סטייק אנטריקוט עם רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי
מנה מנצחת ליום העצמאות, והרבה מעבר לו
מנה מנצחת ליום העצמאות, והרבה מעבר לו
שתי מגמות סותרות מלוות את המנגלים המסורתיים של יום העצמאות השנה: צריכה של בשר איכותי ויקר, לצד צריכה גוברת של תחליפי בשר. הרכבנו סל שנותן מענה גם לקרניבורים וגם לצמחוניים - ויצאנו אל רשתות השיווק כדי לראות היכן נקבל יותר ונשלם פחות
הרבה לפני שגעון ההמבורגר ששטף את הארץ, כריך האנטרקוט המדויק של איט מיט יצר סביב המקום עומס ותור תמידיים. כעת, הגיע זמנו של הסניף הנוסף בת"א
אבי ביטון מגיע להיכל הבשרים הדסון בראסרי ומפנק במתכון שלא חייבים לצאת בשבילו מהבית בגשם: פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית עם עגבניות ופלפל חריף
דנה מלמד מארחת שף צרפתי ואשתו הקונדיטורית לסשן שכולו סטייק, ניוקי, תותים ובעיקר חמאה
במרינדה מתוקה חריפה נחות להן קוביות בשר. ערן ירוחם מכין מהן שיפודים צלויים של אנטרקוט ואננס
אל תראו לקצב שאתם מבולבלים. רוני קדר והצוות של מסעדת מיט בר מציעים הסברים לנתחים שכדאי לשים על האש (וגם מנות שכדאי לאכול על יד)
המשרה על בסיס ויסקי וסוכר מעניקה לבשר ציפוי קרמלי כהה ועשיר וטעם מובחן