הכניסה לגאיג'ין מהחפירות של ת"א. היציאה לסמטה צדדית בטוקיו
אוטוסטרדה מהירה של עולם חדש, עם גבולות פתוחים ודמיונות שפעם יכלנו לדמיין כאן
אוטוסטרדה מהירה של עולם חדש, עם גבולות פתוחים ודמיונות שפעם יכלנו לדמיין כאן
בית כבר יש, עכשיו דרוש דרכון
הצדעות, קריצות והרבה מאוד שמחות: החדשות הטעימות של ישראל
אופציה ראויה בהחלט בצד הרגוע של תל אביב
אפי אלאלוף הצליח לשבור את הגלים. אתם רק צריכים לעמוד על החוף
מזרח רחוק עם מידל איסט, באותה קערה טעימה
קסם על הימה, לא פחות
רשת הסושי והדלי היפני משיקה את הסניף הרביעי של הרשת בכיכר דיזינגוף בתל אביב: "המטרה שלנו היא להנגיש את הסושי האיכותי שלנו לכמה שיותר אנשים"
הכול השתנה, אבל כל מה שחשוב נשאר
בלי רומנטיקה או אינטימיות, עם איש מקצוע במטבח
מה הקהל רוצה, מה הקהל לא רוצה, וההבדל המצוין ביניהם
החושים התעוררו, הנשק הסודי הופעל, הגיע הזמן לחזור
וכן, אפשר לבוא לטייק-אווי עם הסירה
להריוניות ולחובבות הסושי, לטבעונים ולכל מי שאוהב את המטבח היפני. מתכון פשוט וקל להכנה של רול סושי טבעוני וטעים
על פי האישום, ניר עזרא, אסיר משוחרר שמתגורר סמוך לירושלים, הונה זייף מסמכים והונה כספים מביטוח לאומי, מצלם אירועים שהעסיק אותו ומקורבנות תמימים שאת פרטי כרטיס האשראי השיג לאחר שהודלפו לקבוצות טלגרם. עם ההון הגנוב רכש מוצרי סלולר וארוחות סושי באופן קבוע
לכמה רגעים טובים ונדירים, דלת הזכוכית מצליחה להותיר את החדשות בחוץ, והמציאות שבפנים זולגת קצת אחרת. מה צריך יותר מזה עכשיו?
כשאתם אוכלים סושי כדאי שלא תשכחו לאכול את הווסאבי ליד כי הוא יכול לעשות נפלאות למוח שלכם. זה מה שאומר מחקר חדש
ג'ולין בשארה הלון מישוב עספיא הלכה לעולמה לאחר שאכלה סושי בביתה. הילדה פונתה לבית החולים כרמל שבחיפה במצב אנוש, שם נקבע מותה. בית החולים חשד תחילה כי מדובר באלרגיה חריפה, אבל קבע לבסוף כי הילדה מתה מדום לב. סבלה ממחלת לב, הייתה ילדה חכמה וגיבורה"
סושי קליל ומלא בטעמים אסיאתיים, שאפילו לא תצטרכו להתאמץ ולגלגל - המנה הזו היא ללא ספק המרענן הרשמי של העונ ההחמה
גם אלה שטרם הזמינו טיסה ליפן יוכלו להנות מהקולינריה ומהסדר והארגון המופתיים שכה מאפיינים את ארץ השמש העולה ברחובות, שם ממוקם בר האוכל KIM KOI שעוצב בהשראת דגי הקוי ועונה על שלל היבטים, אסתטיים וארגונומיים כאחד
מיכל לוי אלחלל לוקחת את טכניקת הגלגול של הסושי ומשלבת אטריות אורז שהופכות את המלאכה לפשוטה יותר
טליה לוין נמלטה משכונת מגוריה שהפכה למתחם פינוי בינוי, ללילה במלון עם נוף לים ומצאה סושי בר כשר עם תפריט יין נהדר
אחד הרחובות הכי מוכרים לך מתחיל בתל אביב ונגמר בטוקיו. רק ללילה אחד, אבל איזה לילה
כי יש ימים שווים יותר על לוח השנה
מותג בירה יפני חבר למיתולוגית סושי מקומית, לסדרה של שלושה ערבים חד-פעמיים. האם היא מצדיקה את שמה המחייב? בדקנו
חגיגות יום הולדת, ארוחות שמחות והרבה לב על הצלחת: החדשות הטעימות של ישראל
בירה, סושי, טפאס, וויסקי ויין. אסנת גואטה עם כל מה שאתם צריכים לאכול ולשתות עד מוצאי שבת. צאו לדרך
זו ארוחת סושי בקערה אחת מטריפה ומעוצבת שתכינו בעצמכם לבד בבית, בואו ללמוד איך מכינים פוקי בול צעד אחר צעד
גם מרשימים את האורחים, וגם מנה שילדים ובני נוער יתחברו אליה בגלל הטעם המתקתק, מה עוד נבקש?
