הכי טרי שיש: מתכוני בשר לאמצע השבוע
פסטה עם כדורי בשר, תבשיל ארוך בשקית קוקי וסטייק שייטל עסיסי ופשוט להכנה. עומר מילר ומיכל אנסקי מכינים בשר בבית
פסטה עם כדורי בשר, תבשיל ארוך בשקית קוקי וסטייק שייטל עסיסי ופשוט להכנה. עומר מילר ומיכל אנסקי מכינים בשר בבית
טפאס בר בשוק הכרמל, מסעדה לבנטינית ומסעדה כשרה עם נוף למפרץ חיפה. המקומות החדשים של השבוע שרק נפתחו
תמיד כדאי להחזיק קונפי בבית, כך לא תיתקעו במצב שבו אין מה לאכול. המדור הטבעוני משמר לימים קשים יותר