סיר שעועית אפויה ברוטב אדום מצפון יוון
איילה ג'ני הספיקה לעשות ביקור זריז בצפון יוון כדי להביא לכם מתכון לשעועית לימה אפויה בעגבניות, שמן זית ואורגנו, שנמסה בפה כמו חמאה. מעדן ים תיכוני שאפשר לאכול חם ליד האורז או כמזט עם פטה מגוררת מעל
איילה ג'ני הספיקה לעשות ביקור זריז בצפון יוון כדי להביא לכם מתכון לשעועית לימה אפויה בעגבניות, שמן זית ואורגנו, שנמסה בפה כמו חמאה. מעדן ים תיכוני שאפשר לאכול חם ליד האורז או כמזט עם פטה מגוררת מעל
בימים כאלו כל מה שאנחנו מחפשים זה מתכונים פשוטים, שכל אחד יכול להכין, אספנו לכם שלושה מתכוני פסטה מנצחים, עם שניים, שלושה או ארבעה מרכיבים, בתיאבון!
פעם, לפני שהכרנו בארץ את האורז האדום, כשאמא הייתה מכינה לארוחת הצהריים 'אורז אדום' -הכוונה הייתה לאורז לבן שבושל ברוטב עגבניות אדום הכי פשוט שיש, כזה שמעלה חיוך על פניו של כל ילד. איך מכינים? בקלי קלות
מתכון מתוך ספר המתכונים החדש והמוצלח של אורנה ואלה, הפעם לספגטי של כדורי בשר מופלאים ברוטב עגבניות, מנת פסטה שמעוררת את ההרגשה שסבתא איטלקייה הכינה לנו אותה
לכבוד יום הפסטה הבינלאומי שנחגג היום, השף של פסטה רומו, ריקארדו קרנבלי, נותן לנו מתכון מנצח לפסטה ברוטב מרינרה קלאסי, קליל ומשגע
אינס שילת ינאי מציגה את גרסת הילדים המושלמת למנת הקנלוני הקלאסית - את הקנלוני עושים מעלי לזניה, שתמיד כדאי להחזיק במזווה, ממולאים בנקניקיות איכותיות ואפויים ברוטב עגבניות עשיר
בשיתוף עוף טוביונית צוקרמן עושה לנו קציצות גרישה (בורגול דק) שובבות ונימוחות ברוטב עגבניות, מנה טעימה, קלילה ופשוטה להכנה
בשיתוף סוגתהשף שגב משה נותן לנו את המתכון הנהדר שלו לקציצות דגים ביתיות מבושלות ברוטב של עגבניות עם פלפלים ועשבי תיבול
מחברת ספרי הבישול פורצת הדרך חשפה כבר בשנת 1992 את המתכון הסודי שלה להכנת רוטב עגבניות בלא שום מאמץ. השיטה זוכה לאהדה רבה עד היום - אז אולי כדאי שנלמד משהו
הן נחשבות למרכיב הכרחי בסלט הירקות המוכר, אבל לעגבניות שאתם אוכלים יש תפקיד הרבה יותר גדול מאשר רק הטעם. מחקר ספרדי מראה איך הן תורמות לבריאות שלכם וגם מוכיח שבישול שלהן דווקא יכול להיות יעיל יותר
שחקנית ומחברת ספרי בישול מגלה כיצד יש להכין את רוטב העגבניות המושלם לכל מטרה - וזה הכל תלוי בסבלנות שלכם
הכי כיף לחזור הביתה מבית הספר לסיר קציצות. אורלי פלאי מכינה תבשיל קציצות אדמדמות ורכות עם שעועית לבנה שמגישים עם אורז לבן. שתפו את הילדים בהכנת הקציצות ותגלו שהן יהפכו להיות עבורם אפילו אטרקטיביות יותר
סוגתשחקנית הטניס ולריה ניקולייב במתכון פשוט וזריז לפסטה מקמח מלא ברוטב עגבניות והנחתה של בזיליקום שתיתן אנרגיה באימונים. צפו
כשהכול נגיש, קל לוותר על הכנה ביתית של רטבים ולבחור בחלופות קנויות. אם גם אתם עושים את זה, לפחות תוודאו שאתם עושים בחירה בריאה. בדקנו אם אחד הרטבים החדשים בשוק באמת בריא כמו שמבטיחים
מכינים בבית פיצה זוגית, עשויה מבצק דק ופריך, עם רוטב עגבניות עשיר ותוספות כראות עיניכם. ויש גם טיפ קטן שיקל עליכם משמעותית בפעם הבאה שתכינו אותה
אין ילד או מבוגר שלא אוהב פסטה, בטח אם היא מגיעה בשלושה צבעים שונים. אורלי פלאי פותחת שולחן משפחתי בצבעי הדגל האיטלקי ומכינה שלושה רטבים צבעוניים
השילוב של פסטה עם כדורי בשר מתקבל תמיד באהבה גדולה על ידי כל בני המשפחה, הפעם בגירסה זריזה לאמצע השבוע עם פפרדלה ברוטב עגבניות וקציצות עוף אפויות בתנור
כשרוצים ללכת על בטוח עם ארוחה שכולם יזללו בהנאה, מהקטנים ועד הגדולים - פסטה עם כדורי בשר עסיסיים ברוטב עגבניות עשיר שעוטף אותם, תבטיח לכם ארוחה מנצחת בקלות
הכי ביתי שיש: מי לא אוהב קונכיות פסטה ברוטב עגבניות? במתכון הנוכחי, הרוטב הקלאסי מקבל תפנית פיקנטית עם שבבי צ'ילי וטוויסט קראנצ'י עם פירורי לחם פריכים
קציצות בשר ברוטב עגבניות איטלקיות היא מנה קלאסית שאין לה מתחרות רבות בארוחת צהריים. מעדניית דליקטסן בתל אביב חושפת את המתכון
הילדים עושים לכם סרטים עם האוכל? הילה קריב מתחכמת לפוביות הירוקות של ילדיה וטוחנת אותן לרוטב פסטה אדום וקטיפתי
דנה מצאה את הפיתרון המושלם למי שמת על ניוקי, אבל מעדיף לנצל את הזמן הפנוי שלו למנוחה