אתם הולכים לגלות מחדש את השווארמה
בבר המסעדה אונזה ביפו עושים הרבה כבוד לאוכל הרחוב האהוב שמקורו בטורקיה והופכים את השווארמה, הדונר, לצלחת מלאת הפתעות וטעמים שאפשר להתענג עליה בנחת על הבר
בשיתוף Carlsberg IBBLבבר המסעדה אונזה ביפו עושים הרבה כבוד לאוכל הרחוב האהוב שמקורו בטורקיה והופכים את השווארמה, הדונר, לצלחת מלאת הפתעות וטעמים שאפשר להתענג עליה בנחת על הבר
בשיתוף Carlsberg IBBLשוב מצאתם את עצמכם אחראים על ארגון ערב הצוות בעבודה וכרגיל אתם חוששים שלא כולם ייהנו? במקום להתלבט ולשבור את הראש, קבלו את נבחרת המסעדות שתדאג לעשות לכם ערב נעים וטעים
קבוצת זאפאוהבים בורקס? מסעדת אונזה בנתה עבורכם תפריט משגע. בעניין של ליקוט? תקפצו לדלידה. מעדיפים ברביקיו? ביקב תשבי מתארח מומחה עולמי לבשר. כל אירועי האוכל הלוהטים של שבוע אביבי
המטבח הטורקי המזוהה כל כך עם בשר לא פראייר גם בגזרה הצמחונית. השפים מולי מגריסו ואריק דרחני ממסעדת אונזה היפואית מטגנים קובה במילוי תרד וגבינת קשקבל ומשתפים במתכון לסחוג עלי גפן שחובה לאכול לצידן
המטבח הטורקי שהביא לנו את הלחמג'ון מציע עוד אופציה נהדרת לחובבי בצק ובשר. השפים של מסעדה אונזה היפואית מעניקים מתכון לפידה -מאפה בצורת קאנו הממולא בתערובת בשר מתובלת
טרנד שוקי האוכל מגיע לצפון, דיקסי חוגגת 23, סניף חדש להודית מא פאו , פסטיבל אוכל בגליל המערבי והמבורגרים ענקיים בפתח תקווה. מה טעים השבוע?
ברשת בלאק מגישים לכם המבורגרים מושחתים במיוחד, בקופיקס משיקים תפריט חורף עם דים סאם ומשקה חמאת בוטנים, בנצרת יערך פסטיבל ממולאים בסופ"ש ומסעדת קיטון חוגגת 70. מה טעים השבוע?
השף יוסי שטרית מתארח באולפן וואלה! מספר על מסעדת אונזה החדשה, על הקושי שבלנהל שתי מסעדות, ועל האופן בו מתמודדים הישראלים עם האוכל המולקולרי
אנשי אונזה יודעים את מלאכתם - כמקום לבלות בו בנעימים אפשר להגיע לשם כבר עכשיו. אבל הסטנדרטים להם התרגלנו מיוסי שטרית מציבים את רף הציפיות במקום הרבה יותר גבוה
השבוע נפתח בר מסעדה חדש בשם אונזה בשוק הפשפשים. בתפריט: אוכל משודרג מבית מדרשו של השף יוסי שטרית, קוקטייילים ואווירה סקסית
שוק הפשפשים לא מפסיק להפתיע - בתקופה הקרובה ייפתחו במתחם השוקק לא פחות מ-3 מסעדות שף חדשות ומסקרנות: אונזה, אלמנטרי ואונאסיס