמו סושי, ראמן ומה שביניהם, הנה כל הפרטים
לא בנינו על מקוריות וייחוד במסעדת טאטאמי החדשה ברמת אביב, גם לא על נאמנות ממשית למקור, רק קיווינו שלא יירדו שם נמוך מידי בחנופה לטעם הקהל המקומי, האם זה יותר מדי לבקש?
יום הסושי הבינלאומי הוא מבחינתנו רק תירוץ לענות על השאלה הנצחית - איפה אוכלים סושי טוב באמת? יש לנו תשובה, או יותר נכון - 14 כאלה, הכינו את הצ'ופסטיקס
צ'ימיצ'נגה חוזרת לחיים בכל יום ראשון של חודשי הקיץ, שוק אוכל עולם האהוב חוגג 3 שנים עם המון חידושים והפתעות, מל ומישל חוגגים 13, OPA מתחדשת בתפריט קיץ פירותי, סוהו משיקה מנות הודיות, וחגיגות יום הסושי במסעדות, ריכזנו לכם את כל מה שחם וטעים במקום אחד
ארוחת Eatwith בלתי נשכחת, הסושי החיפאי שהוא בגדר ביקור חובה והמנה התל אביבית שחוגגת את האביב במלוא הדרו. הנה 3 מנות שעשו לנו את השבוע קצת יותר טעים
פסח נגמר, האביב כבר כאן וזה הזמן להתעדכן בכל החדשות הקולינריות החמות, אז מה ואיפה נאכל השבוע? יש לנו את כל התשובות
סושי-בר בזל, אחד המקומות הראשונים בתל אביב שהציעו את המאכל שהפך לחלק מהתפריט הקבוע של הרחוב הישראלי, מכניס אותנו לסודות הפנימיים של הרול, מגלה לנו על החידושים הצפויים במקום ומספק לנו על הדרך כמה טיפים להכנת סושי בבית
כתבה פרסומיתהמסעדה שתגיש לכם את מנת הסיגר של ביבי, או המבורגנץ, הבר שמגיש קוקטיילים של סתיו שפיר ומירי רגב, המסעדה שתחלק רול סושי במתנה למי שיילך להצביע ועוד מבחר של עסקיות, דילים והפתעות ליום הבחירות. החגיגה לדמוקרטיה מעולם לא הייתה טעימה יותר
לזוכה האחרון של מאסטר שף יש מסעדת סושי חדשה וכשרה, בפרונטו חוגגים השבוע עם יינות בורגון ומנות ספיישל, מסעדת המקדש חוגגת שנה וגם 206 מתחדשת. פותחים שבוע ראשון של אפריל
דיינינגס משיקים עסקית סופ"ש מפתה, הדליקטסן מתרחבים לסניפים חדשים, החמוציאדה הישראלית יוצאת לדרך ובראנץ' על טהרת הבורקס. פותחים שבוע של חזרה לשגרה, בלי תחפושות אבל עם הרבה אוכל טוב
צ'יקטי חוגגת 5 שנים טעימות, השפית דליה אלחדף ממסעדת טוטומה חוזרת לפופ-אפ של שני ערבים, במסעדת חדר האוכל משיקים עסקית ערב משתלמת במיוחד, בושוויק מצטרפים לטרנד הבראנצ'ים הלוהט, ועוד המון חדשות חמות וטעימות
ביא פאן של יובל בן נריה משיקים ערבי סושי חדשים, במתחם גרינברג חוגגים את שבוע וונציה, יורם ניצן מארח במסעדה החדשה שלו שף מפורסם והבראנץ' הכי שיכור בעיר עושה קאמבק מרגש. פותחים שבוע טעים במיוחד
זה הזמן לגוון את העצירה הקבועה למנת חומוס בדרך לירושלים עם מנות לא שגרתיות בנוף הררי שמלאות בטעמים דווקא מהמטבח האסיאתי
בשיתוף Carlsberg IBBLנתניה מתחדשת במסעדת סושי חדשה וכשרה, שחוץ מהרולים שהתרגלתם כבר לראות בכל מקום, תמצאו גם מנות וחומרי גלם ים תיכוניים ועוד שלל הפתעות, ואם תמשיכו עוד צפונה בכביש 4 תמצאו עוד סושיה חדשה ומגניבה בפרדס חנה
סושי טרי, איכותי ומקצועי זה דבר שלא קל למצוא בארץ, אבל ב-TYO תוכלו למצוא את האוכל היפני שתמיד חלמתם עליו, שעובר תחת ידיו של המאסטר יאמה סאן, באווירת בילוי מהממת על הבר
בשיתוף Carlsberg IBBLגם לכם נמאס להזמין אוכל מאותם חמישה מקומות כל הזמן? לא עוד! אפליקציית משלוחים חדשה, שפותחה בהלסינקי והושקה השבוע בת"א, הולכת לשנות לכם את החיים, בזכות שירות מעולה ונוח, ומבחר מדהים של מסעדות להזמין מהן, וכן - יש משלוחים מהוויטרינה
בקפה נורדוי סוף סוף פותחים דלתות גם לארוחות בוקר, בקיוטו יחנכו את הילדים שלכם עם סושי בחינם, אוראל קמחי מארח בפופינה וגם חיים טיבי בערב מיוחד עם שפים אורחים. פותחים שבוע טעים במיוחד
בערך אחת לשבוע מתקבלת אצלנו בוואטסאפ השאלה "מה יש לאכול בזכרון?" אז הנה התשובה המלאה: תשעה מקומות מומלצים לזלילה בזכרון יעקב היפה, וגם בבנימינה השכנה
אחת האהבות הגדולות שלנו היא סושי, אבל לצערנו זה לא תמיד מתאים ללאנץ' מחוץ למשרד, כמשהו לחטוף באמצע היום. וגם, התחשק לנו לחדש. אל הלכנו לאכול סושי בלאפה