בורקס פילו עם רוטב בולונז פטנט
רוטב בולונז הוא אחד הרטבים האהובים ביותר על ילדים, אבל הוא ממש לא חייב לבוא רק על פסטה, יעל טל מלמדת אותנו טריק מעולה לגלילוני פילו ממולאים בבולונז שאי אפשר לעמוד בפניהם
רוטב בולונז הוא אחד הרטבים האהובים ביותר על ילדים, אבל הוא ממש לא חייב לבוא רק על פסטה, יעל טל מלמדת אותנו טריק מעולה לגלילוני פילו ממולאים בבולונז שאי אפשר לעמוד בפניהם
אחד מהמאכלים האהובים בכל הזמנים על ילדים הוא של פסטה ברוטב בולונז איטלקי. אורלי פלאי מראה כיצד מכינים ראגו בשר מהביל ביין ורוטב עגבניות
הגרסה הזו לרוטב הבולונז היא קלילה ופשוטה, אך טעימה ומספקת לכל הגילאים ולכל מטרה
בלוגר האוכל קובי אדרי עם מתכון טעים ומנחם לימי החורף הקרירים - פתיתולונז, שילוב מנצח של תבשיל פתיתים ורוטב בולונז
מי אמר שבולונז צריך להתבשל רק עם עגבניות, יין וירקות? צחי בוקששתר מעניק לבשר הטחון פרשנות אסייתית קלילה, עם ראגו חלב קוקוס, קארי ושעועית ירוקה
ההשראה מג'פרי דאהמר? פאולה גונו עברה ניתוח בברך ושמרה חלק מהסחוס שלה בתוך צנצנת. כעבור שבוע היא החליטה להכניס אותו לתוך הפסטה בולונז שהיא הכינה לה ולחבר שלה: "הוא היה חלק ממני ורציתי להחזיר אותו לגוף שלי"
במקום פסטה משתמש מתן שופן בפרוסות תפוחי אדמה, שמסתדרות שכבות שכבות וביניהן רוטב בולונז עשיר עם טריק שמוסיף המון טעם - תבנית שחומה וריחנית שהיא ארוחה שלמה
כמו הרבה דברים בחיים, גם כאן הכול התחיל סביר, והסלים במהירות עד כדי ברנר
קונכיות פסטה, ראגו בולונז, בשמל, וקצת רוטב עגבניות ופרמזן כדי לאטום הרמטית את הסיפור. השף מיכאל גרטופסקי, לוקח אותנו לסיבוב קצר בבולוניה עם מנת הפסטה האולטימטיבית לחורף
ממש לא רק עם פסטה, אדווה רויז במתכון לרוטב בלונוז שהכי כיף לאכול דווקא מעל אורז לבן
את רוטב הבולונז האהוב ביותר בכל הזמנים, הכנסנו לתוך תפוח אדמה צלוי מהתנור - התוצאה מפחידה
לא, אין כאן שניצל. עכשיו בואו נדבר על כל הדברים שכן אפשר להכניס לתוך הסנדוויץ' הענקי הזה
משתמשת טיקטוק שיתפה את המתכון המיוחד שלה לספגטי בולונז עם לחם שום - ואתם פשוט הולכים לעוף על זה
בא לכם המבורגר שמנמנן לארוחת צהריים או ספגטי בולונז? אתם ממש לא צריכים להתחיל להתעסק עם הפשרות מהמקפיא וגם לא לרוץ לקצב. אורי שביט עם שני מתכונים בלתי נשכחים משקית אחת של עדשים
בחורה בשם ג'סמין העלתה לטיקטוק סרטון שבו היא הוסיפה טוויסט משלה למתכון ספגטי בולונז של מסעדה איטלקית מפורסמת. הפוסט שלה צבר מעל 2 מיליון צפיות של גולשים שחלקם היו המומים ומזועזעים משיטת ההכנה שלה, אבל היו גם פירגונים. צפו בעצמכם ותשפטו
ההסתגרות הישראלית בבתים הולידה לא מעט תופעות חיוביות בחדר הכי חשוב בבית, ואנחנו רוצים לחזק את המגמה
ג'ון סוויני, שף חובב ועיתונאי, העלה לטוויטר תמונה של מנת הספגטי בולונז שהכין ובהעדרו של מרכיב אחד - והוא לא ציפה שהתגובות יקטלו אותו ואפילו שף איטלקי ינזוף בו. על הדרך קיבלנו גם טיפ להכנת בולונז איטלקי מושלם
אורלי פלאי ברונשטיין מכינה רוטב בולנז עשיר לפסטה, שישמש אותה גם עבור מאפה פאי רועים משגע. הבונוס הנוסף - מדובר במנה צמחונית
תושבי בולוניה שבאיטליה תומכים במאבקו של ראש העיר שלהם, וירג'יניו מרולה, נגד המאכל המפורסם ביותר של העיר - הספגטי בולונז. מרולה טוען שהבולונז הוא המצאה שלנו ויוצא בקמפיין "אנטי בולונז" במטרה להחרים את המנה המיוחסת לעיר
הדוכסית מסקסס ממשיכה להכות גלים, והפעם המנה שהיא הכי אהבה להכין הפכה לשיחת היום בממלכה, כולל מבחן מיוחד שנעשה עבורה: "בדיוק כמו החתונה המלכותית, יש פה חתיכת בילדאפ, ואין אכזבה"
שחקנית ומחברת ספרי בישול מגלה כיצד יש להכין את רוטב העגבניות המושלם לכל מטרה - וזה הכל תלוי בסבלנות שלכם
הפסטה האיטלקית המפורסמת נחשבת למאכל בסיסי, אבל היא יכולה להיותה רבה יותר מזה. בסרטון הבא תראו כיצד להכין אותה נכון, ומה שיפה: גם טבעונים יכולים ליהנות מהמנה הזאת
הפתרון הזריז והמפנק לימים קרים וגשומים הוא תמיד פסטה בולונז. את הרוטב מכינים עם שלל ירקות שורש ושדרוג בשרי, רק אל תשכחו שבבולונז מושלם הרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך!
תשכחו מהשילוש הקדוש של פסטה, פטריות ושמנת: עז תלם מלמד איך מכינים בולונז טבעוני מבלי לוותר על הטעם העמוק של הבשר עם המון פטריות, יין לבן ומרכיב סודי שמקפיץ את המנה
אחת המנות האהובות על הישראליים היא בכלל איטלקית: אבי ביטון קפץ לשוק הפשפשים ביפו, אכל פסטה בולונז כמו באיטליה והחליט ללמד אתכם איך מכינים בבית בולונז בכלום זמן
למה שילוב המלים ספגטי ובולונז נחשב לחטא חמור מאין כמותו באיטליה? ומה אוכלים האיטלקים באמת? עז תלם מספר את כל האמת על מנת הבולונז המפורסמת