ככה תכינו פסטה ברמה של מסעדה - עם שלושה מרכיבים בלבד
רוצים לשדרג את מנת הספגטי הרגילה שלכם וקצת מיציתם את רוטב העגבניות? הנה מתכון מומלץ עם תוספת של שני מרכיבים בלבד לשידרוג המנה שלכם - וכל זה ב-10 דקות הכנה
רוצים לשדרג את מנת הספגטי הרגילה שלכם וקצת מיציתם את רוטב העגבניות? הנה מתכון מומלץ עם תוספת של שני מרכיבים בלבד לשידרוג המנה שלכם - וכל זה ב-10 דקות הכנה
שף טוען שמה שרבים מאיתנו מכנים "אל דנטה" היא למעשה סתם פסטה לא מבושלת. ככה תדעו מתי נכון לשלוף את הפסטה מהמים הרותחים
דרך טעימה וקלה לשלב קייל בארוחה. פסטה עם פסטו קייל טעים, ירוק ורענן לארוחת ערב או צהריים
מנת הפסטה הזו היא קלאסיקה ידועה, הפעם מיכל לוי אלחלל נותנת לה טאץ' של גבינת עזים צרובה
מעטים האנשים שיכולים לעמוד מול מאפה ספגטי ברוטב נהדר, עם בשר טחון. שלא לדבר על ילדים שמתים עליו
ההשראה מג'פרי דאהמר? פאולה גונו עברה ניתוח בברך ושמרה חלק מהסחוס שלה בתוך צנצנת. כעבור שבוע היא החליטה להכניס אותו לתוך הפסטה בולונז שהיא הכינה לה ולחבר שלה: "הוא היה חלק ממני ורציתי להחזיר אותו לגוף שלי"
מנת פסטה נהדרת שמשלבת עשבי תיבול טריים ועגבניות צלויות שמגירות את כל הטעם אל תוך הרוטב
עמוס חיון ממסעדת רובידה לקח מינימום מרכיבים והפך אותם למנה הכי שווה
נמאס לכם להכין את הפסטה בכמה שלבים וללכלך המון כלים? אישה אחת פירסמה מתכון פשוט ובו היא מכניסה את כל המצרכים שלה באותה המחבת עד לקבלת התוצאה המושלמת, והתגובות היללו אותה
משתמשת טיקטוק שיתפה את המתכון המיוחד שלה לספגטי בולונז עם לחם שום - ואתם פשוט הולכים לעוף על זה
בחורה בשם ג'סמין העלתה לטיקטוק סרטון שבו היא הוסיפה טוויסט משלה למתכון ספגטי בולונז של מסעדה איטלקית מפורסמת. הפוסט שלה צבר מעל 2 מיליון צפיות של גולשים שחלקם היו המומים ומזועזעים משיטת ההכנה שלה, אבל היו גם פירגונים. צפו בעצמכם ותשפטו
מנת פסטה חריפה עם כבדי עוף בשמן זית, ושלל טעמים - ארוחה שלמה במחבת, שמתאימה מאוד גם לאירוח
השף המפורסם גורדון רמזי ממשיך להפתיע את צופיו ביוטיוב כשבתכניתו האחרונה חשף שני דברים שהוא עושה בהכנת ספגטי שעלולים להעליב את השפים האיטלקים - אבל להפוך את הספגטי שלכם לטעים כפליים
הרשת חצויה בנוגע לשיטה המאוד מוזרה - אך יעילה יש לציין - לאכילת ספגטי. בסרטון שצבר כבר יותר מ-8.5 מיליון צפיות, מדגים בחור בסרבל כיצד הוא מצליח לוודא שהספגטי על המזלג שלו קצרים במיוחד. האם תעזו לנסות את זה בעצמכם?
