קנלוני אפוי ומבעבע עם גבינות, עגבניות ותרד
אין מה להסתבך עם שק הזילוף, והתוצאה בהחלט שווה את זה. מאפה פסטה אפויה חם ומבעבע בתוספת גבינות מושחמות, עגבניות וגם תרד - כל מה שצריכים לארוחה הכי טעימה
אין מה להסתבך עם שק הזילוף, והתוצאה בהחלט שווה את זה. מאפה פסטה אפויה חם ומבעבע בתוספת גבינות מושחמות, עגבניות וגם תרד - כל מה שצריכים לארוחה הכי טעימה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עם טונה או כל מילוי אחר שתרצו והכי חשוב - כשר לפסח ומוכן בקלות
לא צריכים לבשל את הקנלוני לפני, והגבינות שממלאות אותו הן רזות. אנחנו רואים פה מתכון מנצח
בשיתוף ברילה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ישראל ותמרה אהרוני מתקתקים לחג מנה משפחתית ומענגת של צינורות קנלוני שממלאים בקלות בדלעת צלויה ואופים בבשאמל חמאתי ונהדר
בשיתוף יטבתה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
היישר מהמטבח האיטלקי, אור בן אוליאל מציע את הגרסה שלו למעדן הגלילי שכולנו אוהבים, כזה שיסדר לכם ארוחה משפחתית מיוחדת
בשיתוף עוף טוב, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אינס שילת ינאי מציגה את גרסת הילדים המושלמת למנת הקנלוני הקלאסית - את הקנלוני עושים מעלי לזניה, שתמיד כדאי להחזיק במזווה, ממולאים בנקניקיות איכותיות ואפויים ברוטב עגבניות עשיר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשבא לכם להשוויץ במנה מעשה ידיכם מול האורחים ואין לכם הרבה זמן, מתקתקים מאפה קנלוני עשיר שהוא הצלחה מסחררת, במילוי של ראגו חצילים, בקר ועגבניות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מפגש השפים של אבי ביטון ואביב משה, הוליד מנת קיץ נפלאה, מלאה בניחוחות איטלקיים - קנלוני במילוי עגבניות טריות, זיתי קלמטה, מוצרלה ובזיליקום
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מי אמר שהמוקרם יצא מהאופנה? קבלו את המאפה המושלם לשבועות ובכלל: קנלוני במילוי בטטות וגבינות עם שמיכה מוקרמת של בשמל
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה חורפית משגעת של צינורות פסטה במילוי תרד וגבינה עם רוטב עגבניות מצד אחד ורוטב בשמל קרמי מצד שני
אין תחליף בעולם לטעם של קנלוני טרי תוצרת בית, מהבצק ועד לרוטב - השפית תמר כהן-צדק מסבירה איך עושים את זה, במילוי רוטב עגבניות ותרד
הפעם במדריך הפסטה של דנה מלמד - הכינו בעצמכם קנלוני. פשוט, בסיסי ומשביע בהשראת רימיני המיתולוגית
ערן ירוחם ממלא קנלוני בריקוטה ופקאן קלוי ומגיש ברוטב עשיר של בשמל, פטה וריקוטה פלפלים