קחו שמיכה משובצת ושקיות נייר חומות, פתחו חלון פסטורלי, ודמיינו שהרמתם פיקניק במקום הכי ירוק בעיר
משקאות מפנקים, מארזים מפנקים, פירות מפנקים: טועמי "חדש על המדף" כמעט התקלקלו
הרבה בשר, הרבה מאוד סושי וגם ארוחה חדשה מהידיים של אביב משה: החדשות הטעימות של ישראל
יעד חדש ומסקרן בירושלים, פסטיבל חנוכה שעושה גם חג מולד ולפחות שני תפריטים חדשים שהכניסו אותנו ישר לאוטו
דמיינו קרב מזלגות סוער, ישר מהקופסה, שמשכיח בסוף היום כל מה שצריך לשכוח
התפריט דורש ריטאלין והקונספט כולו דורש כתוביות, אבל הכול נשכח כשהאוכל מגיע
מתוך עולמות שבורים: המסעדן משה דייב הוא לא רק הבעלים של טוקיו סושי בר הוא גם הנער שנגד כל הסיכויים פתח 2 מסעדות, והיום חולם להציל את בני נוער מהרחוב, מהפשע ומהבריחה
לפעמים לא צריך לבקש יותר מדי, אם רוצים באמצע הקיץ לטעום קצת מהכל, עולים לירושלים. כך מסכמים ארבע שעות של רכבת קלה, העיר העתיקה, פתק בכותל וסושי, ערב ירושלמי ספונטני בקיץ
השף עם האנרגיות הכי גבוהות בשוק הפשפשים קם כל בוקר עם מטרה אחת בלבד, ובדרך מנסה לרמות את מרפי עם מנחוס הפוך
מי אמר שחייבים לדעת לגלגל? קבלו טריק גאוני ל"חיתוכיות" סושי, הגשה מהממת במינימום מאמץ
ככה זה במבנה שיכול בקלות להעביר הדרכות על כימיה ומולקולריה, ויכול באותה קלות לקיים סמינר על דייטים ראשונים
בואו נעצור את הכול לשנייה ונדבר על מאכל יפני ייחודי שרבים מאתנו אוהבים: הסושי. הוא אמנם מגיע ברולים קטנים, אבל מצליח בהחלט לגרות את בלוטות הטעם שלנו
אוהבים סושי אבל חוששים להכין בבית? יש לנו בשבילכם את המתכון המושלם, עם מלית של ספייסי טונה, ואצות שאפילו לא תצטרכו לגלגל, תקבלו סנדוויצ'וני סושי מלאים בסטייל, שאפשר לארוז ולקחת לעבודה או לבי"ס, ואפשר להגיש כארוחת ערב מפנקת
הם נהדרים לארוז ולקחת לארוחת צהריים בעבודה ואתם עומדים לגלות שגם הילדים שלכם ישמחו מאוד לקחת אותם לבית הספר בתור כריך. דקלה חיון מלמדת להכין אוניגירי - משולשי אורז במילוי סלט טונה כמו ביפן
פוסט-שבועות, פוסט-חורף, פוסט-קורונה (לפחות בינתיים), הגיע הזמן לחזור לשגרה ולהחזיר גם את התזונה לשפיות. בוקר, צהריים או ערב - ארוחות בקערה אחת שיסדרו אתכם
ככה זה כשלא מסתכלים על תל אביב, אבל כן רואים את לונדון וקליפורניה
אנחנו רגילים לחשוב שכל מה שכולל ירקות, אגוזים או קטניות הוא בהכרח בריא ומזין, אבל האמת היא הרבה יותר מורכבת ומעובדת. הנה כמה מהמאכלים שמתחפשים לבריאים כל השנה
דקלה חיון מלמדת אותנו להכין צ'ומאקי - הצורה הכי בסיסית ומוכרת של סושי - רול אורז, עטוף באצה המכיל בין 2 ל-3 מרכיבים. מתכון קל ופשוט, שכל אחד יכול להכין בבית
אחרי תקופה של מגורים במזרח הרחוק חולקת איתנו דקלה חיון מהבלוג "מכופפת מקלות" מתכונים למנות מקומיות מסין, טייוואן, הונג קונג, יפן ואפילו קוריאה. הפעם היא מלמדת להכין המבורגר אסייתי מטריף כמו שעוד לא אכלתם
עשרים הדקות מהרגע שההזמנה יוצאת לדרך הן גם ארוכות מאוד, וגם משמחות מאוד