השף האיטלקי אנדראה טראנצ'רו חשף טריק שמאפשר לכם לצלחת ספגטי ולהרגיש כמו במסעדה איטלקית - וכל זה באמצעות שני כלי מטבח שקיימים כמעט בכל בית
העשור שחלף הוא זמן מצוין לעשות בדיקה ולראות אילו מתכונים אתם, גולשי וואלה! אוכל, הכי אהבתם. למרות שלכולנו נדמה שזה העשור שהפכנו בו כולנו למאסטר שפים, בסופו של יום, רובנו מחפשים מתכונים פשוטים וטעימים שתמיד מצליחים. אלו ה-10 המנצחים שאתם אוהבים לחזור אליה
הישראלים, כמו ברוב המקומות בעולם, אוהבים מאוד פסטה ויודעים להכין מגוון רחב של מתכונים, אבל מתי התחילו לראשונה להשתמש בעגבניות לרוטב ואיך הומצאה האטרייה? לרגל "שבוע המטבח האיטלקי" קבלו את כל מה שצריך לדעת על ההיסטוריה של המאכל האהוב
שף איטלקי נודע חושף את המתכון הסודי שלו לפסטה קרבונרה מושלמת מחמישה מרכיבים בלבד וממליץ גם מהי הדרך הנכונה לאכול את המנה
השף האיטלקי ג'ובאני ראנה וכלתו אנטונלה מבשלים יחד פסטה כבר עשרות שנים וכעת הם חושפים את הטעות שכמעט כולנו עושים בזמן הכנת פסטה - ואת הדרך להכנה נכונה שבה כולם יחשבו שנולדתם באיטליה
תושבי בולוניה שבאיטליה תומכים במאבקו של ראש העיר שלהם, וירג'יניו מרולה, נגד המאכל המפורסם ביותר של העיר - הספגטי בולונז. מרולה טוען שהבולונז הוא המצאה שלנו ויוצא בקמפיין "אנטי בולונז" במטרה להחרים את המנה המיוחסת לעיר
בשביל ליהנות מפסטה טובה לא באמת צריך יום חג, אבל יום הפסטה הבינלאומי שחל מחר הזכיר לנו עד כמה אנחנו מכורים להמצאה האיטלקית המופלאה הזו, אז אספנו עבורכם 3 מתכונים קצת שונים, שמומלץ לכם להכיר
בין חג לחג יש לנו גם כמה ימי שגרה בהם עדיין צריך להאכיל את המשפחה. הבשלנית חן מזרחי מהבלוג "חן במטבח" אם לארבעה, יודעת בדיוק מי נחלץ לעזרתה בימים שכאלה - סיר ספגטי כמו של פעם ברוטב אדום עם ניחוחות וטעמים צפון אפריקאיים שמתחסל בן רגע ומשביע את כולם
להוסיף הרבה פרמזן, להשאיר רוטב על הצלחת ולזרוק את הפסטה על הקיר - בלוגרית אמריקאית חשפה את כל הטעויות שאנשים עושים כשהם אוכלים או מכינים פסטה, כולל השאלה הידועה: האם לחכות שכל המנות יגיעו לשולחן?
