פידה לחמעג'ון לוהטת וטעימה
השפים מולי מגריסו ואריק דרחני חיברו בין הפידה והלחמעג'ון ויצרו מאפה טורקי בצורת סירת קאנו, ממולא בשר מתובל עם חציל קלוי והמון עשבי תיבול
השפים מולי מגריסו ואריק דרחני חיברו בין הפידה והלחמעג'ון ויצרו מאפה טורקי בצורת סירת קאנו, ממולא בשר מתובל עם חציל קלוי והמון עשבי תיבול
קבלו את ארוחת השנה, לפחות: החדשות הטעימות של ישראל
שוק הפשפשים, כפי שהוא באמת
בואו רעבים, בואו קשובים, בואו מוכנים
טיול גלילי, הרפתקה תאילנדית ומפגש פסגה יפואי-חיפאי: החדשות הטעימות של ישראל
הרבה זמן לא ראינו כמות כזאת של פירגון ישראלי: החדשות הטעימות של ישראל
היום שאחרי, והלילות שעוד לפנינו
פסטיבל בירה, פסטיבל טקילה, פסטיבל ירושלים ופסטיבל יוון: החדשות הטעימות של ישראל
בבר המסעדה אונזה ביפו עושים הרבה כבוד לאוכל הרחוב האהוב שמקורו בטורקיה והופכים את השווארמה, הדונר, לצלחת מלאת הפתעות וטעמים שאפשר להתענג עליה בנחת על הבר
שוב מצאתם את עצמכם אחראים על ארגון ערב הצוות בעבודה וכרגיל אתם חוששים שלא כולם ייהנו? במקום להתלבט ולשבור את הראש, קבלו את נבחרת המסעדות שתדאג לעשות לכם ערב נעים וטעים
אוהבים בורקס? מסעדת אונזה בנתה עבורכם תפריט משגע. בעניין של ליקוט? תקפצו לדלידה. מעדיפים ברביקיו? ביקב תשבי מתארח מומחה עולמי לבשר. כל אירועי האוכל הלוהטים של שבוע אביבי
המטבח הטורקי המזוהה כל כך עם בשר לא פראייר גם בגזרה הצמחונית. השפים מולי מגריסו ואריק דרחני ממסעדת אונזה היפואית מטגנים קובה במילוי תרד וגבינת קשקבל ומשתפים במתכון לסחוג עלי גפן שחובה לאכול לצידן
המטבח הטורקי שהביא לנו את הלחמג'ון מציע עוד אופציה נהדרת לחובבי בצק ובשר. השפים של מסעדה אונזה היפואית מעניקים מתכון לפידה -מאפה בצורת קאנו הממולא בתערובת בשר מתובלת
טרנד שוקי האוכל מגיע לצפון, דיקסי חוגגת 23, סניף חדש להודית מא פאו , פסטיבל אוכל בגליל המערבי והמבורגרים ענקיים בפתח תקווה. מה טעים השבוע?
ברשת בלאק מגישים לכם המבורגרים מושחתים במיוחד, בקופיקס משיקים תפריט חורף עם דים סאם ומשקה חמאת בוטנים, בנצרת יערך פסטיבל ממולאים בסופ"ש ומסעדת קיטון חוגגת 70. מה טעים השבוע?
השף יוסי שטרית מתארח באולפן וואלה! מספר על מסעדת אונזה החדשה, על הקושי שבלנהל שתי מסעדות, ועל האופן בו מתמודדים הישראלים עם האוכל המולקולרי
אנשי אונזה יודעים את מלאכתם - כמקום לבלות בו בנעימים אפשר להגיע לשם כבר עכשיו. אבל הסטנדרטים להם התרגלנו מיוסי שטרית מציבים את רף הציפיות במקום הרבה יותר גבוה
השבוע נפתח בר מסעדה חדש בשם אונזה בשוק הפשפשים. בתפריט: אוכל משודרג מבית מדרשו של השף יוסי שטרית, קוקטייילים ואווירה סקסית
שוק הפשפשים לא מפסיק להפתיע - בתקופה הקרובה ייפתחו במתחם השוקק לא פחות מ-3 מסעדות שף חדשות ומסקרנות: אונזה, אלמנטרי ואונאסיס