מראשל"צ לאתונה. מהרצליה עד דובאי: גיא פרץ מניף את דגל ישראל, ויוון
שגריר מדינת האיים, כחול-לבן
שגריר מדינת האיים, כחול-לבן
השלוחה ההרצליינית של סלון יווני מבקשת לנתק את הנכנסים מישראל ולהחתים דרכון לכמה שעות ביוון. דבר אחד אבל לא יישכח פה אף פעם
סונול והשף גיא פרץ משיקים מיזם משאיות אוכל (פוד טראקס) שיוצבו במתחמי התדלוק של החברה ברחבי הארץ. המיזם, שיפעל תחת השם "GOLDEN PITA", יציע מנות גריל מתוחכמות במחירים נגישים. הפיילוט יכלול 6 משאיות, כאשר הכוונה היא להרחיבו ל-30. היכן? כל הפרטים בפנים
נתח בקר שמתבשל עם ירקות שורש ולאחר מכן נכנס לתנור עם תוספת משובחת - תחתיות ארטישוק טעימות
מנה עיקרית שהיא מעדן ים-תיכוני: פילה דג בס צרוב ואפוי בתנור על חציל בלאדי, עם רוטב טחינה ובתוספת ירקות קלויים
קינוח של עלי בצק ממולאים במלית מתוקה, זהובים, פריכים וחמים. ללקק את האצבעות
פילה עדין של דג צלוי על הגריל בציפוי של פסטו ופיסטוקים גרוסים, שמעניק צבע וטעם נפלא
קינוח פרווה קליל, מרשים ופשוט להכנה שיכול לסגור מעולה ארוחה בשרית דשנה. זכרו להכין אותו מבעוד מועד כדי להספיק לקרר אותו לפני ההגשה
מי לא אוהב קציצות? המנה הביתית הכי מנחמת מקבלת זריקת מרץ בדמות רוטב חמצמץ עם מנגולד, פרוסות לימון דקות וגרגרי חומוס רכים
תבשיל מופלא בבישול ארוך: קדירת נתחי אסאדו עם טעמים עזים של בשר משובח, ירקות שורש ארומטיים ועשבי תיבול
שדרגו את פילה הסלמון עם משרה של מיונז וחרדל גרגירים וצפו את הבשר העדין והרך בתערובת תבלינים גסה. התוצאה: מפגש מרקמים שהוא חגיגה בפה
בתקופה החזקה ביותר בשנה של המסעדות, עומדים בתי העסק בדרום ריקים וסופגים הפסדים כבדים. שפים ומסעדנים בדרום מדברים על המצב, מנסים להשאר אופטימיים אבל חוששים מהעתיד ומהיום שאחרי
ביקשנו משפים מובילים בישראל מתכונים נוסטלגיים מארוחת החג. ארז קומרובסקי אפה את עוגת השוקולד של אמו, גיא פרץ נזכר במרק הפול של אימא, ומאיר אדוני בישל מנה חגיגית שמזככת את כל טעמי האביב
אורחים לא צפויים להדלקת נרות בדלת? השף גיא פרץ מגיש פתרון מהיר וקל: בוריק - כיסון קריספי בשלל מילויים משודרגים שניתן להכנה תוך דקות
השף גיא פרץ, המפעיל מסעדות שף כשרות במלונות, פותח את המסעדה החדשה שלו במלון הבוטיק WEST, ממש על קו החוף. התפריט יישא אופי של מטבח ים תיכוני
גיא פרץ פותח שנה עם מנות מרוקאיות משופעות לימון כבוש, כוסברה, אריסה, פירות יבשים ותבלינים ריחניים. הפקת מתכונים מיוחדת
המאכל הביתי הנפוץ ברחובות מרקש משתכלל. השף גיא פרץ מכין קוסקוס מלא בליווי טאג'ין שקדי עגל
לרגל תערוכת מבשלים, שישה שפים התקבצו להכין מנות אוכל רחוב עם טעמים לא קונבנציונליים
השף גיא פרץ פותח מסעדת דגים כשרה בקומה השביעית במלון תל אביבי. על הדייגים תוכלו להציץ מהמרפסת
לכבוד יום העצמאות, הפגשנו את השף גיא פרץ ואת חבר הכנסת אילן גילאון לתוכנית בישול מיוחדת. והפעם: איך מכינים את הקבב המושלם
לכבוד יום העצמאות, אירח שף גיא פרץ את חבר הכנסת אילן גילאון, שלא נותר אדיש לנתחי האנטריקוט העסיסיים שיצאו מהאש
שף גיא פרץ מתכנן להשתלט על תחום הטייק אוואי של האוכל המרוקאי. סנונית ראשונה לאימפריה נפתחה לאחרונה בקרליבך