איך מתחילים את השבוע במצב רוח טוב? מתפנקים עם ספגטי ברוטב עגבניות עשיר בכדורוני בשר קטנים וזהובים
אם אתם בוהים במקרר ותוהים מה אפשר להפיק מירקות וספגטי - המתכון הבא שמשלב רטטוי ופסטה הוא בדיוק בשבילכם. השף יותם שמיר ממסעדת ליליות מסביר איך
ציוץ אחד קטן, של צילום מסך מתוך מילון מקוון, גרם לחובבי אוכל איטלקי להביט במסך בתדהמה ולא להאמין. החשיפה של המידע הובילה לחשיפות נוספות - בין היתר על הסלמי והביסקוטי
בקיץ מחפשים לאכול מעט ולשבוע הרבה, ובדרך לשלב גם לא מעט ירקות. אורלי פלאי מכינה סיר של פסטה עם זוקיני, שום ופטריות
הפסטה האיטלקית המפורסמת נחשבת למאכל בסיסי, אבל היא יכולה להיותה רבה יותר מזה. בסרטון הבא תראו כיצד להכין אותה נכון, ומה שיפה: גם טבעונים יכולים ליהנות מהמנה הזאת
מומחים מתחום הקולינריה חשפו את ארבעת הטיפים שמהווים את השיטה הטובה ביותר להכנת פסטה ביתית, ולמרבה ההפתעה שמן כלל לא נמצא ברשימת המרכיבים
חשבתם שאתם יודעים איך לאכול ספגטי? יש לנו בשבילכם הפתעה טעימה, פריכה וממכרת במיוחד שדורשת רק מטבל פיקנטי ליד ואתם מסודרים
עונת החגים מספקת לנו הפסקה קטנה לחזור לשפיות. אנחנו מעדיפים להעביר אותה עם מנת ספגטי מחיטה מלאה, רצועות קישוא פריכות ושברי פיסטוקים ברוטב קרמי
לא משנה איזה שם תתנו לפירורי הכרובית המטוגנים הללו, מובטח לכם מתכון פסטה מקורי שיחוסל בתוך בשניות
במקום להכין שוב ספגטי ברוטב אדום, מסימיליאנו עוזר לכם לגוון עם מתכון קייצי לרוטב פלפלים צהובים קלויים עם גבינת חלומי ובתוספת קראנצ'ית של פיסטוקים קצוצים
הביקור של אבי ביטון במסעדת דלאל הזכיר לו עד כמה קל וטעים לשלב בין פסטה לדג ים טרי בבית להם הוא מוסיף עגבניות שרי, פלפל חריף, שום ולימון ומגיש מנה קיצית וצבעונית
חדשות טובות לאוהבי הספגטי: לחור התמוה שבכף הספגטי יש מטרה סופר מגניבה שאיכשהו פספסנו כל השנים האלה. אנחנו קצת מרגישים שבזבזנו את חיינו לשווא
מסימליאנו די מתאו מתארח באולפן וואלה!NEWS ומכין לנו מנת קיץ רעננה וקלילה של פסטת הקפליני, הלא היא הגרסה הדקיקה של הספגטי המוכר עם חמאת לימונים ואספרגוס טרי, שדורשת מינימום עבודה
השף אבי ביטון ממשיך לפרגן, ואחרי שטעם את מנת הפסטה הטריה והמרגז של גיא גמזו ממסעדת אריא, הוא מכין ספגטי מנחם עם כבדים, קבנוס, צ'ילי ובזיליקום
המנה הבאה אולי נראית כמו צלחת מהבילה של פסטה, אבל אם תטעמו אותה תגלו שמדובר בקינוח גרמני נדיר וטעים במיוחד
בתפריט ההמלצות החמות של השבוע סדנת סריגה אפריקאית באווירה אותנטית, רדיו במראה רטרו עשוי סיליקון, מודד פסטה ומתנה רומנטית במיוחד לפרטנר שלכם, ככה סתם בשביל המצב רוח
עם ארטישוק, משולב בספגטי או על מסבחה של שעועית לבנה. השף יהונתן בורוביץ' מקפה 48 בתל אביב מעניק מתכוני פול ירוק. הכינו את התרמילים
מה יוצא כשמחברים בין ספגטי בולונז שגרתי לבין רוטב הסלופי עתיר הטעמים? רות אוליבר מחזיקה בידיה את התשובה מעוררת התיאבון
בברבדוס שבאיים הקריביים התגלה נחש מהזן הקטן ביותר, באורך עשרה סנטימטרים בלבד
האופנים נגנבו, המצלמה התרסקה והמיקסר דמם. האשימו את הכוכבים והתנחמו יחד עם דנה מלמד בצלחת ספגטי meatballs